Keresés

Filmkritikák

2013. május 29., szerda 9:46
Mehet a frissítés, kb. 20 kritikánál megvan a 3. értékelés is.

0
2013. május 29., szerda 3:29
Szerintem ezt a témát mi ketten már milliószor körbejártuk. Arra is megkaptuk a választ mástól, hogy a kezdeti 10-12 ember miért is nem foglakozik vele. Ugyan magam részéről elfogadom a döntést, de megérteni soha nem fogom.

Tavaly szeptemberben kaptunk egy lehetőséget, hogy az akkor nagyon elfajult viszonyokat KÖZÖSEN rendbe hozzuk. A saját játszóterünket szebbé, kultúráltabbá tegyük. A helyzet viszont az lett, hogy ezek szerint qrvára nem érdekel senkit, milyen helyre jár, a korábban nyafogásra okot adó dolgokat pedig egyszerűbb a süllyesztőbe dobni, mint tenni valamit ellene, tenni valamit azért, hogy ez az egész bolt/fórum értékes találkahely, vagy információs bázis, vagy bánomis én mi legyen.

Ugyanakkor - kritika terén is-  a labda most egyértelműen Robinál van: valamit lépnie kell.Én már több ízben írtam neki ötleteket, de még nem kaptam rá választ - az időhúzásnak viszont előbb-utóbb ára lesz. Persze, lehet eladni filmet úgy is, hogy senki nem ír róla semmit, végül is a Mediában sincs kritikafüzet a DVD polcnál, de ha a jelenlegi állapot marad, az üres adatlapok fognak árválkodni az oldalakon. Ha meg valamikor majd bezár a fórum is (mert szerintem ez elkerülhetetlen), akkor a dicső xpressből egy bolt lesz a sok közül.

Aztán az is lehet, hogy hosszútávon ez is a cél. Én ezt innen nem tudhatom. Mindenestre amíg létezik ez az egész, jómagam sosem fogom köpködni, egyszerűen nem sz@rok oda, ahol eszek.
0
2013. május 29., szerda 2:03
Azt sejtettem eddig is:)... Csak a zárójeles mondatodra reagáltam vele, utalásképpen tettem én is zárójelbe:).

Nem hamarkodok el semmit, ez most még nem az a szint, hogy a komplett törülközőkészletet bedobjam. De azt igyekszem elkerülni (bár biztos nagy lesz a kísértés...), hogy ebben a topikban a jövőben frissítés után kuncsorogjak.

Gecikurva unalmas ugyanis sokadszor végigjárni azt a "körtáncot", hogy kérünk egy frissítést, majd kiderül, hogy néhány/sok ÚJ kritikánál nincs meg a három bíráló, ami után kérjük, hogy jöjjön még egy bíráló, ami után megint kérünk egy frissítést, és akkor végre "Szezám tárulj!". És még én érzem magam szarul, mert pazaroltatom Robival az erőforrásait (egyszer mintha említette volna, hogy a frissítés külön szerveridő vagy mi, vagyis plusz költség), meg most ki vagyok én ahhoz, hogy felnőtt embereket noszogassak rendszeresen olyan dolog miatt, ami háromhetente tíz percre sem fér bele az idejükbe?!... Értem én, hogy okkal, de a tény akkor is ez.

Egyszerűen az őrkutya szerepét szeretném innentől letenni...
0
2013. május 28., kedd 23:30
Hát, nem huszonhét... :)

De azért ne hamarkodd el a dolgot.
0
2013. május 28., kedd 23:20
("Hány éves vagy, királyfi?":(...)

