Keresés

The TransFormers

2007. június 8., péntek 1:01
Az ötletek tárháza végetelen :) - bizonyítja a Mountain Dew új játéka.
0
2007. június 5., kedd 12:51
Transformers mi? :)
0
2007. június 5., kedd 12:39
Én amúgy öszintén megmondom h nem várok vmi sokat a filmtől,igaz h a képregény filmeket alapból szeretem,de ezt sztem max egy ujabb mesébe kellett volna vászonra vinni,de igy legább nem érhet csalódás,max pozitiv.
0
2007. június 5., kedd 8:48
A filmet nem, de a klipet ahol a TF-et... kritizálják(?) igen. :)
0
2007. június 5., kedd 1:56
Tied lesz a film premierje után a legmenőbb nick név a neten :P.
0
2007. június 5., kedd 0:38
OP!Láttad már a Shop-stop 2-t (Clerks 2)?:)
0
2007. június 5., kedd 0:12
Újabb klipek kerültek nyilvánosságra a filmből az MTV Movie Awards alkalmából. 3 rövid jelenet Scorponok támadása Qatarn-ban, Sam és Mikalea, illetve Sam Bobby Bolivia-nál az autókereskedőnél. Ami azért érdekes, mert Bobby a  74-es Caamro után egy VW Bettle-t kínál.
Spielberg pedig azt mondja az interjúban "Bay arra született, hogy a Transformers-t rendeze" - eddig nem csalódtam Spielberg, remélem nem most kell.

