Bár filóztam,hogy ide linkeljem-e de végül is arra jutottam,hogy miért ne? A szám miatt sorolható talán ide is.( Linkin Park - New Divide) Szóval ez egy terminatoros zenei videó lenne az említett számmal. Őőő...ennyi! :-)
0
2009. július 1., szerda 10:44
86
Mondjuk az ikreket kihagyhatták volna,wheely meg egyenesen tetszett!
0
2009. június 26., péntek 15:34
4596
Lehet, hogy a Transformers - RotF valójában (a színvonalhoz igazodva) az ismert netes betűszót takarja: Rolling on the Floor:).
0
2009. június 26., péntek 12:39
144
Én is láttam az új filmet és egyáltalán nem voltam oda érte mint az első részért. Nekem két dolog jött le pozitívumként:
- Dolgozz az ILM céggel mert különben nem lesz olyan a filmed ahogy szeretnéd.
- És ez most kicsit Michael Bay érdeme is, de ha azt szeretnéd, hogy ne makettek, számítógépek, vagy doku és más filmekből lopott légi és szárazföldi erők akcióit használd, akkor jobb ha kiépíted magadnak a kapcsolatot a Pentagonnal. A film ismét bizonyította, hogy egy ilyen kapcsolat mennyire hasznos tud lenni, amit Bay az évek során felépített.
Ennyi. Van még egy-két jó dolog benne de ezek jutnak eszembe.
0
2009. június 26., péntek 10:02
122
Számomra rosszabb nem volt mint az első rész, de nem is adott többet! és mivel az első rész a polcon van ez is ott fog kikötni szerintem :)
Az asszonynak viszont kifejezetten tetszett! Egyedül én voltam fapofa a teremben mindenki más csak vihogott (ez betudható a legvegyesebb korosztálynak is amivel moziban valaha is találkoztam!)
0
2009. június 26., péntek 1:22
866
Ez a folytatás még egy agyalágyult tehének is sok(k) lenne !
0
2009. június 25., csütörtök 23:06
5023
ja és még két pozitívuma a filmnek: - Isabel Lucas (íííííííííííj, de dögös :P, meg azok a szemek :OOOOO) - és hosszú idő óta, végre egy olyan amcsi film amibe nincs toyota prius!!!
0
2009. június 25., csütörtök 22:59
14599
Hát, nekem fingom sincs, mikor fogom megnézni, a MOM Park elég messze van. Szinkronnal meg nem játszik, ahogy az első része sem (hálistennek a BD-ről lehagyták a borzalmas szinkront). Bár ha a Star Trek-re háromszor is be tudtam ülni, akkor simán menni fog (csak sajna a páromat nem lehet feliratos filmre elvinni). :)))
0
2009. június 25., csütörtök 22:56
261
Engem az bosszant,hogy Optimusnak más a szinkronhangja mint az elsőben,engem nagyon zavar.Meg az két idíóta robot,őket kihagytam volna belőle.
0
2009. június 25., csütörtök 21:26
5023
ma megnéztem :DDD húúúúúúú...áhhhhhh...úhhhhhhh.......meg ahhhhhhhhh :DDDD jobban nem tudom kifejezni magam :D nem olyan mint az első rész, mert hosszabb, meg "összetettebb", vannak benne hülye poénok, de még azok is jók! régen voltam úgy moziban, hogy szinte nem volt üres szék. a kisgyerektől a nagymamáig minden életkorú és nemű ember ült a moziban. két negatívuma volt a filmnek az egyik bay bácsi körpályára állított kamerái, a másik meg az, hogy egy óra után elfogyott az 5l popcorn és a liter kóla és az utolsó fél órában már nagyon kellett!!!! :D így a vizsgaidőszak végén baromi jól jött ez a két és fél órányi agykikapcsolás...nem azért, de sokat ne várjunk már egy olyan filmtől aminek az alapötletéül, olyan játékok szolgáltak amelyek járművekből alakulnak át beszélő robotokká! szerintem nagyon jó lett! 10/9!!!! amíg nem jön a harmadik rész addig beérem majd a fémdobozos kiadással meg a blu-ray változattal!!! :P:D
és még mindig húúúúúúú...áhhhhhh...úhhhhhhh.......meg ahhhhhhhhh :DDDDDDDDD
0
2009. június 25., csütörtök 17:21
52685
Ugyanolyan, mint az előző. Jobban bírtam, mint az új Terminátort.
most posts by TM
0
2009. június 25., csütörtök 16:46
403
Tényleg ennyire gyenge lett ez a film??? Nem akarom elhinni! Fogadni merek a 300 millás költségvetéstől lett szar a film!
