Keresés

A Gyűrűk Ura TRILÓGIA - Bővített-változat (12 DVD)

2006. június 25., vasárnap 16:44
Nálam a GYU az abszolút kedvenc. Ha nem lett volna ez a film, valószínűleg most nem
lennék notórius filmrajongó. A bővített verziók pedig még tovább emelték az ázsióját.
Most viszont vegyetek egy mély levegőt!
Valamelyik hülye forgalmazó ki akarja hozni a teljes trilógiát, mégpedig külön-külön két
lemezes változatban. A kiadásokon rajta lesz a mozis- és a bővített változat is, valamint
egy 300 perces személyes hangvételű doksi.
Bizonyíték:               www.dvdactive.com/news/releases/lord-of-the-rings6.html
Enyhítő körülmény:    Limitált kiadás
A filmet változatlanul zseniálisnak tartom, de ezt az üzletpolitikát a legkevésbbé sem.
0
2006. január 12., csütörtök 15:17
Egy jópár DVD-nél látom hogy joglejárat miatt nem kapható
Tudja valaki hogy ennek a kiadványnak meddig van kb terjesztési joga
Gondolom egy jó darabig még igen csak nem szeretnék lekésni róla mert pénzem az most nincs rá.
0
2005. december 18., vasárnap 20:51
végre rendelhető :D
0
2005. december 13., kedd 20:18
Kb. két hete láttam a Europark Sarturnban...
viszont passz, hogy jelenleg van e.
0
2005. december 13., kedd 18:32
kapható ez most vhol? MMarkt?
0
2005. november 25., péntek 10:40
Az nem olcsó... :(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 25., péntek 10:39
Most 25e MM-ben. Bar nem illik reklamozni, de gondoltam szolok, nem olcsobb, mint itt. Szoval most mindenhol 25e.
0
2005. november 25., péntek 10:31
Maga a kísértés... :)
0
2005. november 25., péntek 10:30
Az egy olyan hely, ahol mindent megtalálsz. :) Szinte... mindent...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 25., péntek 10:29
Media Markt :)
0
2005. november 25., péntek 10:27
Mi az az MM?
0
2005. november 21., hétfő 10:51
Már hónapokkal ezelőtt is árulták a MM-ban részenként 5990-ért vagy a 12 lemezes díszdobozt 19990-ért!!
0
2005. november 20., vasárnap 21:58
Tény, hogy olcsóbb, de a kérdésem erre a kiadványra vonatkozott. Ha háromfelé osztom az árat, egyenként 8000,-Ft-ért kapom meg a filmeket. Ez még mindig sok annak tükrében, hogy több, mint egy éve ennyibe kerül. Legalább karácsonyra lehetne olcsóbb...
0
2005. november 16., szerda 13:07
"Amúgy mikor akciózzák végre ezt a kiadványt?"

szerintem ez is eléggé akciós ár, legalábbis olcsóbb, mintha külön-külön vennéd meg a filmeket.
0
2005. február 13., vasárnap 23:19
Csak a 25. GYU DVD díszkiadásban. :(
0
2005. február 13., vasárnap 23:13
Ja, és klikk a képre!
0
2005. február 13., vasárnap 23:11

