Látatlanba vettem meg ezt a kiadványt, ugyanis az előzetes alapján nagyon megtetszett.
A film: szórakoztató, néhol még félelmetes is (bár az olyan öreg rókáknak, mint én, nem nagyon ment a pulzusom 100 fölé :)). A színészi játékok nekem személy szerint nagyon bejöttek, főleg Colin lubickolt a szerepben, de a többiekre sem lehet panasz. A történet nem elcsépelt, bár a témában nem lehet már sok újat mondani. A vicces pillanatokat is szerettem, megfelelő arányban alkalmazták a humor és a horror-elemeket, így még simán inkább horror, mint vígjáték. Biztosan megnézem még párszor, kellemes meglepetés volt, nem vártam tőle ennyit!
10/8
A kép: Remek minőségű képet kapunk, a sötét és ködös/poros jeleneteknél (amikor este az elhagyatott házban mászkálnak vagy a film végén Jerry vámpírbarlangjában) is nagyon jól teljesít. Maga a kép MPEG-4 AVC kódolású, és 1.78:1-es képaránnyal került a lemezre. (Ez a film eredeti képaránya is, vagyis éppenséggel 1.85:1, de mint tudjuk, ennek a házimozizásban az 1.78:1 felel meg.)
Majdhogynem tökéletes kép minőség. Azért nem max. pontos mert van pár olyan lemezem, amin egy hangyányit jobb a képminőség, a 10-est azokra tartogatom. :D
10/9
A hang: A szinkron egész tisztességes iparosmunka, a keveréssel sincsenek különösebb bajok, viszont igazán eredeti hanggal üt a film! a 7.1-es eredeti DTS-HD Master Audio hang nagyon ütős, szétszedi a szoba falait! Ajánlatos tehát így nézni. Ebben én semmi hibát nem találtam, ez nálam maximum.
10/10
Extrák: Xpress-en a filmbeszámolónál az van, hogy hemzseg a lemez az extráktól. Ez azért barokkos túlzás! Egy 2 perces kisfilm a vámpírmágusról, egy 8 perces így készült, 5 percnyi kimaradt jelenet (amik simán befértek volna a filmbe is, volt olyan, amit így utólag hiányoltam is!), az amatőr filmjük a srácoknak (pár percben), plusz egy max. 4 perces bakiparádé és egy videoklip azért nem olyan sok. Plusz pont, hogy minden magyar feliratos, de azért ez így elég soványka!
10/4
Összességében azért a film és a lemez minősége miatt bőven az ajánlott kategóriába sorolom ezt a BD-t.