Keresés

CINEMA vagy VOX?

2004. december 10., péntek 11:26
....nekem sajnos már nincsenek meg, de olan szép nagy volt, jó lenne előszedni újra...akkortájt fiatalabb voltam, kiváncsi lennék mi lenne most a véleményem a tartalomról....pl az ELEFÁNT EMBERről szóló cikkre határozottan emléxek, hogy teccett...nem is tudom mikor szűnt meg, a CINEMA megjelenése előtt, talán, de Gábor majd kiigazitasz...;)
0
2004. december 10., péntek 8:49
Jé, erre a lapra még emlékszik valaki? Megőriztem az összes megjelent számát. Borzasztó volt a politikai napilapokat idéző mérete, s az a mélységes sznobizmus, amivel a közönségfilmeket kezelte. A filmek tartalomismertetése pedig az első számok esetében tele volt spoilerekkel: bűnügyi filmeknél még a gyilkos nevét is megírták!
0
2004. december 10., péntek 8:32
...én a Mozgó Képek-et szerettem, olyan faxa nagy volt.....
0
2004. december 9., csütörtök 19:05
Én is sokáig vettem mind a két lapot, de a Cinema inkább beillik egy jó kis reklámújságnak meg néha szaglik is rendesen - hála az illatmintáknak - de semmiképpen sem mozis újság. Sőtt szerintem visszafejlődött az evolúcióban, míg a VOX igencsak kinőtte magát.

Így manapság a VOX-ot veszem, de egyre jobban kezdek rájuk megorrolni, mert nem küldik el azokat az ajándékokat, amiket elméletileg megnyertem... Bár a Trója játék nyereményét tegnap megkaptam, de adósak még a Terminál és a Szem játék ajándékaival. Remélem egyszer ideér!
0
2004. október 6., szerda 20:50
Jó! majd jelentkezem! Most épp nincs még olyan nagy szügségem rá! De köszi! amúgy milyen árban lennének?
0
2004. október 6., szerda 18:58
eladó cinema gyűjteményem nekem is van, ha esetleg még valakinek szüksége lenne reá. 11 darab kivételével megvan az összes, netuddgi@estmail.hu
0
2004. október 6., szerda 14:43
brad pitt
Rendben van! Várom a telefonszámot!
0
2004. október 6., szerda 14:32
azok érdekelnek!
0
2004. október 6., szerda 14:32
Amúgy konkrétan 99 1-2, ill az előttiek valamint 2002 ápr.-2004
0
2004. október 6., szerda 13:49
szenylap az összes
0
2004. október 6., szerda 12:58
brad pitt!

Nekem van egy eladó Cinema gyűjteményem, ha érdekel, írj telefonszámot felhívlak és megegyezünk!
0
2004. október 6., szerda 0:53
Az újságok tényleg nagyon jók (DVDMag,Filmcsillag,stb.),DE!!!!!!!!!!! és itt a lényeg, ezek a szennyek amiket mostanában adnak hozá, felháborít, inkább ne adnának semmit. Pedig Ők azt hiszik, de mekkora királyok, mert ők már 2 filmet adnak a magazinjaikhoz, DE milyet?????????? Hányás, fos,  okádés. És még finom voltam és nőies.

Bovs, ha elragadtattam magam.
0
2004. október 6., szerda 0:38
Vox mindenképpen bár én minkettőt megveszem.
0
2004. október 5., kedd 22:21
A dolog elgondolkodtatott, bár gyűjteményem csak tavaly májusig tart...

