Keresés

Sorstalanság

2005. január 18., kedd 0:56
amúgy diszkrimináltan idéztél tőlem, mert egy lényeges momentumot voltál szíves kihagyni: "némi kis távoli rálátásom volt a dologra"

0
2005. január 18., kedd 0:54
" láttam én is werkfilmet. maradjunk abban, hogy bíztató. annyi azért megállapítható, hogy végre egy film (hosszú idő után), aminek nem amatőr a technikai megvalósítása."

mi ez ha nem eszméletlen nagy naívság?
a filmmel kapcsolatban végig ment a nagy parasztvakítás, de majd meglátjuk mire lesz elég a premier után...ha másra nem mint kisiskolások kötelező szenvedtetése....

kijelentésemet továbbra is fenntartom
0
2005. január 18., kedd 0:44
"teljesen nyugudt szívvel már most kijelenthetem, hogy ez a film jó nem lehet." = "nagyon nagy film."

szerintem mindketten kurvára elfogultan ítéltek. agyondícsérni és kijelenteni, hogy biztosan rossz film lesz... hát mi ez, ha nem elfogultság?! láttam én is werkfilmet. maradjunk abban, hogy bíztató. annyi azért megállapítható, hogy végre egy film (hosszú idő után), aminek nem amatőr a technikai megvalósítása.
0
2005. január 17., hétfő 23:51
személy szerint a filmet nem láttam, de némi kis távoli rálátásom volt a dologra, így teljesen nyugudt szívvel már most kijelenthetem, hogy ez a film jó nem lehet

részemről ennyi, a többit majd a premier után, hisz ennyi esélyt azért adok még neki... :)
0
2005. január 17., hétfő 23:50
"Nagyon nagy FILM, csupa nagybetűvel! Pados Gyula operatőr képei egyszerűen zseniálisak, Koltai szintén és a színészek meg az egész stáb! Mennyi küszködés volt benne mire készen lett, de vége kész, teljesen, és hamarosan premier!"

de jó hogy a filmet nem is láttad, máris örömódákat zengesz róla, mi lesz ha még tetszeni is fog vmi véletlen folytán a film?!?!?!?

0
2005. január 17., hétfő 23:37
Halló!

Az előbb lett vége a werkfilmnek. Nagyon nagy FILM, csupa nagybetűvel! Pados Gyula operatőr képei egyszerűen zseniálisak, Koltai szintén és a színészek meg az egész stáb! Mennyi küszködés volt benne mire készen lett, de vége kész, teljesen, és hamarosan premier!

Szorítok, hogy ez a film nemzetközi szinten is ismert legyen és legfőképp elismert! 2006-ban tuti ott lesz az Oscar jelöltek között!!! :))
0
2004. október 4., hétfő 19:45
Lehet, hogy nem az öregkori szenilitás beszél Morriconéból: ez a tematika mindig nagy eséllyel indul az Oscar-kiosztókon...
0
2004. október 4., hétfő 18:03
Mit szóltok hogy Morricone, egyem a szivit, Oscar-veszélyesnek minősítette Koltai munkáját. Állítólag percekig hallgatott a film megnézése után, mielőtt ezt mondá.

Most ez nyalás, vagy az elsőfilmes Koltai ilyen tehetség?
0