Bizony, a hír igaz: a TOS első évadján rajta vagyunk felirattal (forrás: www.michaeldvd.com.au), a másik kettőre is remélhetőleg felkerülünk. Elvileg jövőre itthon is megjelenik a teljes sorozat (én örülök neki nagyon, mert a TOS eddig kimaradt az életemből, és senkitől sem tudom megszerezni jó minőségben - mostanáig :))).
Mikey-Soft
0
2004. október 24., vasárnap 21:31
2692
Dwimorberg: se a The Next Generation, se a Deep Space Nine és se a Voyager sorozatokon nincs magyar felirat ez biztos egyedül a régi TOS-ra kaptunk feliratot ha igaz.
0
2004. október 24., vasárnap 18:32
3
Hello!
Egy régóta várt Star Trek film méltó kiadása. A dupla lemezes változat talán majd feledteti a borzalmas egy korongos kiadást. Méltóképp búcsúzik Kirk kapitány és a Enterprise-D. Reméljük, hogy a First Contact (Kapcsolatfelvétel) és a Insurrection (Űrlázadás) vmint a Nemesis is hamarosan megjelenik dupla lemezes kiadásban. A Nemesis film szinkronja 1-2 kivétellel azonos a TNG sorozat szinkronjával! Csak remélni tudom, hogy ha a Voyagert itthon is kiadják DVD-n azon már lesz felirat (szinkronról már nem is merek álmodni!). Egyet megígérhetek: ha megnyerem a lottót a TNG összes filmjét (beleértve a sorozatot is) elkészítettem a TNG-s szinkronnal és kiadatom DVD-n!