Tegnap az új X-men vetítése előtt volt pár szabad órám, és úgy döntöttem, hogy benézek ide-oda. Egy bizonyos üzletben aztán belebotlottam ebbe a kiadványbam az itten árért. Kézbe fogva kicsit súlyos volt, ráadásul a vastagabb fajta műanyag tokban volt, ami eleve furcsa volt. Arra gondoltam, hogy esetleg a korábban a filmmel együtt kapható tervrajzos füzetke miatt nehezebb, mint más egylemezes kiadások, de mintha egy műanyaga lapozótálca csapódását halottam volna, mikor kézbe vettem. Eszembe ötlött, hogy esetleg a Bontonfilm elnézte, és az egylemezes változatba belkecsomagolták az extra lemezt és a 3D-s változatot is...mivel 3D-s TV-m nincs ez utóbbi nem érdekelt, de az extra lemezt nagyon akartam, és az ugye sosem járt külön a 2D-s változathoz. Végül azt gondoltam, hogy akárhogy is lesz, ezen a áron egy lemez is kedvező biznisz, és próbáltam letörni az optimizmusomat, nehogy végül csalódás érjen, és tényleg csak egy lemez fogadjon. Egy fizetéssel később letéptem róla a fóliát, felpattintottam...és három szépen szitázott lemez fogadott, a film 2D-s és 3D-s változatával, és az extrákkal.
A borító amúgy egy az egyben a korábbi egylemezes változaté, még a 3D BD logó sincs rajta, az extráknál meg csak a kimaradt jeleneteket sorolja fel, ami a film lemezén van. A külön extra lemezt nem említi meg, úgyhogy csak arra tudok gondolni, hogy ezt a kiadó elnézte, és a csomagolásnál összekeveredett valami.
Ui. Ilyen kedvező ár-érték aránynál nem illik panaszkodni, de sajnos a borítót is sikerült elszabdni, mert rövidebb a szokásosnál, és emiatt vagy az elején nem fedi a műanyagtokot eléggé, vagy hátul, de akármelyik opciót is választom, a gerince mindig el van csúszva. Na mind1.
Gondoltam megosztom ezt a kis infot, hátha valaki még vár a 3D-s változat újramegjelenésér: ez lenne az :)