Szerintem ezt a témát mi ketten már milliószor körbejártuk. Arra is megkaptuk a választ mástól, hogy a kezdeti 10-12 ember miért is nem foglakozik vele. Ugyan magam részéről elfogadom a döntést, de megérteni soha nem fogom.
Tavaly szeptemberben kaptunk egy lehetőséget, hogy az akkor nagyon elfajult viszonyokat KÖZÖSEN rendbe hozzuk. A saját játszóterünket szebbé, kultúráltabbá tegyük. A helyzet viszont az lett, hogy ezek szerint qrvára nem érdekel senkit, milyen helyre jár, a korábban nyafogásra okot adó dolgokat pedig egyszerűbb a süllyesztőbe dobni, mint tenni valamit ellene, tenni valamit azért, hogy ez az egész bolt/fórum értékes találkahely, vagy információs bázis, vagy bánomis én mi legyen.
Ugyanakkor - kritika terén is- a labda most egyértelműen Robinál van: valamit lépnie kell.Én már több ízben írtam neki ötleteket, de még nem kaptam rá választ - az időhúzásnak viszont előbb-utóbb ára lesz. Persze, lehet eladni filmet úgy is, hogy senki nem ír róla semmit, végül is a Mediában sincs kritikafüzet a DVD polcnál, de ha a jelenlegi állapot marad, az üres adatlapok fognak árválkodni az oldalakon. Ha meg valamikor majd bezár a fórum is (mert szerintem ez elkerülhetetlen), akkor a dicső xpressből egy bolt lesz a sok közül.
Aztán az is lehet, hogy hosszútávon ez is a cél. Én ezt innen nem tudhatom. Mindenestre amíg létezik ez az egész, jómagam sosem fogom köpködni, egyszerűen nem sz@rok oda, ahol eszek.