Exkluzív klipek + egy rövid werklfilm

TARGET=_fnew>Telesj műsor, ebből TF jellegű a 15, 29, 31 klip

Optimus Prime vs Bonecrusher

GM honlapja - miért is a GM-et választották a Transformerek + egy exkluzív klip

Megan Fox ruha válogatása az MTV díjátadóra
0
2007. május 29., kedd 13:09
Megjelent azóta pár új előzetes, illetve TV spot. Össze is gyűjtöttem őket az oldalamra és minden fontosabb infót:
http://transformersg1.extra.hu/tf2007/Transformers%202007.html
És tenap megjelent egy újabb TV spot (egyenlőre gyenge minsőgében a YouTube-on):
http://www.youtube.com/watch?v=BlNHKaOQNEg
0
2007. május 28., hétfő 23:35
Az egyik kedvenc gyerekkorom hasbro-s játéka volt! :-PMár alig várom a filmet! Imádom Bay-t!
0
2007. május 18., péntek 22:55
Itt van az előzetes alternatív verziója. A  Shrek The Third  előtt ez az előzetes volt látható:
http://www.cybph.com/archives/296
0
2007. május 18., péntek 0:57
Akkor 2-en vagyunk! :-) Talán a vége jó! Ott a kardozós jelenettől kezdve, de az egész olyan sötét meg minden, ami nem baj, hisz az Ember gyermeke tetszett! :-) De nekem unalmas volt.
0
2007. május 17., csütörtök 23:57
Ezek nagyrészét én is várom. És a Karib-tenger kalózai első részét én is szeretem. De a második... Valaki el tudja mondani egyáltalán, hogy miről szól? Persze ez költői kérdés volt. :-)
0
2007. május 17., csütörtök 23:23
Amúgy tudod mit? Vedd úgy, hogy a karib-ot írtam és nem pókembert! :-)
0
2007. május 17., csütörtök 23:14
Parancsolj! : --->  Nekem baromira tetszett a karib 1. De olyan mérhetetlenül elcseszték a 2-öt, hogy az valami hihetetlen. Próbáltak minél jobb teremtményeket kitalálni meg több effekt, de egyszerűen már nem jött be a kettőben ez a sok lény meg sötétség. Már gusztustalan is volt. Komolyan nekem annál a Pókemberek jobbak. De még megvárom a 3. kalóz felhozatalt, mivel geoffrey rush újra és chow yun fat is szerepel benne és az előzetes is jó! De az tény, hogy tavaly jobban vártam a májust (M:I:3, Poseidon, Da-Vinci, X-men 3.), mint most! Viszont ennyi nagy film és blockbuster ritkán van egy nyáron, mint ami most lesz! Pl.: 3. Shrek, Karib 3., Motel 2., Ocean s 13, Fantasztikus négyes és az ezüst utazó, 1408, Evan, a minden6ó, Die Hard- legdrágább az életed!, Transformers, Harry Potter 5., The simpsons, A Bourne Ultimatum, Csúcsformában 3.. Több, mint sok. És még utána jönnek ősszel a nagyfilmek: Shoot  em up, Fűrész 4., Hitman (PC játék fimváltozata), Nemzet aranya 2. AVP 2. Szóval nagy mozis idényünk lesz. Még így is kihagytam egy csomó filmet! De szerintem ami számomra a nagy kedvenc lesz és talán az év filmje az a Bourne 3., Transformers, Die Hard 4, Hitman. A Bourne személyes kedvenc olyan hangulata van, hogy az csak na, meg az a filmzene. :-P John Powell nagyon jó és Paul Greengrass is.
Bocs, ez egy kicsit OFF volt! :-)
0
2007. május 17., csütörtök 21:54
Már megint miért a Pókember? Baszogassátok már egy kicsit a Karib-tenger kalózait is. Igaz, hogy az még ki sem jött, de nem számít... :-D
0
2007. május 17., csütörtök 21:50
Egyik kedvenc rendezőm Michael Bay!
Ahogy elnézem ezúttal is alkotni fog, főleg, hogy szeretem a Transformereket amúgyis! Nesztek nektek Pókember 3. Már előre látom, hogy Pókember meglesz alázva! :-)
0
2007. május 17., csütörtök 21:47
Hűűűűűűűűűűűűűha. Csak könyörgöm, ne legyen benne megint "mi vagyunk a fasza amerikaiak" szerű maszlag, mint az öö izé.. miben is volt? Függetlenség napja? Armageddon?
0
2007. május 17., csütörtök 20:58
Márcsak 10-12 perc van hátra. Addig is tegnap az egyik amerikai adón egy újabb TV spot bukkant fel:
http://www.youtube.com/watch?v=vVJ06ixj19Q
0
2007. május 17., csütörtök 15:01
Michael Bay oldalán olvastam, hogy a POTC-előtt vetítik. Én annak csak örülök, hogy nem. Akkor ma figyelni fogom az oldalt.
0
2007. május 17., csütörtök 8:37
Ezt az infót már egy hete tudtam. :)
Az előzetes ma lesz! Limitált ideig a mozikban a  Shrek The Third  előtt. És persze a neten is. A film Yahoo!-s oldalán már megy a visszaszámláslás. Még 12 óra 33 perc:
http://movies.yahoo.com/feature/transformers.html
0
2007. május 16., szerda 0:51
Lehet, hogy nem új infó, de a következő előzetes a Karib-tenger kalózai 3. előtt fog menni a mozikban. Legalábbis Amerikában. De gondolom ez is letölthető lesz, mint a korábbi.
0
2007. május 16., szerda 0:51
remélem bay nem fog sokat szarakodni, és most is csak az akciókra megy rá. mikor, ha most nem...
0
2007. május 16., szerda 0:32
Újabb képek a filmből és végre magukról a Transformerekről. :)
Igazán látványos képek. 100 %-ig életszerűek, az utolsó karcolás is látszik.

TFW2005.com Movie stills
0
2007. május 10., csütörtök 19:31
Végre olyan képek is felkerültek a netre, amin nem csak emberek láttunk, hanem Transformereket is.
Habár ezek még mndg csak a CGI concept rajzok:

Transformers képek
0
2007. április 28., szombat 15:34
remélem bay azért megpróbál vicceskedni egy kicsit. :)
0