Keresés

A Gyűrűk Ura TRILÓGIA - Bővített-változat (12 DVD)

2006. november 25., szombat 17:18
Én is körülnéztem az összes rajongói oldalon, de seho lsem találtam. Talán egy forrással ha ki lennénk segítve :) Ja, de hülye vagyok, ezt meg lehet oldani, beírjuk a gugliba :D
0
2006. november 25., szombat 17:00
"mind a Gyűrűk Ura előzményeit elmesélő előtrilógiát"

Talán az SW hatása, hogy a prequel-ből előtrilógiát forditottál, de itt csak egy filmről van szó, ami összekötné a Babót a Gyűrűk Ura filmekkel :)
Egyébként egyenlőre ez a hir nincs fönt se a legnagyobb rajongói oldalon se a filmes oldalakon. A comingsoon.net-en az a legfrisseb értesülés, hogy talán Sam Raimi rendezi.
0
2006. november 25., szombat 16:18
Á, dehogy! Már vissza is szívtam, kedves Threepeeo! :-))
Köszi a jó hírt!
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 16:16
monsieur
0
2006. november 25., szombat 16:16
Ez nekem szólt monsiuer?
0
2006. november 25., szombat 16:15
Kérésed számomra... kérés:-)

Saul Zaentz producer (Száll a kakukk fészkére, Amadeus, Angol beteg), akinek The Saul Zaentz Company nevű cégének birtokát képezi a Tolkien Enterprises, azaz többek között a Gyűrűk Ura-könyvek megfilmesítésének minden joga, azt nyilatkozta, hogy mindenféleképpen Peter Jackson fogja filmre venni mind a Hobbit-ot, mind a Gyűrűk Ura előzményeit elmesélő előtrilógiát. A korábbi hírek szerint a New Line Cinema, mivel csak korlátozott ideig rendelkeztek a LOTR-filmek, valamint a fent említett másik két project jogaival, a Jackson és cége, a Wingnut films között fennálló per miatt nem késlekedhetnek, és más rendezőt kérnek fel. Zaentz ezt cáfolta most meg, továbbá hozzátette, hogy Peter Jackson tőlük teljesen szabad kezet és igen méltányos juttatásokat kap.
Tehát úgy tűnik (és ez nem kacsa, ha Mr. Zaentz szájából halljuk) a Gyűrűk Ura-rajongók szívéről leeshet a hatalom gyűrűjének terhe, hiszen Középfölde története továbbra is a legjobb kezekben marad. Ha mindez tényleg igaz, akkor néhány éven belül ismét a kiwik fogják uralni a Földet:-)
0
2006. november 25., szombat 16:09
Ejnye-ejnye!
Ilyen fantasztitikus nyelvtudás mellett ennyire lassan gépelni!
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 16:00
Összefoglalnád magyarul is?
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 15:58
végre valami:)
0
2006. november 25., szombat 15:38
Fantasztikus új hírek Középföldéről.
Angolul tudok előnyben:-)

