Keresés

A mozizás ma Magyarországon

2004. október 5., kedd 20:31
De hová kell beírni ezt a parancssort.?
0
2004. október 5., kedd 20:31
noname: talán e renitens egyedeknek inkább nem kéne képbeillesztést oktatni. csak egy jótanács.
0
2004. október 5., kedd 20:30
heh, ez marhaság. az iskolába tanulni megy az ember, a moziba meg szórakozni.
0
2004. október 5., kedd 20:29
nem mondhatnám, hogy ez még nem fordult elő soha. kicsit ciki volt, mikor a legnagyobb akció közepén odahajoltam a mellettem ülőhöz súgni valamit, s mikro hirtelen csönd támadt a filmben, akkor vettem csak észre, milyen hangosan is suttogok. :]

0
2004. október 5., kedd 18:24
Így:

:)
0
2004. október 5., kedd 18:21
Hopp, nem kell a végére a
0
2004. október 5., kedd 18:20
pl.: mondjuk ha az xpress oldalán, amikor kinagyobbítunk egy DVD borítót és azt akarom ide berakni akkor azt hogyan tudom megoldani?
0
2004. október 5., kedd 18:19
Amit az előbb mutattam, az például nem az.

Parancsikon:

0
2004. október 5., kedd 18:06
Konkrétan mire gondolsz?
0
2004. október 5., kedd 18:00
és olyan képet ami nem parancsikon, olyat hogyan lehet?
0
2004. október 5., kedd 17:00
Nem a pofázással van a baj, hanem hogy egy halk suttogás is képes elnyomni egy-egy komolyabb akciófilm hangját... ez már inkább a mozikat minősíti.
Régen aztán lehetett bőven pofázni, az ember a saját hangját nem értette, oyan hangos volt a film.
Most meg hegyezheti mindenki a fülét hogy értse mit mondanak a szereplők :(
0
2004. október 5., kedd 16:15

0
2004. október 5., kedd 16:11
bassza meg! bocsi, gyakorolnám hogy hogyan lehet képet berakni ide! aki tud segíteni annak előre is köszi!
0
2004. október 5., kedd 16:10
http://sw.interpolls.com/redir.poll?c=171&p=19175&i=16179&t=http%3A//clk.atdmt.com/RBR/go/ntrnawhv0490000009rbr/direct/01/
0
2004. október 5., kedd 13:07
Bocsi, beragadt az Enter!!! :)))
0
2004. október 5., kedd 13:06
Persze, ezt értem,  de nem minden esetben csak az hallja, akinek szánod.
Ilyenkor szokott az a bizonyos bicska ficeregni a zsebekben. :))
Legalábbis a moziban. Otthon mi is dumálunk, ott ez érthető.

0
2004. október 5., kedd 10:10
Biztos velem van a baj, aki beülök és egy pissz nélkül nézek végig minden filmet

Nem veled van a baj, hanem a pofázókkal. Ugyanolyan parasztság, mint színházban vagy mondjuk a suliban egy előadáson beszélni.
0
2004. október 5., kedd 10:08
nekem semmi bajom a beszélgetéssel - amennyiben midnez csak a közvetlen szomszédodhoz szól. filmnézés közben rengeteg különböző gondolatom szokott támadni, nem csupán nézek ki bambán a fejemből, hanem hagyom, hogy a gondolataimat is magával ragadja a látott mű , s ha nézőpartnerem nem bánja, sőt, maga is hasnlóképp néz filmet, akkor le is folytatok vele egy gyors eszmecserét.

ha magántársaságban vagyunk, ugyanez működik, csak explicit módon: ott az élmény nagyját az össznépi és (nem ritkán humoros) kommentár adja.
0
2004. október 5., kedd 9:52
Jó dolog ilyet olvasni, hogy vannak IQ-s "mozibanpofázók" is, akik értenek a szóból.
Én csak azt nem értem, hogy egyáltalán miért kell megszólalni.
Biztos velem van a baj, aki beülök és egy pissz nélkül nézek végig minden filmet, még ha szar is, mert megadom a tiszteletet a filmnek is meg azoknak, akiket szintén érdekel a film.

Ja, amit még nem említettem előzőleg: kedvencem még a székrugdosás hátulról.
Gyűrű szöv.-e első 3 megnézése közben mindig hátra kellett röfögni, hogy hagyd máabba, vazzeg!!

Bourne 2-n is részem volt benne, Corvinban, pedig ott aztán van hely. Mongyuk csajszi volt és nem volt annyira zavaró, hogy a vesémben taposott, és nem is sokáig csinálta.

Másik topikba való ugyan, de:

amúgy Bourne 2 nálam 10/9.
A kamermozgás iszonyúan fárasztott, emiatt legszívesebben 6-ost adnék, de maga a film f@sza volt!!
0
2004. október 5., kedd 0:04
sziasztok
lehet hogy off a tema
ha valaki ert a projektorokhoz kerem keressen meg
ezen az icq-n 263918500
vagy diehard1981@msn.com messengeren
fontos es surgos lenne
koszonettel
0
2004. október 4., hétfő 22:56
Mókás, hogy pont ezt említed, mert pontosan ebbe az irányba tendálók úgy már nagyjából másfél éve. Igaz, hogy rettenetes nagy lemaradásom van, 1-2 klasszikust sem láttam még, de azért már eljutottam oda, hogy akármelyik ázsiai filmet többre tartsak mint egy szutyok halivúdi celluloidszemetet. Nem akarom szétoffolni a topikot, de úgy érzem, hogy megtaláltam azt a fajta filmes világot amit mindig is kerestem. Kár, hogy ezek hozzánk csak nagyritkán jutnak el, és hogy vért kell izzadni angol feliratokért is néha :)

Animék annyira nem fekszenek, maradok inkább az élőszereplősnél.
0
2004. október 4., hétfő 14:25
Mennyé' haza álmos vagy még!
0
2004. október 4., hétfő 14:24
Off

Dehogy néznélek engem a film érdekel nem te :)
A csámcsogásom meg úgyis elnyomja majd a gyomrod korgását és még szürcsölök is. :)

Bocsi a sok Off ért kedves forumozók de ez egy állat!
Szóval Kaszmannak idézve "Fejezze Be"
0
2004. október 4., hétfő 14:22
Néznéd ahogy éhezem?
Idézek: "Szemét állat" vagy!
0
2004. október 4., hétfő 14:20
:)
0