Keresés

The TransFormers

2007. április 28., szombat 15:34
a képek láttán most kezd érdekleni ez a mozi.
0
2007. április 28., szombat 15:02
A héten volt a film tesztvetítése, amin nagyon jól szerepelt. Bay azt mondta még az Armageddon sem volt ilyen népszerű (az 92 pontot kapott vagy mi).
És itt egy, ha igaz spoiler nélküli (én csak az elejét olvastam) beszámoló a filmről:

Ain t It Cool News

0
2007. április 24., kedd 14:26
Az alábbi kép egy újság szken (Entertainment Weekly) ezért ilyen a minőség
De vannak rendes képek is, amit a Paramount adott ki hivatalosan. Ezek kicsit nagy képek, előre is elnézést:

Optimus Prime (ez a kép volt a februári empire maagazin borítóján is)

Bonecrusher

Bonecrusher kontra Optimus

Spike és Barricade

Van jópár kép. Összegyűjtöttem őket a honlapomra: Transformers Generation 1 honlap
0
2007. április 24., kedd 9:51
Mit mondjak? Olyan a kép, mint egy rosszul sikerült montázs. Ha meg a filmből van kiollózva (ami igen valószínű), még nagyobb a baj... Vagy csak nekem böki a szemem?
0
2007. április 24., kedd 3:51
Ez a másik film, amit nagyon várok idén nyáron. Szóval csak nyugodtan árassz el bennünket infóval! :-) Új előzetes mikor várható?
0
2007. április 24., kedd 1:46
Nem akarok más topicot zavarni ezzel ezért ide szúrom be. Újabb kép a filmből: Barricade
0
2005. augusztus 12., péntek 20:38
Én csak ma reggel óta. :)
0
2005. augusztus 12., péntek 20:28
Újat mondjatok. Ezt már másfél hónapja tudom.
0
2005. augusztus 12., péntek 12:43
Optimus Prime legnagyobb sajnálatára: a The Transformers mozifilmet a DreamWorks jövő novemberről 2007 júliusára tolta. Mármint a premiert. Nyilván Baynek ki kell pihennie pályafutása első buktáját.
0
2005. július 26., kedd 15:02
Kösz, neked is!
most posts by TM
0
2005. július 26., kedd 15:00
Akkor látogasd a honlapom:

Nem hivatalos Magyar Transformers honlap
0
2005. július 26., kedd 14:11
Nekem még újdonság volt, köszi!
most posts by TM
0
2005. július 26., kedd 13:39
Ez nem újdonság, a TFW2005.com-ról már több, mint egy hete letölhető.
Most a nagy hír, hogy nem a régi szinkron színészeket akarják szerződtetni a szereplőknek. Sokkak a pokolba kivánják Bayt.
0
2005. július 26., kedd 4:31
Spielberg, Michael Bay és az új Transformers film:
http://www.alldumb.com/media/content/2005/07/12724.wmv
0
2005. február 23., szerda 18:27
Pontosan így néz ki.A senditről rendeltem meg,és január 26-án postázták.
0
2005. február 23., szerda 17:16
Cyclops: Pontosan mikor és honnan rendelted? Ugye ezt a verziót rendelted meg:

Amúgy a chateléseinket a fórumomon is folytathatjuk:
Magyar Transformers honlap - Fórum
0
2005. február 23., szerda 12:50
Még nem érkezett meg!
Írok nekik reklamációs levelet.
Lehet,hogy a posta megtartotta.
0
2005. február 23., szerda 11:43
Na Cyclops megjött már a DVD? Amúgy a Senditen akciós az összes Transformers díszdoboz méghozzá kemény 10 Fonttal!
0
2005. február 8., kedd 22:45
Huh,akkor megnyugodtam.Kössz a segítséget!
Azt elfelejtettem odaírni,hogy ez 26-i üzenet volt.
Amint megérkezik megrendelem a többi évadot is.
0
2005. február 8., kedd 22:22
Hm, ha jól értelmezzem:

"Úgy gondoljuk tudni akarod, hogy egy csomagot postára adtunk ma neked"

Az angol tudásod fejlesztheted a www.pergel.hu-n lévő szótárral, bár vannal szavak amikre azt írja ki nincs ilyen pedig én tudom mit jelenet és ezt annak ellenére írja ki, hogy több, mint 230000 szavas a szótáruk.
0
2005. február 8., kedd 22:07
Január 18-án rendeltem meg.Sajnos az angolomat még csiszolnom kell,de remélem ez azt jelenti amire vártam:

We thought you might like to know that we shipped a parcel today to:
    nevem
    címem

containing:
  Transformers - Season 1 (Animated) (Box Set) (Three Discs) (DVD) (Region 2)

Ha megkérlek azért lefordítanád nekem?

