Keresés

CINEMA vagy VOX?

2009. október 5., hétfő 13:54
ó, akkor legyen a THE RETURN OF THE KING vagy az AMÉLIE vagy az L.A. CONFIDENTIAL vagy a RINGU... ehh, így már nehezebb.
0
2009. október 5., hétfő 13:34
Nem bányásztam ki a szekrény aljából, csak hasracsapással jött az, hogy 96-ban indult a lap, amibe mondjuk már beleférnek a 95-ös gyártásúak is.
most posts by TM
0
2009. október 5., hétfő 13:31
Abba belefér, de a VOX 1997 májusában indult. :)
0
2009. október 5., hétfő 13:31
Keresnék, csak jól eldugják előlem. :)
most posts by TM
0
2009. október 5., hétfő 13:29
a tékás beszólások sztem elég egyértelműek. ha nem érted, te bajod. inkább keress sok pénzt. ;o)
0
2009. október 5., hétfő 13:26
Sok embert a te tékásságod sem érdekel, mégis minden második kommentedben a fene nagy hozzáértésedet szajkózod. Ha nem érintett meg a film, az legyen a te bajod. Best ofot meg egy hónap terméséből is lehet összeállítani, úgy még jobban megbocsájtható, ha tíz filmből egy bizonyost emelnek piedesztálra, mint ha ezerből hoznak ki dobogósnak egy középszerűt.
most posts by TM
0
2009. október 5., hétfő 13:22
nem érdekel mire vitted. fényzni nem hiszem, hogy bármit, bárkit fényezek. nicholson gáz volt ebben a filmben. a rendező is rég megkopott, szóval piszkálhatsz, de ami szar, az szar marad.

1995-2009 között sztem nem lehet best of-ot összerántani.
0
2009. október 5., hétfő 13:18
Éppenséggel áll. Immár húsz éve. Kb. tízezres filmállománnyal. Mostanában pedig döglődik, mint a legtöbb. De már nem vagyok ott, némileg jövedelmezőbb elfoglaltságot találtam. Nem, nem fényképész lettem. :)
most posts by TM
0
2009. október 5., hétfő 13:13
hát mit fényezek szerinted? téged? a biksimat meg békén lehet hagyni. jobban képviselted? :o))) remek. áll még az a téka?
0
2009. október 5., hétfő 13:09
Na, ezt kapásból el tudom képzelni az intervallum első helyén. :)
most posts by TM
0
2009. október 5., hétfő 13:07
Én nem álltam le veled feleselni, a "tékás" jelzőt magamra értettem, mivel nálad előbb, régebben és jobban képviseltem ezt a szakmát, de ha már megtaláltál, akkor annyit hadd simogassak a buksidra, hogy a te mentalitásodnak valóban sosem fog tetszeni egy A bakancslista-szerű film. Az más tészta, hogy ezt fitogtatni nem túl előnyös, de hát az már bebizonyosodott, hogy nem magadat fényezni jársz ide, legalábbis legtöbbször az ellenkező hatást váltod ki.
most posts by TM
0
2009. október 5., hétfő 13:06
a kérdésem stornó. :)

