Keresés

The TransFormers

2004. november 4., csütörtök 9:39
nuncsaku: a tegnapi rész már egész nézhető volt - 3. rész -, az animáció is fejlődött végre volt olyan jelent ahol azt mondhattam "Ejha!" és a sztori is kezd beindulni az az Al-Q azt tervezi feltámasztja Megatront ...ja és feltünt a színen Scorponok illetve Scopinok is.
0
2004. november 3., szerda 13:49
Megnéztem tegnap. Nem tetszett. Elnagyolt, kidolgozatlan, helyenként nagyon béna. Kár érte, többet érdemelt volna.
Aztán lehet, hogy a 10 éven alattiakat célozták meg. Akkor érthető.
0
2004. november 2., kedd 11:16
Én meg átkozodtam tegnap este, mivel elfelejtettem és lemaradtam róla. Ahogy olvaslak Optimus, nem is kell bánkodnom. Azért ha lesz ma este akkor belepillantok.
0
2004. november 1., hétfő 21:21
TransFormers Energon: Borzalom ...nincs rá jobb szó, rendesen hazavágták az egész TransFormers feelinget. Az animáció - már ha annak lehet nevezni -  nevetséges egyszerűen képtelenség, hogy 2004-ben csak ennyivel tudnak elő rukkolni - én modnom a '84-es sorozat ezerszer jobb volt. Na meg mivel japán sorozat lett egy kis anime beütése ami valahogy nemigen fér össze a TransFormers-szel plussz erre még rá tesz a magyar szinkron. Mindent összevetve TransFormers fanok ne nézzék, ettől még a Beast Wars is jobb volt pedig az se hasonlított az erdeti TF-re.
0
2004. október 27., szerda 21:36
Akkor az  ez  lesz, én csak a szinkrontól félek meg attól is, hogy sok kritikát olvastam az előző Armada sorozatról és eléggé leszólták. Mondjuk a legjobb a régi '84-es The TransFormers sorozat volt de a Beast Wars TransFormers se volt rossz abból láttam pár részt az RTL II-n teljes egészében CGI-jal készült '96-ban!
0
2004. október 27., szerda 16:52
Most láttam újra a reklámot: Transformers Energon - Hétfőtől 19.50 Cartoon Network. Kényeztetnek minket, kényeztetnek:))
0
2004. október 27., szerda 14:31
A port.hu-n néztem a CN műsorát de nem találtam semmit, bár a Toonami műsorról nem ír milyen rajzfimeket is adnak benne. És még ezt találtam egy  adatlap  csupán de eddig semmilyen eredménnyel nem járt a keresésben "transformers" szóval, ez talán jelenthet valamit.
0
2004. október 27., szerda 14:22
Tényleg? Nézd meg a www.cartoonnetwork.pl honlapon sajnos onnan kajuk a CN műsorát ezért van néha, hogy a reklámok csehül vannak :). Amúgy a amerikai CN műsorán szrepel a TransFormers Armada meg ennek a folytatása a TransFormers Energon. Én egyedül a szinkrontól félek :(
0
2004. október 27., szerda 13:43
A Cartoon Network hírdet mostanában egy új Transformers sorozatot. Valaki tud valami infót róla?
0
2004. október 18., hétfő 18:15
Na, hogy mindeki képben legyen mi is az a TransFormers néhány link:

A Hasbro hivatalos lapja
imdb.com adatlap a rajzfilmről

És íme a névadóm:
0
2004. október 18., hétfő 17:13
Patek!

A The TransFormers: The Movie DVD-t a Tescóban találtam egy 1000 Ft-os akció keretében. A jogtulajdonos a MIRAX Kft. a terjesztő pedig az International Publishing House. Minőséglieg nem nagy szám de legalább erdeti és nem német nyelven nézhettem - nekem meg volt még a német RTL-ről felvett verzióm.
A specifikációk:

Kép: 4:3 FF
Hang: angol Dolby Digital 2.0 mono, magyar Dolby Digital 2.0 mono
Hossz: 85 perc
DVD-5
0