Keresés

ÖTLETEK, JAVASLATOK, VÉLEMÉNYEK AZ ÚJ XPRESS-OLDALLAL KAPCSOLATBAN - FÓRUM

2012. július 12., csütörtök 18:11
anyagi okokból másutt sem nagyon, idén kb. 12ezer ftnál tartok.:(
0
2012. július 12., csütörtök 18:07
Vedd meg A kábelbarátot vagy a Gyilkos labirintust 199 Ft-ért, ennyit bőven megér egy ilyen nívós közösséghez tartozni. :)
most posts by TM
0
2012. július 12., csütörtök 18:03
"...itt". Megesik az a legjobbakkal is.
0
2012. július 12., csütörtök 18:02
Nekem meg van át nem vett csomagom... :) Bye-bye szása  :D
0
2012. július 12., csütörtök 17:58
Humorzsák :)
0
2012. július 12., csütörtök 17:57
Nem vásároltam az idén még.
0
2012. július 12., csütörtök 17:44
Tervezünk ilyesmit.
Miért búcsúzol, hová mész?
0
2012. július 12., csütörtök 17:19
Az újak kedvéért is, de jó lenne egy magyarázó fül is, ahol az oldal használata, a gyik, a fórumozási elvek mellet el lennének magyarázva a filmekkel, formátumokkal, hangrendszerekkel, képformátumokkal (a mai napig eltévedek köztük)kapcsolatos alapvető műszaki fogalmak is.

Ja, és úgy néz ki egy darabig nem fogtok olvasni tőlem, búcsúzom.:(
0
2012. július 12., csütörtök 15:49
Nem kellene bántani a topikokat, se befagyasztani, se törölni, hiszen mindig is azok jelentették a fórum folytonosságát. Jók azok így, ahogy vannak. Az időrendileg első száz topikon kívüli témákat ugyan 1-9 éve nem látogatták a fórumozók, ám ez nem azt jelenti, hogy ezek mindegyike érdektelen rovat lenne, sokkal inkább azt, hogy még mindig vannak szép számmal olyan olvasók, akik számára nem világos, hogy az éppen látható tíz topikon kívül is vannak még témakörök, melyekhez hozzá lehet(ne) szólni. Nagyrészt ennek is köszönhető, hogy ilyen sok topik jött létre az elmúlt évek alatt, tehát inkább "csak" ezt kellene LÁTHATÓBBÁ tenni, nem pedig leragadni annál a vég nélküli huzakodásnál, hogy melyik topik kell, melyik nem, melyikbe lehessen írni, melyikbe nem.
most posts by TM
0
2012. július 12., csütörtök 15:46
Akkor ő lesz a szócsöved itt a fórumon. :)
0
2012. július 12., csütörtök 15:40
Megjelenések, moziajánló, filmkritikák.
0
2012. július 12., csütörtök 15:40

kérdés: ha mindenkinek lenne hozzászólási joga aki január 1 óta vett át csomagot, akkor mi van ellenkező esetben? ha nem vettem át csomagot jó rég óta?

tudom, hogy eléggé kivételes eset vagyok, de mi van velem, aki külföldön él és a megrendelt filmeket más veszi meg, illetve veszi át helyettem?
0
2012. július 12., csütörtök 15:18
Híradó, Kérdések topik...
0
2012. július 12., csütörtök 15:11
Valamennyi régi topic-ot mindenképp jó lenne átmenteni az új rendszerbe. A gyűjteményekről szólóakat mindenképp illetve az elektronikákról szólóakat a TV vásrlásost meg a rendszerekről szólóakat.
0
2012. július 12., csütörtök 15:08
Amiket megtartanék: chat topik, Moziajánló, Ki mit néz most? - és az ehhez hasonló topikok, amik általában pörögnek.
A kibaszottul örülök és dühít topikok helyett lehetne egy összevont "Dühöngő" topik, bár ez esetben a chatre sem lenne szükség :) Minden esetre egy bánat fal sosem árt :) De van még néhány topik, amik pörögnek és jó írások születnek benne, szerintem azokat is érdemes megtartani: pl. a te dvd/bd gyűjteményed, Blu-ray és ami mögötte van... ezek hasznosak például.

A hozzászólási szabályokat majd írjátok meg konkrétan vagy legalábbis egy fórumhasználati irányelv nem ártana, mert csak úgy ér büntetőpontot adni.
0
2012. július 12., csütörtök 14:47
Kedves Mindenki!

Egy ideje már dolgozom az új Xpress-oldalon, és örömmel jelentem, hogy elég jól állok (néhányan közületek ezt talán tanúsítani is tudják).
Még néhány napra/hétre szükségem van, mielőtt elindulhat a nyilvános béta-teszt, de addig is szertném néhány programozási döntés előtt kikérni a véleményeteket.

Ebben a topicban egyelőre csak az új oldal leendő fórumával kapcsolatban szeretném, ha hozzászólnátok.

Őrületes változás a fórumban nem várható (elvégre nem ez a fő profilunk), de több szempontból szabadabb, más szempontból szigorúbb rendszert szeretnénk bevezetni.

Amit jelenleg tervezünk:

- Mindenki kapna alapból hozzászólási jogot, aki 2012 január 1. óta legalább egyszer vásárolt nálunk, és nem volt át nem vett csomagja.
- Néhány régi motoros fórumozó kapna limitált moderálási jogot, ami annyit jelent, hogy az egyes hozzászólásoknál nekik lehetőségük lenne egy gombnyomással jelezni felénk, ha szerintük az adott hozzászólás megsérti az oldalunk fórumozási irányelveit.
- A beérkezett jelzések alapján kollégáink amint lehet ellenőrzik a problémás hozzászólást, és megteszik a szükséges lépéseket (törlik a hozzászólást, ha szükséges).
- Ha valaki megsérti a hozzászólási szabályokat, "büntetőpontot" kap. Három feketepont után hivatalosan is trollnak nyilvánítjuk az illetőt és megvonjuk tőle a hozzászólási jogot.
- Az adott termékekhez kapcsolódó topicoknál az adott termék is látható lesz (tehát úgy néz majd ki, mintha a termék adatlapján zajlana a beszélgetés), illetve közvetlenül elérhető lesz a termék a fórumból.
- Önálló topicnyitásra - adz adott termékhez kapcsolódón kívül - nem lesz lehetőség.

Amit első körben kérdezni/kérni szeretnék tőletek:
- Gondolkodom rajta, hogy a korábbi topicok nagy részét "befagyasztom", tehát olvashatóak lesznek ezentúl is, de új hozzászólást már nem lehetne írni, kezdhetnénk tehát az új fórumot tiszta lappal. Kérdés, hogy jó ötlet-e ez, illetve mit szólnátok esetleg részleges befagyasztáshoz, néhány régi topic átmentéséhez az új rendszerbe.
Ha a részleges befagyasztás mellett döntenétek, melyik topicokat mentenétek meg a jelenlegiek közül? (Itt jelzem, hogy az adok/veszek/cserélek típusú topicok végérvényesen megszűnnek.)
Milyen új topicokat nyitnátok, illetve melyik topicokat indíanátok újra a jelenlegiek közül üresen?
Előre is köszönöm, ha megtiszteltek a véleményetekkel.
0