noname: talán e renitens egyedeknek inkább nem kéne képbeillesztést oktatni. csak egy jótanács.
0
2004. október 5., kedd 20:30
17243
heh, ez marhaság. az iskolába tanulni megy az ember, a moziba meg szórakozni.
0
2004. október 5., kedd 20:29
17243
nem mondhatnám, hogy ez még nem fordult elő soha. kicsit ciki volt, mikor a legnagyobb akció közepén odahajoltam a mellettem ülőhöz súgni valamit, s mikro hirtelen csönd támadt a filmben, akkor vettem csak észre, milyen hangosan is suttogok. :]
0
2004. október 5., kedd 18:24
1872
Így:
:)
0
2004. október 5., kedd 18:21
1872
Hopp, nem kell a végére a
0
2004. október 5., kedd 18:20
4842
pl.: mondjuk ha az xpress oldalán, amikor kinagyobbítunk egy DVD borítót és azt akarom ide berakni akkor azt hogyan tudom megoldani?
0
2004. október 5., kedd 18:19
1872
Amit az előbb mutattam, az például nem az.
Parancsikon:
0
2004. október 5., kedd 18:06
4201
Konkrétan mire gondolsz?
0
2004. október 5., kedd 18:00
4842
és olyan képet ami nem parancsikon, olyat hogyan lehet?
0
2004. október 5., kedd 17:00
914
Nem a pofázással van a baj, hanem hogy egy halk suttogás is képes elnyomni egy-egy komolyabb akciófilm hangját... ez már inkább a mozikat minősíti. Régen aztán lehetett bőven pofázni, az ember a saját hangját nem értette, oyan hangos volt a film. Most meg hegyezheti mindenki a fülét hogy értse mit mondanak a szereplők :(
0
2004. október 5., kedd 16:15
1872
0
2004. október 5., kedd 16:11
4842
bassza meg! bocsi, gyakorolnám hogy hogyan lehet képet berakni ide! aki tud segíteni annak előre is köszi!
Persze, ezt értem, de nem minden esetben csak az hallja, akinek szánod. Ilyenkor szokott az a bizonyos bicska ficeregni a zsebekben. :)) Legalábbis a moziban. Otthon mi is dumálunk, ott ez érthető.
0
2004. október 5., kedd 10:10
1153
Biztos velem van a baj, aki beülök és egy pissz nélkül nézek végig minden filmet
Nem veled van a baj, hanem a pofázókkal. Ugyanolyan parasztság, mint színházban vagy mondjuk a suliban egy előadáson beszélni.
0
2004. október 5., kedd 10:08
17243
nekem semmi bajom a beszélgetéssel - amennyiben midnez csak a közvetlen szomszédodhoz szól. filmnézés közben rengeteg különböző gondolatom szokott támadni, nem csupán nézek ki bambán a fejemből, hanem hagyom, hogy a gondolataimat is magával ragadja a látott mű , s ha nézőpartnerem nem bánja, sőt, maga is hasnlóképp néz filmet, akkor le is folytatok vele egy gyors eszmecserét.
ha magántársaságban vagyunk, ugyanez működik, csak explicit módon: ott az élmény nagyját az össznépi és (nem ritkán humoros) kommentár adja.
0
2004. október 5., kedd 9:52
7271
Jó dolog ilyet olvasni, hogy vannak IQ-s "mozibanpofázók" is, akik értenek a szóból. Én csak azt nem értem, hogy egyáltalán miért kell megszólalni. Biztos velem van a baj, aki beülök és egy pissz nélkül nézek végig minden filmet, még ha szar is, mert megadom a tiszteletet a filmnek is meg azoknak, akiket szintén érdekel a film.
Ja, amit még nem említettem előzőleg: kedvencem még a székrugdosás hátulról. Gyűrű szöv.-e első 3 megnézése közben mindig hátra kellett röfögni, hogy hagyd máabba, vazzeg!!
Bourne 2-n is részem volt benne, Corvinban, pedig ott aztán van hely. Mongyuk csajszi volt és nem volt annyira zavaró, hogy a vesémben taposott, és nem is sokáig csinálta.
Másik topikba való ugyan, de:
amúgy Bourne 2 nálam 10/9. A kamermozgás iszonyúan fárasztott, emiatt legszívesebben 6-ost adnék, de maga a film f@sza volt!!
0
2004. október 5., kedd 0:04
399
sziasztok lehet hogy off a tema ha valaki ert a projektorokhoz kerem keressen meg ezen az icq-n 263918500 vagy diehard1981@msn.com messengeren fontos es surgos lenne koszonettel
0
2004. október 4., hétfő 22:56
41
Mókás, hogy pont ezt említed, mert pontosan ebbe az irányba tendálók úgy már nagyjából másfél éve. Igaz, hogy rettenetes nagy lemaradásom van, 1-2 klasszikust sem láttam még, de azért már eljutottam oda, hogy akármelyik ázsiai filmet többre tartsak mint egy szutyok halivúdi celluloidszemetet. Nem akarom szétoffolni a topikot, de úgy érzem, hogy megtaláltam azt a fajta filmes világot amit mindig is kerestem. Kár, hogy ezek hozzánk csak nagyritkán jutnak el, és hogy vért kell izzadni angol feliratokért is néha :)
Animék annyira nem fekszenek, maradok inkább az élőszereplősnél.
0
2004. október 4., hétfő 14:25
914
Mennyé' haza álmos vagy még!
0
2004. október 4., hétfő 14:24
53
Off
Dehogy néznélek engem a film érdekel nem te :) A csámcsogásom meg úgyis elnyomja majd a gyomrod korgását és még szürcsölök is. :)
Bocsi a sok Off ért kedves forumozók de ez egy állat! Szóval Kaszmannak idézve "Fejezze Be"