Viszont régebben meg lehetett vásárolni a régebbi lapszámokat a szerkesztőségben: minél régebbi volt a kívánt lapszám, annál kevesebbe került...
0
2004. október 5., kedd 21:41
Fontos!
Nemakarná valaki eladni nekem a Cinema gyűjteményét?
Aki tud valamit ajánlani az írjon!
0
2004. október 5., kedd 21:38
Nos réges régen egy messzi..... ,újság szerkesztőségben, egy akkor még ifjonc és karrierista, kelleténél agilissebb szerkesztőcske főszerkesztőnek avanzsálta magát.
hiszen neki jutott eszébe elöször(:)) a rókabőr effektus.milyen módon lehet mégtöbb pénzt kivarázsolni a film rajongok zsebéböl.Nos a nagyszerü ötlet nem más mint a cinema és Fejes Imre közös kezdetéről szólt.1996-7-8 táján /de minden bizonyal elöbb/ugyanis osztodásal szaporodott a Cinema ,különvált a mozi/cinema/ és a videó /cinema video play/ Azt hiszem ez volt a cime ,ja és ne keverjétek össze a hasonló cimű egykoron 4-5 számot megért lappal/Nos az utobbi főszerkesztője lett a fenn nevezett úri ember.Ám sokat akar a szarka és a közös lónak meglett az eredménye Fejes/akit én tehetségesnek tartok/ repült a cinema össze vonodott.No de Főhősünket nem lehet csak úgy eltörölni gondolt egyet és már megis született a vox magazin ami igen látványosan fejlödött és az egykori bibliaként tisztelt cinema méltó vetélytársa lett.
Ám a történelem ismétli önmagát Fejes megint repült de mint a macska újra talpra állt és most az igen szinvonalas DVDMAGAZIN,FILMcsillag stb group fő atyaistene lett. És most már egy cél vezérli  lesöpörni minden konkurenciát az útról-ból.
itt tartunk most de/szerintem nemsokára/ folyt köv
0
2004. október 5., kedd 20:18
igazából nincs kedvemre való magyar offline filmes magazin. online van egy-kettő, de inkább a külföldi magazinokat olvasom: off- és online egyaránt.

egyiket magyar nyomotatott médiumot sem kívánom szapulni: egyszerűen léteznek ezeknél sokkal-sokkal jobbak.
0
2004. október 5., kedd 20:12
Akárcsak én: a legtöbb igazán hasznos, hónapok múlva is értékes forrásanyagnak számító cikket a Filmvilágban találom, bár "Láttuk még" rovatuk filmkritikáinak többségét bármelyik kezdő Xpresses fórumozó meg tudná írni.

A Cinema és a Vox nálam már a múlté, bár sokáig mindkettőt megvettem és olvastam. (Azóta a rájuk kiadott pénzt is inkább DVD-kre fordítom.) A Cinema inkább visszafelé fejlődött: a képek helyenként szinte bolhányi méretűre zsugorodtak, a kritikák néhol rövidek és semmitmondóak, ráadásul nem egyszer ellentmondanak a százalékos értékelésnek. A lap következetlen: pl. nagy csinnadrattával fogadott filmekről pár hónappal később már egészen ellentétes előjellel írnak.
A VOX terjedelemben, színvonalban fejlődött, de egyes szerzőinek a stílusa engem kicsit az iskolás fogalmazásokra emlékeztetett: szabatos, pontos, helyesírásilag is korrekt, de valahogy unalmasan jólfésült. Igaz, egy fokkal még ez is jobb annál, mint amikor a szerző a film ürügyén folyton saját magáról ír, hogy milyen vegetatív problémái voltak egy-egy gyengébb film megtekintése közben, vagy micsoda katarzison ment át egy másik mű vetítésekor. Helyenkénti humoruk néha fiatalkorom iskolaújságjainak esetlen humorát idézte. (Tapasztalataim tavaly májusig voltak mindkét magazint illetően: azóta nem vettem meg és nem olvastam egyiket se.)
0
2004. október 5., kedd 19:39
A kettő közül a VOX a jobb szerintem.
De leginkább a Filmvilágot szeretem olvasni.
0
2004. október 5., kedd 19:20
:)
0
2004. október 5., kedd 19:15
Filmvilág
0
2004. október 5., kedd 19:02
Nietzsche
0
2004. október 5., kedd 18:56
Miből való?