Keresés

ÖTLETEK, JAVASLATOK, VÉLEMÉNYEK AZ ÚJ XPRESS-OLDALLAL KAPCSOLATBAN - FÓRUM

2012. július 13., péntek 11:27
A BD filmek topicjainál a címbe ne DVD legyen feltüntetve, hanem Blu-ray! Ebben óriási a kavar jelenleg.
0
2012. július 13., péntek 10:43
Én is szívesen besegítek a tesztelésbe!
Elérhetőségem tudjátok :) Írjatok bátran!!
0
2012. július 13., péntek 0:55
Kellene egy "visszafelé link" is. Gondolok itt arra, hogy ha egy adott filmhez valaki ír, azt elolvasva ne kelljen külön megkeresni a film adatlapját, hanem onnan vissza lehessen lépni oda. Hiszen általában nem az adatlapról, hanem a film fórumából "megy oda" az ember fia / lánya, ugye.

Tehát akár a "FÓRUM > ÁLTALÁNOS DVD-FÓRUM > Itt pedig az adott film címe / neve található" sorban magát a címet / nevet linkké tenni a visszalépés lehetősége miatt.
0
2012. július 12., csütörtök 23:47
Részben egyetértek. Írtam már én is Robinak hosszú levelet, aminek csak egy részére válaszolt. :)
most posts by TM
0
2012. július 12., csütörtök 21:39
Ha kell egy plusz informatikus a teszterek közé, küldd el nekem is a linket.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. július 12., csütörtök 21:34
Az általam indított Schwarzenegger-filmes topicot nagyon sajnálnám, ha inaktív státuszba kerülne, pláne most, hogy az ex-Kalifornia kormányzó újra kamerák elé állt. Az nem lenne baj, ha tiszta lappal indulna újra, és archívként lenne hozzáférhető a jelenlegi - mintegy előzményként.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. július 12., csütörtök 21:31
Majd elküldöm a második adagot Robinak.
És részemről vége az off-nak.
0
2012. július 12., csütörtök 21:30
akkor fejtsd ki itt és akkor a többiek is tudják véleményezni.
0
2012. július 12., csütörtök 21:28
A hosszú emailek átlag a kukában végzik.
0
2012. július 12., csütörtök 21:27
miért nem?
0
2012. július 12., csütörtök 21:26
Robi!

Én írtam az oldallal kapcsolatban,de nem írtál vissza.
Meg kaptad?
0
2012. július 12., csütörtök 21:24
Nekem még lenne pár ötletem, észrevételem, javaslatom, csak nem akartam mindent egy emailben elküldeni.

0
2012. július 12., csütörtök 21:05
Igen? Akkor jó, ezért nem is akartam ezt megkérdezni. Sajnálom...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. július 12., csütörtök 21:04
Egy baj van babám, hogy neked nincs múltad, mert folyamatosan ugyanazt csinálod :D :D
0
2012. július 12., csütörtök 21:00
Ha nekem még van itt egyáltalán szavam ezen a fórumon, és számítok még valamit, szívesen rápillantanék az új oldalra. De kétlem, hogy a múltammal még érdekel valakit a véleményem... :(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. július 12., csütörtök 19:06
Ha a képregényes topicot meghagynátok, vagy valami hasonlót indítanátok, annak örülnék!
0
2012. július 12., csütörtök 18:56
Én is szívesen besegítek, kíváncsi vagyok az új oldalra.
0
2012. július 12., csütörtök 18:51
Az általános fórumban vannak "érdekes" témák.
pl:Eladó Rómeó+Júlia

Rengeteg a filmekhez kapcsolódó hozzászólás.talán ezeket át lehetne rakni a filmhez.
Általában törölnék mindent,aminek még áttételesen sincsen köze a filmekhez,DVD-hez.

Milyen meleg van stb.Százával vannak ilyenek.
0
2012. július 12., csütörtök 18:50
Munkahelyi és személyes feladatok torlódása miatt nem írtam még.

Persze, írhattam volna egy "Munkahelyi és személyes feladatok torlódása miatt még nem tudtam rápillantani az oldalra, de egy héten belül írok róla" tartalmú e-mailt, de azt meg cikinek és semmitmondónak tartottam:).

Egyébként az első reakcióm nekem is a hátrahőkölés volt, hiszen mégiscsak 6-7 éve nézem és kezelem napi szinten a mostani struktúrát, így én is kicsit elveszettnek éreztem az oldalon magam. Ezért is gondoltam, hogy egy pár napig inkább szoktatom magam a látványhoz, az egyes funkciók új helyéhez, aztán fogok írni a tapasztalatokról, élményekről, mert ha nem így teszek, félő, hogy azt mondanám, "minden maradjon, ahogy van!":)...

Még úgy is, hogy az már az eddigiekből is látszik, hogy egy csomó új és hasznos dolgot tud a Neo-Xpress:).
0
2012. július 12., csütörtök 18:38
Nos, ha nem kell hozzá informatikusnak lenni én pl szívesen segítek, ha van rá mód.
0
2012. július 12., csütörtök 18:33
Számomra rémes lett, semmit nem találok meg rajta úgy, mint eddig. Persze én nem vagyok mérvadó, a kéglinket sem engedtem meg átrendezni, pedig már tíz éve ott lakunk és a feleségem évente borzolja az idegeimet az újító javaslataival. Engem viszont az állandóság nyugtat meg, pontosabban tart nyugalomban. Úgyhogy csak ezért nem reagáltam. Remélem, minél később kerül sor az átállásra! :)
most posts by TM
0
2012. július 12., csütörtök 18:27
Szeretném megkérdezni, hogy akadna-e néhány önkéntes, aki hajlandó lenne alkalmanként rápillantani a készülő oldalra, és felhasználói szemmel véleményt mondani róla. Néhány törzslátogatónak már elküldtem az új oldal elérhetőségét, de gondolom a nyári uborkaszezon miatt eddig viszonylag alacsony a visszajelzési aktivitás, ahhoz pedig tesztelőkre volna szükségem, hogy időben kiderüljenek az esetleges hibák, problémák.

Köszönöm előre is!
0
2012. július 12., csütörtök 18:26
Utóbbi szerintem annyit sem ér, legfeljebb tényleg beléptidíjként ebbe a nívós -és egyebek mellett illusztris- közösségbe:)... és a tokja is elég jó minőség:).
0
2012. július 12., csütörtök 18:17
Ohhhh ez viszont jól esik, reméljük beleesek a "rendszeres" körbe :D Köszi szépen az enyhítést!!
0
2012. július 12., csütörtök 18:14
Rosszul fogalmaztam. Nem azokról van szó, akik rendszeres vásárlók és néha egy-egy csomagot nem vesznek át, hanem akik sportot űznek abból, hogy rendelnek, elküldjük, majd nem veszik át.
0