Keresés

The TransFormers

2009. június 23., kedd 17:53
TRANSFORMERS: RotF kritika
0
2009. június 9., kedd 13:31
:-) Ja tényleg, mondasz valamit. Az egyik a karja lett Optimusnak. Na így már értem.
0
2009. június 9., kedd 12:15
Nem "a karja lett"? :) Most néztem külföldi oldalakon, hogy csak egy válogatásalbum jelent/jelenik meg a második részhez :S Remélem azért Jablonsky eredeti filmzenéje is megjelenik, komponált új dallamokat.
0
2009. június 9., kedd 11:20
exkluzív képek a transformers 2 tokiói premierjéről
0
2009. május 29., péntek 10:35
Szia!

Nagyon jó ez a kézikönyv, de nekem lenne egy kérdésem.

Itt egy mondat: "A Cybertron sorozatbeli Optimus ismét tűzoltó és képes szuper-módra valamint két Autobottal is összekapcsolódott a sorozat folyamán, az egyik akarja lett, másik amolyan jet pack bővítést adott."

Mit takar az hogy, "az egyik akarja lett,..." ??

És most hogy láttam képeket, eszembe jutott, hogy én láttam a BW sorozatot. Kb 14-15 éve vetítette valamelyik német tv adó. Talán az RTL 2 ?
0
2009. május 29., péntek 0:31
Pl. mikotr Torturrót levizeli a robot. Borzalmas.
most posts by TM
0
2009. május 28., csütörtök 23:46
melyiktől áll égnek a hajad?
0
2009. május 28., csütörtök 23:34
Na, ez jó ötlet! Amúgy az elmúlt két év alatt megkedveltem a filmet, még úgy is, hogy vannak jelenetek, amelyektől mindig égnek áll a hajam. De úgy állok hozzá, hogy ez csak egy móka, semmi több, annak meg nagyon is bejön.
Szóval, köszi! :)
most posts by TM
0
2009. május 28., csütörtök 23:23
Nem akartam új topicot nyitni neki, hisz a Transformers Transformers. De nem is az új filmmel kapcsolatos híreket akarom itt floodolni, csupán egy kis segítséget nyújtanék az új rajongóknak. 2007-ben sokat olvastam, hogy nem érti, tudja ki-kicsoda a filmben. Mivé alakul vagy épp ki is ő. Nos, eme tapasztalatból készítettem a kézikönyvet az új rajongóknak, mozi nézőknek, akik nem tudják belevetni magukat az elmúlt 25 év Transformers Univerzumába. Próbáltam a lényeget összeszedni, még csak építgettem eme szekciót, de a bemutató előtt kész lesz. Az oldalamon egyébként minden fontos hír, videó, kép és egyéb elérhető. Jó szórakozást!

Transformers Revenge of the Fallen kézikönyv
0
2008. június 6., péntek 2:27
TRANSFORMERS 2: REVENGE OF THE FALLEN

Megvan az alcíme az új Transformers filmnek. Olvasható a Transformers.com-on
A forgatás június 2-án kezdődött Bethlehem, PA-ben egy elhagyott gyárnál. Visszatér Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson és John Turtorro. Valamint gondolom Peter Cullen, Hugo Weaving, Mark Ryan és a címből ítélve Charles Adler.
Valamint van pár új jelölt is: Nina Debrov, Aaron Hill, Matthew Mardsen, Rainn wilson. Bár ezek legtöbbje még meg nem erősített "hír".
Továbbá Orci elárulta, hogy 10-10 Transformer lesz mindkét oldalon. Akik között szinte már biztos ott lesz Soundwave és talán Ravage is bekerül.

0
2008. április 30., szerda 23:50
Változások itthon Transformers ügyben.
A minap rátaláltam az első, azaz a 2007-es film után számolva a második hivatalos magyar Transformers oldalra. Mlyet a Hasbro Magyarország üzemeltett. Javarészt a Bayformersre épül (aka Transformers 2007-es mozfilm), játék ismertetők, leírások. Pár videó és háttérkép.
http://www.transformers.hu
A másik hír pedig az angol Titan Comics Transformers magazin hazai megjelenése az Egmont jóvoltából. A magazinban többnyire leírások, ismertetők, képek találhatóak. Valamint képregény is, ami az angol szériákhoz hűen 10-12 oldalas. Az írója nem más, mint a Transformers legenda Simon Furman, a rajzok pedig a szintén régi motoros Geoff Senior-tól származnak. Bővebb infó az Egmont oldalán:
http://www.egmont.hu
0
2008. január 4., péntek 19:23
Transformers Animated
Még december 26-án bemutatták a legújabb Transformers sorozat Special-jét, ami egyben a pilot epizód is "Transform and roll" out címen. sok rajongó kérkedve fogadta, lévén az első promóciós plakátok rajzai úgymond... furcsák voltak. Vagyis nem a megszokott designok, és részletesség. Mint valami Disney film. Ellenben a sorozat sztorija, a karakterek - sok régi szereplő - valamint a remény, hogy ez már nem japán rajzfilm lesz reménnyel töltött el mindenkit. És az első videók el is oszlatták a kétséget. Néhányunkból.
http://s170.photobucket.com/albums/u257/OptimusConvoy/animated/?action=view&current=tfani.flv
A sorozat sztorija új, de rengeteg ismerős szituációval. Itt is volt Nagy Háború, de az Álcák mára már eltűntek. Az Autobotok békébenélnek. Optimusz Fővezér itt nem a nagy Autobot vezér, inkább egy újonc tiszt. Egy bányász hajó parancsnoka, és az űrhídakat tisztítják az aszterodoktól. Mikoris rátalálnak az Örökszikrára (Allspark), egy elveszett Autobot erekje, amit azért küldtek a mély űrbe nehogy az Álcák kezére kerüljön. Nem kell sok idő, hogy a semmiből hirtelen felbukkanjon egy Álca felderítő hajó. Legalábbis  Ultra Magnus ezt állítja mikor közlik vele, hogy mit találtak. Úton az erősítés, de az Álcák Megatron vezetésével támadást indítana a Bárka ellen. Optimusz rögtön felismeri hogy ez nem egy feldeítő hajó, hanem az Álcák csatahajója. Megatron személyesen kívánja elintézni az Autobotokat, ám Üstökös miközben szerencsét kíván neki egy kisebb bombát paskol hőn szeretet vezére hátára. Megatron megtámadja a Bárkát, majd felrobban. Az Autobot hajó megsérül és Optimusz egyetlen menekülési útvonalat választva az űrhíd felé megy. Az Örökszikra hatására aktiválódik és a Föld közelébe transzportálódnak.

