Keresés

ÖTLETEK, JAVASLATOK, VÉLEMÉNYEK AZ ÚJ XPRESS-OLDALLAL KAPCSOLATBAN - FÓRUM

2013. december 23., hétfő 17:21
A kiadók fóruma részben kellene valami rendet csinálni.

Létező kiadóknak(MIRAX,Etalon) nincsen fóruma,réges régen megszünteknek van...
0
2013. december 23., hétfő 17:19
Úgy van...

Maga a fórum eldugása meg teljes visszaesést eredményezett.10-20 ember fórumává vált.
Régen ha valaki valamit nem tudott,feljött ide és megkérdezte.Egy napon belül ott volt a válasz valakitől.Most várhat néha itéletnapig..
0
2013. december 22., vasárnap 20:32
Támogatom!

De ha lett volna moderálás és egyértelmű szabályzat, simán ki lehetett volna vágni azt a néhány renitenst, aki miatt ide került a fórum. :)
0
2013. december 22., vasárnap 20:24
Én szívem szerint rehabilitálnám a fórumot. Kapja meg az őt megillető helyet a főlapon, és kapjon néhány erre érdemes vásárló topic-nyitási és moderátori jogosultságot!

Én mondjuk évek óta nem éreztem késztetést új topic nyitására, de jó érzés lenne megtűrtből átkerülni valami többre becsült státuszba. És itt nem magamról beszélek, hanem a fórum közösségéről.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. december 22., vasárnap 20:14
Szerintem a topikokat már nem kéne bántani, olyan nagy tárhelyet nem foglalnak el.
most posts by TM
0
2013. december 22., vasárnap 19:54
Kedves Xpress!

Év vége alkalmából nem lehetne az elmúlt 15 hónapról "évértékelőt" tartani, hogy mi és mennyire jött be/nem jött be?

S nem lehetne néhány dolgot újrabeszélni és esetleg javítani, gyomlálni? Pont most néztem, van több mint 4000 napja nem használt topik is... :)
0
2012. július 14., szombat 19:22
1. hsz:

"Ebben a topicban egyelőre csak az új oldal leendő fórumával kapcsolatban szeretném, ha hozzászólnátok."
0
2012. július 14., szombat 18:46
Nehogy elsikkadjon:A kiadók fóruma résszel próbáltok valamit kezdeni,modernizálni?
0
2012. július 14., szombat 11:53
Nem kell azt nagyon keresni. Külön raklapot kap ajándékba. :D
0
2012. július 14., szombat 10:46
:)
0
2012. július 13., péntek 23:46
Én is a nevemet szoktam mondni csak. :)
Persze azért a csomagszám is fel van írva, biztos, ami biztos. :)))
SuperHeRo
0
2012. július 13., péntek 23:38
Persze gondolom, téged már arcról ismernek. Beállsz a sor végére, aztán már szólnak is egymásnak: "Keresd elő Dömi csomagját, mert megjött!"
0
2012. július 13., péntek 22:48
nekem mindig úgy adják ki mert soha nem írom fel a csomagszámot!  :)
0
2012. július 13., péntek 22:34
Még a csomagszám sem feltétlenül kell, név alapján is be tudnak azonosítani. Persze az a tutti, ha a csomagszámot azért tudja, mert ha elkérik az Xpress-nél, így azért sokkal inkább kizárható, hogy a neked félretett ritka kincs utolsó példányát átvegye valaki, akinek elkotyogtad, hogy félre van téve neked. :-)

Persze nem igazán ragaszkodnak hozzá, nekem is adtak már ki csomagot csak név bediktálására. Személyit meg nem kérnek.
0
2012. július 13., péntek 22:09
nincs, megadod a csomagszámot Ő bemegy bediktálja (személyit úgyse kérik :) ) a lányok meg oda adják mert nekik tökmindegy ki fizeti ki /veszi át csak csengessen érte.
0
2012. július 13., péntek 21:58

értem már, ez nem is rossz így :) és ha ő megy be a csomagért (ami eddig is így történt), de az általam rendelt cuccokat veszi át, akkor abból nincs gubanc, hogy valaki bemegy egy más névről rendelt csomagért?
0
2012. július 13., péntek 19:29
Nem kell hozzá számla: az Xpress-nél csak készpénzben lehet fizetni akár helyben, akár utánvéttel. Tehát simán működhetne úgy is, ahogy lentebb javasolták: te rendelsz, megadod a kézbesítési címnek a haverodat, vagy személyes átvételnél egyszerűen elmegy a csomagodért. Kifizeti, átveszi, neked kiküldi, te pedig vele rendezed az árát. Én is rendeltem már úgy innen DVD-t, hogy a Budapesten lakó öcsémnek kellett, aki simán beballagott érte az Xpress-hez, és átvette.
0
2012. július 13., péntek 19:08

köszi, megvárom mi lesz a vége :)
0
2012. július 13., péntek 19:07

azt hiszem az azért nem menne, mert nem én fizetek. nekem nincs magyar számlám, ezért volt egyszerűbb az hogy ő rendeljen, fizessen és vegye át a csomagot, majd küldje el nekem.
0
2012. július 13., péntek 18:28
Egy ötlet.
Minden korábbi általános fórumot az archívumba raktok és újak indulnak.

Itt lehetne valami tematikus bontás(színészek,megjelenések,kérdések stb) és persze korlátozás a fórumok számát illetően.

El ne felejtsem,a kiadói fórumokon nem akartok változtatni?
Arra gondolok,hogy a létező kiadók maradnának,a ma használt nevükön.
A létezők közül viszont mindegyik felkerülne,így a MIRAX vagy a Kultúrbarlang  is.
0
2012. július 13., péntek 13:59
Képlékeny még a dolog. Még gondolkodom a dolgon, de lehet, hogy megpróbálkozom a teljes amnesztiával, és mindenki kap az elején hozzászólási jogot, aki valaha vásárolt már nálunk (tehát beazonosítható), kivéve a renitensek, aztán úgyis alakul majd a dolog, aki nem bír magával, az hamar kiszavazza magát.
0
2012. július 13., péntek 13:43
A barát címére rendeled a filmet erről a mélről ő meg majd küldi tovább. Tulajdonképpen te rendelsz az meg, hogy ki veszi át nem lényeg, az a lényeg, hogy átvegye vlki, szerintem.
Csitt csatt probléma kiiktatva.
0
2012. július 13., péntek 13:38
Nem tudom, hogy a rendszer tudja-e kezelni az esetedhez hasonló kivételeket, de az nem lenne járható út, hogy a saját azonosítód alatt kéred a másik ember nevére a kiszállítást vagy a csomagátvételt?
0
2012. július 13., péntek 13:10

azért még mindig várok ám valami érdemleges választ erre :)
0
2012. július 13., péntek 12:15
ez már meg lesz oldva ahogy lejjebb (azt hiszem) írja is. vagy csak nekem írta privátba?! :O  nem tom.
0