Keresés

Prometheus (BLU-RAY)

2016. május 23., hétfő 1:22
Én is láttam ma offlie, csodálkoztam is, hogy milyen vastag tokba rakták, ráadásul nem csak egy lemezt.

Ennyi pénzért tényleg nagyon megéri. :)
0
2016. május 23., hétfő 0:35
Nem, úgy értem az itteni háromezres árat adtam érte :)
0
2016. május 23., hétfő 0:32
Nem semmi kiadás lett akkor! :) Mármint úgy érted a 6990es árat adtad érte? Jobban jártál nekem 11ezer volt anno. Bár én a 100db fém egyikét kaptam.
0
2016. május 23., hétfő 0:32
Azta! :)
0
2016. május 22., vasárnap 23:58
Telefonról gépeltem, bocs az elütésekért.
0
2016. május 22., vasárnap 23:57
Tegnap az új X-men vetítése előtt volt pár szabad órám, és úgy döntöttem, hogy benézek ide-oda. Egy bizonyos üzletben aztán belebotlottam ebbe a kiadványbam az itten árért. Kézbe fogva kicsit súlyos volt, ráadásul a vastagabb fajta műanyag tokban volt, ami eleve furcsa volt. Arra gondoltam, hogy esetleg a korábban a filmmel együtt kapható tervrajzos füzetke miatt nehezebb, mint más egylemezes kiadások, de mintha egy műanyaga lapozótálca csapódását halottam volna, mikor kézbe vettem. Eszembe ötlött, hogy esetleg a Bontonfilm elnézte, és az egylemezes változatba belkecsomagolták az extra lemezt és a 3D-s változatot is...mivel 3D-s TV-m nincs ez utóbbi nem érdekelt, de az extra lemezt nagyon akartam, és az ugye sosem járt külön a 2D-s változathoz. Végül azt gondoltam, hogy akárhogy is lesz, ezen a áron egy lemez is kedvező biznisz, és próbáltam letörni az optimizmusomat, nehogy végül csalódás érjen, és tényleg csak egy lemez fogadjon. Egy fizetéssel később letéptem róla a fóliát, felpattintottam...és három szépen szitázott lemez fogadott, a film 2D-s és 3D-s változatával, és az extrákkal.

A borító amúgy egy az egyben a korábbi egylemezes változaté, még a 3D BD logó sincs rajta, az extráknál meg csak a kimaradt jeleneteket sorolja fel, ami a film lemezén van. A külön extra lemezt nem említi meg, úgyhogy csak arra tudok gondolni, hogy ezt a kiadó elnézte, és a csomagolásnál összekeveredett valami.

Ui. Ilyen kedvező ár-érték aránynál nem illik panaszkodni, de sajnos a borítót is sikerült elszabdni, mert rövidebb a szokásosnál, és emiatt vagy az elején nem fedi a műanyagtokot eléggé, vagy hátul, de akármelyik opciót is választom, a gerince mindig el van csúszva. Na mind1.

Gondoltam megosztom ezt a kis infot, hátha valaki még vár a 3D-s változat újramegjelenésér: ez lenne az :)
0
2016. május 7., szombat 23:41
A háromlemezes 3D-verziót nem fogják újra forgalmazni esetleg?
0
2016. május 7., szombat 22:38
Kedves Jooember! Igen, megjelenik.
0
2016. május 7., szombat 1:07
Látom a film kapott egy dátumot. Meg is fog jelenni vagy csak valami baki csúszott be?
0
2014. január 24., péntek 12:30
Nagy igazságok :D
0
2014. január 23., csütörtök 20:14
Ja meg a végén van egy ilyen hogy az emberek azt higgyék hogy ez egy alien film volt.
Am nem mondtam anno hogy mi a picsának az űrhajó gördülési irányában futnak nem pedig oldalra!
0
2014. január 23., csütörtök 18:46
0
2013. november 3., vasárnap 11:11
Én tegnap néztem meg, és nekem nem töltött sokat.
Nem számoltam, de szerintem olyan 10 mp után már megjelent a menü,

Nekem a 3 lemezes 3D-s kiadás van meg, de a 2D-s lemez megegyezik ezzel.

Egy Pioneer BDP-150-es lejátszóm van, ha ez számít. ;)
SuperHeRo
0
2013. november 2., szombat 21:34
Valóban sokat kínlódik. Most nézem, mert nem emlékeztem rá és percek óta tölt.
Nem is volt türelmem várni és leállítottam.
Viszont újra indításkor már gyorsabban bejön a menü kb 50 másodperc.
0
2013. november 2., szombat 21:25
Deacon-t kaptunk, a következő részben talán lesz már Protomorph is, onnan meg már csak egy lépcső a jól megszokott Alien figura. Hangulatilag amúgy szerintem nagyon jó a film, de persze a legelső Alien film hangulatát lehetetlen lenne visszahozni, de szerintem jó vonalon indultak el.
0
2013. november 2., szombat 21:18
Valamit nagyon eltoltak, vagy 3 percig tölti be mire a menüig jutok. Ennyit film még nem loadingolt.

Mini Spoiler:

Azért több Alient vártam, sajnos nem sok köze van a megszokott stilushoz.
0
2013. február 28., csütörtök 19:32
Az elsőn se dolgozták halálra magukat.. :)

A cikkben Blade Runner 2 is szerepel.
Alapvetően annyira nem vagyok ellene Hollywood prequel, sequel mániájának - leszámítva, hogy ezeket a filmeket soha nem fogom korszakalkotónak nevezni -, de a Blade Runner-t nagyon nem kéne basztatni.
0
2013. február 28., csütörtök 18:36
Már készül a Prometheus 2. forgatókönyve!
http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/02/28/mar_irjak_a_prometheus_2_forgatokonyvet/
0
2012. november 3., szombat 17:19
Szép kis booklet mitagadás. De egy art of the film könyvecskét is megérne mellé húzni ;)
0
2012. november 3., szombat 17:06
Yes :-)
0
2012. november 3., szombat 17:01
Ugye az 1 lemezes BD-ben is van booklet?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. október 21., vasárnap 23:06
Ja, ezt a műanyagtokos 3D-s BD-re írtam.
most posts by TM
0
2012. október 21., vasárnap 23:05
Ami nem jó hír, hogy a műanyag tok legyezőjének lemeztartó pöcökjei a kis helyre benyomorított szép füzetbe mélyen benyomódnak, így az összes példányban sérül a füzet. Legyezőtok + vastag füzet, ezt nem igazán gondolták át.
most posts by TM
0
2012. október 21., vasárnap 20:38
Igen, rajta vannak.
0
2012. október 21., vasárnap 18:06
Skacok,ezen a "sima" változaton is rajta vannak azok a "híres" kimaradt jelenetek?
0