Tajvani kiadás. Egyetlen helyen láttam, ahonnan meg lehet rendelni potom 400 dollárért és 28 lemeznek megfelelő postaköltségért, és az a hkflix.com. Mindössze 2000 db készült belőle. Meseszép...
0
2005. január 27., csütörtök 12:54
Tud valaki valamit arról, hogy mikor lesz kapható ismét?
Esetleg valami információ, hogy kitől lehetne megérdeklődni?
0
2004. december 17., péntek 17:10
hát ha valaki 15-ért odaadja, akár ajándékdoboz nélkül is, vevő vagyok rá
kmaate@freemail.hu
0
2004. december 16., csütörtök 9:31
0
2004. december 15., szerda 16:04
sziasztok ez ugyan egy off topic dolog, de véletlenül két darab bővített extra változat van a birtokomban. Az egyiktől megválnék, mert ajándékba adni egy kicsit sokallom! még bontatlan, az ára 22 ezer, ha kell valakinek hívjon 70-3382848, még egyszer bocsánat, hogy idepofátlankodtam
0
2004. december 7., kedd 21:38
Sziasztok!
körülbelül ötször kezdtem el olvasni a Gyűrűk Ura könyvet, mind az ötszőr meguntam a 20. oldalon. volt barátom rámeröltette, hogy nézzem meg az első részt, mert hogy ő nagyon szereti és hogy szerinte én is megfogom szeretni. az első fél óra azoknak akik még nem olvasták el a könyvet nagyon unalmasnak tünhet! de az első részén végén szó szerint felháborodtam, hogy hol van a többi, mi lesz velük??!!! a második rész megnézése után leültem és kiolvastam három nap alatt mind a három kötetet, a film fantasztikusan sikerült, olyan szereplöket és arcokat választottak, amik nem tudták elrontani a könyvbeli fantázia-képet, és ez nagy dolog! ha bármilyen gondom van, nyügös vagyok vagy magányos, akkor megnézem a filmet és mindig lelket önt belém, elhiszem, hogy akármilyen nagy gond van, mindig van kiút és nem szabad föladni. és hogy hiába vagyunk különbözöek mi emberek, csak együtt érhetünk el hatalmas dolgokat!!! különböző karakterek, különböző erényekkel és hátrányokkal, de mindegyik a maga nemében fantasztikus! ennek hatására szerettem meg a kaland és szerepjátékokat, amiket szintén nem kedvelhettem, de most már multiplayer játékban játszunk vele! egyszóval csúcs a film!!! akármilyen nehezen indul az eleje érdemes végignézni, az első rész közepétől már érdekelni fog és végétől meg már úgy érzed, hogy most azonnal látni akarod a végét, mégha több mint 5 óra feneken ülésről is van szó! a nap bármely pontjában meg tudnám nézni a filmet, a kedvencem az első rész! Ha nehezen is hangolodsz rá, ne add fel, gazdagabb leszel egy belső élet érzéssel, akár a könyvet, akár a filmet nézed!!!
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!
Köszönöm az írónak és filmeseknek ezt a fantasztikusan jó, a könyvhőz hű és szép filmet!
üdvözlettel:
anett
0
2004. november 4., csütörtök 21:50
Szerintem hatalmas feladat volt megfilmesíteni ezt a könyvet, és nagyon jól sikerült. Tökéletes nem lehet, hiszen a tökéletes film mindenkinek a saját fantáziájában él. Valószínű hogy a rendező fejében ilyen volt a könyv. Nyilvánvaló, hogy mindenkinek mást és mást jelent egy könyv és lehetetlen úgy megfilmesíteni valamit, hogy az mindenki képzeletével egyezzen. Ennek ellenére sikerült egy olyan filmet csinálni, ami az összes embernek tetszett eddig akit én ismerek és aki olvasta a könyvet. Aki nem olvasta, az szerintem mielőtt elkezdi erőteljesen fikázni a filmet, olvassa el az eredetit, és csak utána alkosson véleményt. Ennyit megérdemel ez a regény.
0
2004. november 4., csütörtök 21:22
énsem értem azokat akik kva nagy pofával és cinikus szánalommal fikázzák ezt a minden bizonnyal alapművet...mert az! Mindhogyha ők olyan faszagyerekek lennének, akik zseni kritikusok nagy befolyással. Most konkrétan az ismerősömre célzok.
0
2004. november 4., csütörtök 19:30
Gamma...

olvasni tudsz?

mert ha igen, akkor biztos van olyan könyv amit kiskorodban olvastél, és megfogott....
számosan vagyunk úgy, már ha beszélhetek mások nevében, akik már csak azért is imádják, mert a fiatalkorukat, illetve a fiatalkori fantáziáit látja viszont ebben a filmben....

az + h neked nem tetszik az 1 dolog, de jó ha tudod, h ez a fantasy alapja...
és a könyv nem mai darab....

szóval a világon rengetegen várták a méltó +filmesítést és szerintem nem is maradt el a várakozásoktól...
0