Parancsolj! : ---> Nekem baromira tetszett a karib 1. De olyan mérhetetlenül elcseszték a 2-öt, hogy az valami hihetetlen. Próbáltak minél jobb teremtményeket kitalálni meg több effekt, de egyszerűen már nem jött be a kettőben ez a sok lény meg sötétség. Már gusztustalan is volt. Komolyan nekem annál a Pókemberek jobbak. De még megvárom a 3. kalóz felhozatalt, mivel geoffrey rush újra és chow yun fat is szerepel benne és az előzetes is jó! De az tény, hogy tavaly jobban vártam a májust (M:I:3, Poseidon, Da-Vinci, X-men 3.), mint most! Viszont ennyi nagy film és blockbuster ritkán van egy nyáron, mint ami most lesz! Pl.: 3. Shrek, Karib 3., Motel 2., Ocean s 13, Fantasztikus négyes és az ezüst utazó, 1408, Evan, a minden6ó, Die Hard- legdrágább az életed!, Transformers, Harry Potter 5., The simpsons, A Bourne Ultimatum, Csúcsformában 3.. Több, mint sok. És még utána jönnek ősszel a nagyfilmek: Shoot em up, Fűrész 4., Hitman (PC játék fimváltozata), Nemzet aranya 2. AVP 2. Szóval nagy mozis idényünk lesz. Még így is kihagytam egy csomó filmet! De szerintem ami számomra a nagy kedvenc lesz és talán az év filmje az a Bourne 3., Transformers, Die Hard 4, Hitman. A Bourne személyes kedvenc olyan hangulata van, hogy az csak na, meg az a filmzene. :-P John Powell nagyon jó és Paul Greengrass is.
Bocs, ez egy kicsit OFF volt! :-)