nálam a THE USUAL SUSPECTS. pont belefért 1995-be. :)
0
2009. október 5., hétfő 13:04
amúgy jó enne tudni, milyen listáról van szó, ha már itt bőszen vitatkozunk róla. :)
0
2009. október 5., hétfő 13:03
mellesleg akinek a bakancslista fantasztikus, nem várható el, hogy pozitívan értékelje azt a filmet.
bakancslista: gagyi díszletek, rossz világítás és utómunka, ripacs színészek, olcsó, kiaknázatlan sztori, penetra rendezés.
0
2009. október 5., hétfő 13:01
mos mán tessék elárulni, mi volt az első helyezett!
0
2009. október 5., hétfő 12:46
Sem tékásként, sem heti "nem egy filmet nézőként" sem iszapszemű filmrajongóként nem hoznám ki másodiknak az In Bruges-t, ha az a kérdés, hogy 1995 és 2009 között mik voltak a legjobb mozik. Ez ennyi, ezen nincs is mit érvelni, magyarázni.:)
most posts by TM
0
2009. október 5., hétfő 12:41
innen látszik, hogy lát egy átlagnéző, és hogy egy filmkritikus.
évek óta magyarázok a tékában embereknek, és ha csak egyszer is filmkritikusként osztottam volna az észt, már csődbe mentünk volna. egészen máshogy néz filmet az, aki heti egy tucatnál többet néz, és megint más, aki havi 1-et. az in bruges egy fasza film, de az átlagnéző kizáért, hogy 2-nél töbször megnézze egy félévben.
szóval lehet itt kardokat előrántani, és hivatkozni bukowski egysorosára (az a különbség a néző és a kritikus között, hogy utóbbi nem fizet a jegyért), de mivel az írók más szemléletben élnek, mozognak, akármit nem is írhatnak :o)
0
2009. október 5., hétfő 12:30
Elég "komoly" szerkesztők lehetnek, ha még most egy februári dvd eufóriája lengi őket körül. Bár ki tudja, a mai világban hány hónap a lap átfutási ideje... :))
most posts by TM
0
2009. október 5., hétfő 12:27
sok szerkesztőt személyesen is ismerek, és közülük nem egy már megfejelte a harmadik ikszet. lehet, hogy ők is mostanság látták az IN BRUGES-t, ezért náluk is az a kedvenc. :)
0
2009. október 5., hétfő 12:25
12-13 éve megy ez a lap. Ha valakik szerint az ezalatt készült több száz, ezer filmből az Erőszakik a 2. legjobb, ott lehet kutatni, hogy ennek mi az oka, szerintem nem nagyon lőttem mellé a tippjeimmel.
Amúgy meg filmlistám sincs, amiből favoritlistát tudnék gyártani. Mindig az éppen látott, és jó hatást kiváltó film az aktuális kedvencem :)
most posts by TM
0
2009. október 5., hétfő 12:19
rajtam ne múljon:

- insider
- apokalipszis most
- ragyogás.
ezek permanens vann ka jelen.

többi 7 napszaktól függően.
vkinek van 800 ft-ja arra a lapja? méghogy válságban vagyunk...

0
2009. október 5., hétfő 11:31
eme vitriol után úgy lenne fair, hogy most mindenki közzétenne egy minimum tízes listát. hajrá!
0
2009. október 5., hétfő 11:28
Hát ez elég torz végeredmény, illetve talán nem is annyira az... Ugyanis beszédesen megmutatja, hogy ma kik szerkesztik az újságot, milyen korosztály, milyen érdeklődési körrel, s látható, hogy az újság indulása óta mennyi víz folyt le a Dunán, mivel a most odafirkálók egy része az induláskor még nem is élt. Utóbbi persze nem negatívum, nem mindenki születhet úgy, hogy egyből olyan okos, szép és bölcs legyen mint mi, de legalább némi objektivitás szorulhatna belé, ha már ízlése nincs.
most posts by TM
0
2009. október 5., hétfő 11:18
Az új számban van egy egészldalas hírdetés a Gladiátor blu-ray kidásáról.
Ennyire elbaltázott dolgott régen láttam, a filmből kiragadott képek  homályosak, szemcsések, pixel kockásak, Nálam  nem a tűéles részletgazdag kép előnyét dícsérik a reklám. Valószínű nem aaz újság hibája, de azért adhatna tanácsot a hirdetőnek.

A 150 példány utáni 25-ös szerkesztőségi listához, ahol az Erőszakik 2. lett, annyit : Kösz, többet nam adok a véleményetekre.
0
2009. szeptember 7., hétfő 21:16
Már nekem sem. Volt hangulata a VOX olvasásának, már nincs. Nagyon sok tekintetben megcsonkult, így már semmit nem ad, nekem legalábbis. A filmek ismertetője, trailerek elérhetőek a neten is, dvd-teszt már gyakrolatilag nincs a lapban, a sok, nagy kép mellette mini szöveg meg nem az én világom.
Egy valaha volt szaklap árnyéka közel 800 forintért már nem élvezet.
0