Igen jelenti, ha a korulmenyek is olyanok. En mostanaban raalltam arra, hogy ha valamit mindenkeppen meg akarok nezni moziban (pl LOTR) akkor varok par hetet amig a tomeg levonul es utana tenyleg megvan a Sutter alltal is irt elmeny.
Masik pelda, anno Munchenben volt szerencsem latni az SW-EP Iet premierkor (eredeti nyelvu eloadas felirat nelkul) es az a hatas ami a nezoteren uralkodott amikor felcsendult az intro egyszeruen leirhatatlan volt (mondjuk kollegaval ketten voltunk akik civilben mentunk moziba a tomeg nagyresze mint rohamosztagos/chewbacka/vader/stb... ultek. Vicces volt, hogy mellettem pl ket buckalako lelkesedett :))) ). Ennek van hangulata, ez teny.
0
2004. szeptember 30., csütörtök 11:03
1153
A Corvinról jutott eszembe, hogy múltkor ott néztem a Pókember 2-t, és a baromarcú égve hagyta a lépcsővilágítást, így frankón bevilágította a vászon felét. Nemtom melyik terem, az alagsorban volt, balra.
0
2004. szeptember 30., csütörtök 11:00
1153
Ha kevesen vagyunk a nézőtéren, akkor jó. Ha teltház van, akkor általában nem jó.
0
2004. szeptember 30., csütörtök 10:56
3933
És jelenti még valakinek ugyanazt az élményt a mozi, mint amit Sutter ecsetelt? Azaz, hogy egyfajta ünnep vagy akár csak szimplán jó dolog oda járni?
0
2004. szeptember 30., csütörtök 10:33
3933
Igen, a Kossuth tényleg jó mozi lett, amikor még anno a Flamex feújította. Most, hogy az InterCom átvette, talán még jobbá vált, az egyetlen igényes sziget az InterCom birodalomban.
0
2004. szeptember 30., csütörtök 10:29
487
Szekrugdosas ellen a legjobb gyogyszer a Kossuth mozi, ahol joooo messzire kerultek a szeksorok :) (Meg egyebkent is a legjobb ar/minoseg aranyu mozi szerintem) Bar bunkok ott is vannak.
Erdekes volt, anno mikor masodszor neztem meg moziban a Findig Nemot csak szombat kora du kaptam ra jegyet. Tele volt a terem kiskolykokkel es mar elore finnyaskodtam ,hogy vegig fogjak pofazni/zorogni a filmet. Ehhez kepest egy pisszenes nelkul neztek a filmet, mert oket meg az erdekelte.... Talan lehetne toluk tanulni egyeseknek.
0
2004. szeptember 30., csütörtök 10:27
3933
Bizony, hétvégén este én sem nagyon szeretek moziba járni, bár a teltházas mozik hangulata (a közönség milyensége ellenére is) varázslatos.
0
2004. szeptember 30., csütörtök 10:26
3933
Ó, a hátba rugdosás. Mi inkább arrébb ülünk, csak ne üljön mögöttünk senki (sajnos a rendre félházzal vagy még kevesebbel működő mozikban ez könnyen megtehető).
0
2004. szeptember 30., csütörtök 10:24
1153
Sajnos a legtöbb paraszt azt képzeli, hogy ha megvette a jegyet, akkor már azt csinálhat a moziban, amit akar, pedig az csak a film megnézésére jogosítja fel. Röhejesnek tartom, hogy leülnek filmet nézni egy vödörrel meg egy literes pohárral az ölükben, majd azokkal zörögnek a film feléig. Ha éhes, miért nem megy el inkább enni? A pofázásról meg a mobilozásról már nem is beszélek. Ha tehetem, a legkorábbi előadásokra ülök be, amikor kevesen vannak. Hiába, a nagy vászon még mindig elvarázsol.
0
2004. szeptember 30., csütörtök 10:20
79
Sok a bunkó a moziban. Az alapzaj és a kukorica nem zavar. A pofázás, a mobiltelefonálás már igen. De a legjobban azt nem szeretem mikor elkezdik rugdosni a székemet hátulról. Még el se kezdödik a film, de már fenn van a lába a parasztnak az elötte lévő széken. Ha megyek moziba akkor kis terembe és a leghátsó sorba. A Corvin mozi Kabos terme a kedvencem.
0
2004. szeptember 30., csütörtök 10:18
3933
A jegyár témája abszolút elfogadható dolog, azonban nekem mindig sikerül magam függetleníteni magam a film alatti kommentálásoktól. Hibának érzem, hogy valaki azért nem megy plázamoziba, mert oda olyan közönség jár. Végeredményképpen ők is a film miatt mennek, mások is. A dumálást pedig csak szélsőséges esetekben nem lehet elviselni.
0
2004. szeptember 30., csütörtök 10:10
487
Regen alt. hetente egy-ket filmet megneztem moziba. Ma mar csak elvetve megyek, akkor is szinte csak 1-2 moziba. A gond (szamomra) az, hogy hihetetlen kozonseg ul be egy-egy filmre. Az, hogy egy alapzaj van a moziban az nem zavaro, hisz ez is hozzatartozott/hozzatartozik a mozi hangulatahoz, de az, hogy idiota barmok vegigpofazzak a filmet az hihetetlenul tud irritalni. valamint a jegyarak emelkedese is egyre inkabb amelett szol, hogy inkabb varok fel evet es megnezem otthon, nyugodt korulmenyek kozott dvdrol a filmet.
0
2004. szeptember 30., csütörtök 10:05
7151
Régen imádtam moziba járni. Igaz, akkor nem volt se videó, se DVD. Minden mozinak volt valami egyedi hangulata, s szinte az összes fővárosi moziban megfordultam. A plázamozik nekem elég személytelenek, tulajdonképpen egyik-olyan, mint a másik. A vetítési körülmények persze klasszisokkal jobbak, mint egykoron, viszont egyre kevesebb olyan filmet fedezek fel a programban, amiért érdemes elmenni egy-egy (pláza)moziba...
0
2004. szeptember 30., csütörtök 10:00
3933
Sutter_Cane adta az ötletet enek a témának az "életre keltéséhez" azzal A falus utolsó bekezdésével.
Miért is nem ugyanolyan manapság a moziba járás itthon? Drágák a jegyek? Nincsenek (vagy csak alig vannak) hagyományos, önálló épületes (Corvin, Kossuth és az art mozik) filmszínházak?
Abban teljesen egyetértek Sutterrel, hogy gépiessé vált (legalábbis számomra) a moziba járás, persze ettől függetlenül mindig várom a csütörtököket.
Szerencsére (legalábbis szerintem) a forgalmazók egyre több filmet hoznak be a mozikba, egyre nagyobb a kínálat.