Keresés

Mátrix - Extra változat (2 DVD)

2003. június 5., csütörtök 23:06
Te Fingusz, valami nagyon nagy ember lehetsz. Vagy csak az életed totál lapos, mindenki alá tartozol, és itt éled ki magad?
Tök mindegy, válaszolsz-e, egy hozzászólás erejéig foglalkoztam veled. Te barom.
0
2003. június 4., szerda 20:09
:D:D:D:D:D
Akartam valamit kommentálni is hozzá, de nem sikerül :D
0
2003. június 4., szerda 19:39
ki jön velem bullet time-ban homokvárat építeni?
0
2003. június 4., szerda 18:32
Hát... Fingusz, ehhez csak gratulálni tudok.
0
2003. június 4., szerda 16:49
ÖÖÖöööö.... Decreto drága neked még nőnöd kell. Ezt a filmet 9-12 éves korosztálynak ajánlom. (Fura hogy írni már - úgy ahogy - tudsz. Ha szarul is...) Szóval pöcsfej ne nézd ezt a fost, ha meg megnézted akkor nyáladzz rajta tovább az ovis pajtikkal.
0
2003. június 3., kedd 14:28
Őőő, miért, te nem tízéves kölök vagy? Vagy csak értelmileg? Ha nem, akkor miért nem úgy írsz? Hülye taknyos kis mitugrász!
0
2003. június 3., kedd 10:47
Nade gyerekek! Ez olyan egyszerű buta film, hogy csak a ti kis tükörsima agyatoknak kell erőlködnie a megértése miatt. Átlagos emberi aggyal egyből felfogható, tipikus mai szenzációhajhász, hűdelátványosfilmvagyok jellegű fos. A süketelést meg hagyjuk hogy mi a valóság, mi nem, ilyen kritika meg olyan... SZAR és kész. Tipikus mai tízéves kölköknek való filmecske.
0
2003. június 2., hétfő 22:17
Hajjaj, ez neki túl bonyolult, nem fogja érteni! >:]
0
2003. június 2., hétfő 21:53
Szóval aki nem ugyanazt gondolja, amit te, az szerinted hülye? Nem lehetne, hogy csak szimplán elmondd a véleményedet a filmről, és tiszteletben tartanád mások véleményét?

Szerintem nem az jellemez egy embert, hogy mit szeret és mit nem. Sokkal inkább például az, ahogyan ír és ahogyan mások véleményéhez viszonyul. Ha csak azt mondod, hogy a Mátrix fos, akkor attól még lehetsz normális ember. A stílus viszont ennek ellentmond.

Másrészt mindennek két oldala van. Ha én azt mondanám így minden indok vagy érv nélkül, hogy szerintem mindenki hülye, aki nem szereti a Mátrixot, az ugyanolyan értékű és súlyú, mint amit te mondasz.
0
2003. június 2., hétfő 19:17
A kollége neve véletlenül nem CSOCSO?LOL
Kb. egy szinten lehettek. "Nem tetszik, mert nem értem"
De ezek szerint te, meg a te kollégád meg ezt a szintet se ütitek meg. Nem hogy nem értitek, nem is ismeritek.
Najó, ezt hagyjuk, ez röhejes.
0
2003. június 2., hétfő 19:02
Hát ezt az egész Mátrix fost a hülyék nézik. Mint azt tanult kollégám kifejtette valahol: ULTRABRUTÁLSZAR az egész!!!
0
2001. december 18., kedd 1:36
Csúszik! Jajdejó!
0
2001. december 11., kedd 2:36
"...ezzel probalnak kedvet csinalni nekem, en.."
marmint a nekem = nekik
sorry, de hat elvegre 1:35 AM :)
0
2001. december 11., kedd 2:34
Vagy azoknak akik nem vettek meg az elozot es ezzel probalnak kedvet csinalni nekem, en sem vettem emg az elozot, de lehet ezt mar megveszem, nagyon jo film, csak mindig masra koltottem el a penzt :)
0
2001. november 27., kedd 11:58
vannak olyan rajongók, akik kedvenc filmükről minél több és több infót szeretnének begyüjteni, s ezért fizetni is hajlandóak. no, nekik szól ez a kiadás.
0
2001. november 27., kedd 11:19
Milyen igaz.
0
2001. november 27., kedd 8:44
Engem érdekelne, de én azt tartanám normálisnak ha leadná mondjuk az RTL Klub és kész.
0
2001. november 27., kedd 0:37
Simon: engem túlzottan nem fűt a dolog, csak érdekesnek tartom, hogy külföldön mindenhol lehet kapni külön is, itthon nem.
0
2001. november 27., kedd 0:24
Most tényleg különösebb rosszindulat nélkül: miért fizet az ember egy "Így készült a ..." műsorért. Az csak jobban nézett ki eddig, hogy egy dupla DVD-n fizettették meg az extrát. De külön? Lehetne a film mondjuk ötezer forint. Lehetne hozzá 3 ezerért az így készült lemez és kiadhatnák a filmelőzetesét és a kivágott jeleneteket 2 ezerért. Aztán egy ezresért megvehetnénk azt a reklámot amely a fenti három kiadást reklámozná.
0
2001. november 26., hétfő 21:55
Szerintem nekünk ez nem feltétlenül rossz, mert:
Pl, a Múmia már megjelent régebben, mi persze lemaradtunk róla, és most megint itt van immáron DTS hanggal, igébnyes kiadásban... vagy ide sorolhatnám még a Starship troopers-t a face/off-ot, STB...
Szóval meg kell békülni vele, viszont nem tetszik, hogy a Matrix revisited lemezt itthon nem lehet külön megvenni, pedig európában és amerikában is be lehet külön szerezni...
0
2001. november 26., hétfő 21:27
Hiccusz : nem csak Lucas csinálja így hanem mindenki. Lásd Halálos fegyverek vagy most jön a Die Hard spec ed. És szerintem minden ami annak idején kevés extrával jelent meg...
0