0
2009. június 25., csütörtök 15:05
17243
gondolom, még mindig jojózik a szemed. :)
0
2009. június 25., csütörtök 14:59
52685
:) Majd írok róla, ha jobban leszek.
most posts by TM
0
2009. június 24., szerda 23:09
4956
Na egy pozitív hozzászólás. :-)
0
2009. június 24., szerda 21:55
52685
Nekem speciel tetszett.
most posts by TM
0
2009. június 24., szerda 21:19
1237
Hát én nem tudom mit mondjak. Azért jobbra számítottam. Gyerekes akciófilm, ennyi. Na jó az első részben is voltak, kemény dolgok :D...de az azért sokkal jobban tetszett. Nagyon látványos volt, meg kell hagyni, de nem jobban mint az első rész. A történet elég fárasztó és összevissza. 5/10
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2009. június 24., szerda 17:14
4956
A moziban történő megtekintés helyett kölcsön kérem majd valakitől aki csak letölt. Így tényleg nem vesztek rajta semmit. Ha tetszik úgyis megveszem, ha nem tetszik akkor meg megmaradt 3-4000 Ft-om.
0
2009. június 24., szerda 16:19
1726
Szerintem is nézd meg a saját szemeddel. Ez relatív hogy kinek mi a rossz. Nekem ez az akciómennyiség már sok volt. Az első rész mint írtam is nekem is nagyon tetszett. Ez majdnem ugyanaz, csak hosszabb több akció van benne. Az első rész jobban össze volt rakva szerintem, ezt pedig elnyújtották. Nem minden esetben a több a jobb.... Hogy megéri-e megvenni majd azt csak Te tudod eldönteni, ne hallgass senkire :)
0
2009. június 24., szerda 14:59
6697
Nézd meg moziban :) Úgy látod, hogy milyen film és érdemes-e beruházni rá dvd-n :) Nekem is nagyon tetszett az első rész, bár főleg a zenével vettek meg, szóval most is a 2. rész zenéjét hallgatom, de moziban sem akarom kihagyni a filmet, csak nem tudom, mikor tudom megnézni.
0
2009. június 24., szerda 13:39
4956
Üdv!
Nem akarom elhinni, hogy mindenki ennyire lehúzza ezt a filmet. Az első részt látatlanban bevállaltam DVD-n, ráadásula drága fémdobozos kiadást és nem bántam meg. Na de ezt a második részt ezek után hogy merjem majd megvenni? :-( Ennyire rosszul sikerült film lenne?
0
2009. június 24., szerda 13:09
1726
Transformers 2: A bukottak bosszúja hááááát....
0
2009. június 23., kedd 18:34
1726
Hmm nálam az 10/8 volt. Megmondom őszintén, ha megtalálhatók benne az első rész emlékezetesebb jeleneteihez hasonló részek, zenék akkor én már elégedett leszek. Nálam egy filmet el tud vinni a hátán egy olyan jelenet, mint például az első részben az autobotok érkezése, vagy az a rész, amikor a katonák segítséget kérnek a sivatagban (no nem a paródia szintű mobiltelefon beszélgetésre gondolok) amikor a gépek lövik a skorpiórobotokat. Az a kameraállás... Vagy említhetném a vége felé a kis robotos jelenetet, amikor körbe körbe jár a kamera a szobában. Én ezekért a megoldásokért már tudok szeretni egy filmet... Azt is be kell vallanom én nem utálom Bay-t, ha rendező lennék valószínűleg sok mindent hasonlóképp követnék el amennyiben lenne rá anyagi keretem.
Így már nem félek annyira, reménykedem hogy jól telik majd a 2,5 óra...
0
2009. június 23., kedd 18:27
17243
jelenleg 10/6.
0
2009. június 23., kedd 18:19
1726
Hmm. Én ma este nézem de ezek után félve ülök be rá. Nálad mennyi is volt az 1. rész Jama? 10/? Holnap az én beszámolómat is olvashatjátok majd.