A sorozatban engeteg régi szinkgonhagn tűnik fel. Optimuszt eztúttal David Kaye szinkronizálja, aki az elmúlt években Megatron személyesítette meg, valamint az Álca Lugnut hangját is ő kölcsönzi. Megatront pedig a veterán Transformeres Corey Burton szólaltja meg, aki anno Shockwave, Spike, Brawn hangját kölcsönözte. Valamint Racsni hangját is ő kölcsönzi. Üstököst pedig az "újonc" Tom Kenny szólaltatja meg, aki mind közül a legjobb teljesítményt adja. Hisz csakne azzal a szakasztikus és gúnyos hagnszínnel szól Megatronhoz, akárcsak a néhai Chris Latta által megformált G1 Üstökös. a ovábbi szerpekben Cree Summer, mint Blackarachnia. Jeff Bennett, mint Ultra Magnus és Prowl. Bumbper Robinson, mint Űrdongó. Bill Fagerbakke, mint Bulkhead. A tobábbi részekben felbukkanó szereplőknek is egyedi hangjuk lesz. A fejvadász Lockdown hangját Lance Henkriksen kölcsnzi majd, míg Arcee-ét Susan Blu, aki a G1-es Arcee hangját is kölcsönözte - és többek között e sorozat a és BW hang direktora is. Valamint a Junkion hangját Weird Al Yankovic adja. Ez utóbbi a legérdekesebb, hisz Al egyik száma a "Dare to be stupid" az 1986-os Transformers The Movie-ban is hallható, épp a Junkion-ök színrelépésekor.
0
2007. november 5., hétfő 14:58
Szerintem valaki visszamondta, és a számláló ezt érzékelte, és benne maradt. Viszont az előrendelés gomb eltűnt az utolsó megrendeléssel.
Ez annyit tesz, hogy szerintem hamarosan megrendelhető lesz az az egy darab is.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 5., hétfő 14:57
Ez kínos érzés lehet. Lehet, hogy voltak előtted, csak nem frissült még a feldolgozás.
0
2007. november 5., hétfő 14:54
Most egyébként mi van a fémdobozzal? Azt írja a számláló, hogy 1 darab még rendelhető, de nem tudom megrendelni :/
0
2007. október 29., hétfő 5:14
hm, tehát egy vip vásárló a nyereségetek több, mint felét elvinné:) najó, asszem ezen inkább sírni kéne.

viszont jóhír: a honosítás jelen esetben az spa/fr hangsávok cseréjét jelentette csak, tehát nem lett jobban tömörítve a kép, nem maradt le az audiokommentár, dts hang meg ahogy nézem más kiadáson sincs. ja, meg az ára is jó.
0
2007. október 29., hétfő 0:46
Szerintem a fémdobozos verzió akkor is megéri azt a 3990 ft-ot! :-)
0
2007. október 28., vasárnap 23:01
Elméletileg a normál tokos "ajánlott ára" 3.490 lenne, de az átadási ára ehhez az árhoz meglehetősen érdekes.
Hatásszünet, dobszóló...... 3.360 Ft
Íme a titok, hogy miért lehet az áremelkedések ellenére is minden egyre olcsóbb a DVD-piacon. Egyre kevesebbet keresnek a "kereskedők".
0
2007. október 28., vasárnap 22:46
a fémdobozos 3.990, a normáltokos pedig 3.590?
0
2007. október 28., vasárnap 22:46
Engem a sima nem érdekel, csak a fémdobozos!!! Már rendelném elő! :)
0
2007. október 28., vasárnap 22:44
Téves a hír. A két változat ára között 400 Ft lesz a különbség. A sima dobozos átadási ára (amennyiért a kereskedők kapják) is több lesz 2.990-nél :(
0
2007. október 28., vasárnap 22:40
Nézőpont kérdése. Egy fém doboz nekem nem ér ezer forintot. Maradok a hagyományosnál.
0
2007. október 28., vasárnap 21:32
Látjátok mennyibe kerül majd a fémdobozos? Ez hihetetlen!!!!!! KIrály!
0
2007. október 27., szombat 11:47
A film teljes hossza moziban 137:22 perc volt, a Duna Plázában 25 fps-sel vetítenek...
0
2007. október 27., szombat 2:38
Rejtett extra - ezt kerestem. Köszi az infót! És gyanítom az előzetesek között lesz a "Before It s To Late" music video.
Amit viszont midnen kiadásról hiányolok, legalábbis sehol nem lett említve. Az a szinkronszínészekkel készített interjúk: Peter Cullen, Hugo Weaving és Mark Ryan.
0