Kösz még egyszer, Robi, és bocs, hogy hiába zaklattunk. Részemről nem fog többet előfordulni:(...
0
2013. május 28., kedd 14:32
A finom célzás nem működött, úgyhogy megpróbálom direktbe:):

Robi! Kérünk egy frissítést a kritikákra. Köszi.
0
2013. május 27., hétfő 3:33
Ki a soros frissítés kérésében? :)

(Remélem, a 12 még nem látható írásnál megvan a harmadik elbírásó is)
0
2013. május 20., hétfő 9:26
Én vagy tízet is megnézem,de annyi dolgom van,hogy nemtudtam mellette írni :)
0
2013. május 17., péntek 14:19
Oh dehogynem! Elég sokat, csak nekem speciel nem volt időm leülni és írogatni, majd ma délután belehúzok. ;)
0
2013. május 17., péntek 1:22
Már éppen kérdezni akartam, hogy egy hete nem nézett itt senki filmet rajtam kívül :)...
0
2013. május 11., szombat 15:05
Én speciel igyekszem, bár már én sem tudok annyit írni, mint korábban. De a lényeg, hogy gyarapszik, ha lassan is...
0
2013. május 10., péntek 23:09
Lassan bakancslistát kell gyártanom és figyelembe venni a genetikai határaimat.
most posts by TM
0
2013. május 10., péntek 23:08
"az olvasás jelenleg háttérbe van téve."

És mi lesz a sok SW regénnyel??? :-DD

0
2013. május 10., péntek 15:31
Elégedett voltam a filmmel, így a lényeg már megvolt. Ez persze nem zárja ki, hogy egyszer majd valamikor szerét ejtsem a regénynek, de az biztos nem mostanában lesz. Otthon szinte kizárólag csak sorozatepizódokat nézek, filmeket meg csak a moziban, az olvasás jelenleg háttérbe van téve.
most posts by TM
0
2013. május 10., péntek 15:24
Bár hihetném azt, hogy olyan véleményeket írok, amik akkora királyak, hogy minden részletre kiterjednek, de ez amúgy sem így van, ezesetben meg fokozottan nem. Csomó dolog, komplett történetszálak vannak, amikre még csak nem is utaltam, elvégre az olvasóknak is kell hagyni valami meglepetést; az érdeklődés felkeltése volt a célom, nem egy szinopszis.

Külön sajnálom, hogy ez a te esetedben nem/sem sikerült:(.
0
2013. május 10., péntek 15:03
Már leírtad a különbségeket, amiket így hozzáképzelhettem ahhoz a filmhez, amivel addig sem volt bajom, így ezeket az infókat betudtam egy képzeletbeli extrának, de a könyvet nem szándékozom megvenni.
most posts by TM
0
2013. május 10., péntek 14:37
Ha így érzed jogosnak:)...

Most, hogy van magyarul is, tervbe vetted az elolvasását:)?
0
2013. május 10., péntek 14:28
Napos oldal? Mingyá nyomok neked egy hármast. :)
most posts by TM
0
2013. május 10., péntek 14:27
Egyébként ahogy néztem, én is majdnem "szintet léptem":); meglett volna talán az első 10 pontos értékelésem, ha magamtól nem 8 pontot kaptam volna, mert a könyv dicsérete mellett/helyett a belőle készült filmet is szapulgattam, ezért csak ennyit éreztem jogosnak:).
0
2013. május 10., péntek 13:45
Hát a kitartásra valóban nagy szükség van... :(
0
2013. május 10., péntek 13:22
Szintén gratula:)! Csak további kitartást tudok kívánni, hiszen a minőség az meg volt eddig is:).
0
2013. május 10., péntek 13:05
Gratula! :))))

Tőlem már 10-set is kaptál többször is, de a szőrösszívű kollégák mindig lehúzzák az átlagot... :-D
0
2013. május 10., péntek 11:58
Lassan egy év "kemény" munkája, de beérett a dolog: megvan az első kilenc pontos. \m/ :D
0
2013. május 8., szerda 10:13
Átfutottam párat reggel, így megvan 3. értékelő. A többit majd később valamikor.
0
2013. május 8., szerda 0:37
Majd ha valaki ráér, jöhetne harmadik elbírálónak, mert szegény Robi hiába nyom frissítést, ha nincs meg a minimum 3 értékelés.

Ismét... :(
0