As Lord of the Rings fans mounted a protest following word that New Line had dropped Peter Jackson from consideration as director of The Hobbit and another Lord of the Rings prequel, producer Saul Zaentz has given assurances that Jackson will indeed direct the two films. A German website, Elbenwald.de, posted an interview with Zaentz, who acquired the rights to the works of the late Rings writer, J.R.R. Tolkien, in 1976 (the Saul Zaentz Company owns Tolkien Enterprises), in which Zaentz says, "It will definitely be shot by Peter Jackson. ... Next year The Hobbit rights will fall back to my company. I suppose that Peter will wait because he knows that he will make the best deal with us. And he is fed up with the studios: to get his profit share on the Rings trilogy he had to sue New Line. With us, in contrast, he knows that he will be paid fairly and artistically supported without reservation."
0
2006. november 25., szombat 13:36
csak egy évet kellett várnunk és már 15.000.- :)
0
2006. november 24., péntek 19:09
Azt nem értem, hogy hogy a fenébe fordulhat elő a "filmek országában" az, hogy valami nincs az utolsó szögig lefixálva?
Gondolom nem csip-csup maradványösszegekről vitáznak, hanem szekérnyi suskáról, az meg most vagy jár a százalék szerint Jacksonéknak, vagy nem. Csupán azért, mert sikeres lett a film, meg Oscar-nyertes, azért nem jár extrapénz, ha korábban nem volt megegyezés róla. Ugyanez fordítva is igaz, ha egy bizonyos százalék jár Jacksonnak, akkor azt akkor is ki kell fizetni, ha a csillagászati bevétel miatt ez esetleg nem tetszik a New Line-nak.
most posts by TM
0
2006. november 24., péntek 18:33
Ez az amit csontból kizárok, mármint a reklámfogást. A GYU trilogy után nem kell ilyen reklám. A stúdió meg  hülye, mivel így jópár milliótól elesne.
Ahogy már írták, Középföldés sztorik + Jackson = $ + igényes, szórakoztató film.
0
2006. november 24., péntek 18:21
Mi van ha az egész, csak egy jó reklám fogás?
0
2006. november 24., péntek 17:06
Hát igen de Jackson kb 8-9 évet eltöltött az életéből e film miatt (forgatókönyvírás, házalás a forg.könyvvel, ritka hosszú forgatás stb.) ráadáasul hatalmas mennyiségű pénzt hozott. A három rész bevétele csak a  mozipéntáraknál kb 3 milliárd dollárt hozott és ebbe még nem számoltuk a játékokból, pólókból, ereklyékből, DVD és VHS-ekből származó jövedelmet. Szerintem igaza van ha nem fizették meg rendesen.
0
2006. november 24., péntek 14:05
Ez nem jó hír! A rajongók miatt valamelyik engedékenyebb lehetne. Gondolok itt a New Line-ra és Jacksonra.
0
2006. november 24., péntek 12:48
"...és ha a Gyűrű Szövetsége megnézése előtt rebesgették volna neked, hogy a "rémfilmes" Peter Jackson rendezi majd a Gyűrűk Ura-trilógiát..?"

Viccelsz? Én azért olvastam el a regényt, mert megtudtam, hogy Jackson filmet készít belőle. Gondoltam, ha ő csinálja, biztos jó könyv lehet :)
0
2006. november 24., péntek 11:31
de ide sorolnám 1992-es HULLAJÓT (Braindead) című horror kommédiát, amit már végre kiadhatnának itthon dévédén is!
0
2006. november 24., péntek 10:20
Na, azért Jackson akkor már leforgatta élete legjobbját a Mennyei teremtményeket! Raimi még csak a közelében sincs ennek.
most posts by TM
0
2006. november 24., péntek 10:13
...és ha a Gyűrű Szövetsége megnézése előtt rebesgették volna neked, hogy a "rémfilmes" Peter Jackson rendezi majd a Gyűrűk Ura-trilógiát..?

Én adnék egy esélyt neki.
0
2006. november 24., péntek 8:35
Jackson nélkül egy Tolkien-film ma már elképzelhetetlen számomra.
Lehet, hogy Sam rémi-jesztő filmeket forgat, de a Babóhoz azért ennél több kell.
most posts by TM
0
2006. november 24., péntek 0:00
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/hobbit1121/

Itt azt írják, hogy MGM kijelentette, a döntés PJ-ügyben még nem végleges.
Biztos tartanak attól, hogy egy LOTR-fanokból álló hadsereg, karöltve a trollokkal, balrogokkal, betámadja az MGM HQ-t. :-)
0
2006. november 23., csütörtök 21:37
Szeretem Sam Raimit, de Jackson oylan szinten magáévá tette középföldét és mitológiáját hogy a Babón kívűl is megtudna rendezni egy önálló nem Tolkien álltal írt filmet is ami ebben a közegben játszódna.
0
2006. november 23., csütörtök 18:24
Az igaz, hogy 15e most az ára, de a beszerzés bizonytalan...
0
2006. november 23., csütörtök 18:19
A Sam Raimis infó még nincs megerősítve, de "megbízható" forrásból származik.
0