0
2005. február 8., kedd 21:45
Nekem megjött január 9. rendeltem meg és január 14.-én már hozta a postás. Te mikor rendelted meg és mi jelenleg a státusza ja és honnan rendelted?
Amúgy csodás a díszdoboz 3 lemezes:
1. lemez: 1-8 epizódok Dolby Digital 2.0 Stereo és Dolby Digital 5.1 hanggal animált menüvel
2. lemez: 9-16 epizódok szintén Dolby Digital 2.0 Stereo és Dolby Digital 5.1 hanggal és animált menüvel
3. lemez: extrák interjúk az írókkal 5-tel, kvíz, előzetesek, TV-s reklámok (nevelő célzattal), a 2.évad animációs tévedései kommentárral, 2004 Transcon - a 2004-es kanadai Transformers konvenció melyben megszólal pár TF író, szereplő, grafikus, rejtett extra - amit eddig nem találtam meg, de szerintem akkor jön elő ha a kvíz mind a 20 kérdésre helyesen válaszolsz nekem eddig 14/20
A DVD doboza pazar dombornyomot metáls hatású, mint a T2-é mind 3 lemez tokja piros Amaray, a borítón Andrew Wildman, Lee Sullivan rajzai vannak plussz van még egy füzetecske hozzá a tartalomról és 4 db posta kártya (postcards)?
A film pedig szenzációs úgy az egész tulajdonképpen összefügg egy történetet alkot.
A minőség a kép szép, színes és tiszta néhol feltűnnek fehér karcok, de ez nem zavaró a hang jó bár az első részeknél nem igazán érződik a DD 5.1. És külön van epizód és azon belül jelenetválasztás.

És épp ma jött meg a legújabb kiadású Transformers DVD a Beast Wars Transformers Vol. 2 melyen csupán 3 epizód található a 3.évadból, de annál jobbak és nem is volt drága az animáció - CGI - pedig szenzációs!
A DVD-n nincs extra se animált zenés menü viszont a kép és hangminőség 100%-os, a hangnak "hibát" legfeljebb annyit lehet felróni, hogy csak Dolby Stereo, de néhol úgy éreztem mintha Suround lenne.
0
2005. február 8., kedd 13:59
Én úgy emlékszem,hogy a Generation 1-ban is lesz belőle Gold Bug.
Valahol az utolsó részekben.Unicron ha nem is az elsőben,de biztos,hogy benne lessz.A többi szereplőről nem tudok sokat,mert a napokban kéne megérkeznie az első évad.
Tényleg neked meg érkezett már?!
0
2005. február 8., kedd 0:27
Nekem a pisztoly verzió jobban tetszik, Galvatron pedig Galvatron ő egy futurisztikus ágyuvvá változik.
Gold Bug (vagy Aranybogár) és Bublebee (űrdongó) ugyan az a személy, csak a Transformers vs. G.I.Joe-ban szétlötték a testét és így lett Gold Bug, mindkettő bogárhátuvá változik csak Gold Bug arany színű és más feje.
Én még arra lennék kiváncsi pl. Unicront beleteszik-e mahd valameylik filmbe, mert az nem lenne semmi. Na meg persze a Dinobotokat, Schockwave-et, Devastatort és az őt alkotó Constructiconokat, meg a Matrixot vagy pl. Josie Bellert az Áramkörszaggatót (Cicuit Breaker).
0
2005. február 8., kedd 0:12
A glock egy műanyag markolatú pisztoly.De változhatna ágyúvá is mint Galvatronként szokta.
Nekem a Gold Bug jutott az eszembe a Beetleről.
Igaz régen is "reklámozott" pár járművet a sorozat.
Igaz csak egy jut eszembe Bumblebee bogárhátuvá változott.
0