Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 20., csütörtök 19:37
Nekem a gyártó nemzetiség hiányzik így, meg egy kicsit a műfaj is.
0
2012. szeptember 20., csütörtök 18:49
Biztosan írták már,nekem az új színkombináció(kék-szürke) ridegnek tűnik.
0
2012. szeptember 20., csütörtök 18:10
Egyik sem hiba. A felső nagy reklámokat úgy állítottam be, hogy egyszerre legfeljebb 6 jelenjen meg. Ha ennél több reklám van aktiválva, akkor véletlenszerűen vagy az első hatot jeleníti meg a rendszer, vagy a másodiktól a hetedikig, vagy a harmadiktól a nyolcadikig, stb. A számok így tényleg zavaróak lehetnek, valószínűleg átírom a rendszert, hogy mindig 1-6-ig jelenjenek meg a számok.
A fórum gomb csak akkor jelenik meg, ha a vásárló a fórumot böngészi, egyébként a felső sorban található a fórumhoz vezető link.
0
2012. szeptember 20., csütörtök 16:43
Robi!

Ment mail!!!!!!!
0
2012. szeptember 20., csütörtök 16:41
1-2 észrevétel, sorry ha már volt:
- a felső, számos hírfolyamban néha eltűnnek a számok vagy más felsorolás kezdődik (pl. 4,5,6,7,8 )
- Fórum gomb csak akkor jelenik meg a címsorban, ha az oldalsó oszlopból megnyitok valami topicot, amint elváltok eltűnik.
0
2012. szeptember 20., csütörtök 14:46
Viszakerül ez a lehetőség is a közeljövőben.
0
2012. szeptember 20., csütörtök 14:22
Üdv!
Még nekem is szokatlan az új oldal, de egy funkció  hiánya  rögtön feltűnt. A filmek adatlapján korábban a forgalmazó nevére is lehetett kattintani, pl, hogy Fantasy film - majd kilistázta a Fantasy film által kiadott filmeket. Ez visszakerül majd a rendszerbe esetleg? Én szerettem használni.
0
2012. szeptember 20., csütörtök 11:25
Én nem is arra gondoltam, hogy tetszőleges külső tárhelyről linkelgessenek képeket csára-búra, hiszen ez ellenőrizhetetlen, a képek lecserélődhetnek.

Szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha hozzátok lehetne feltölteni a képeket. A tárhely probléma érthető, de az is gondot okoz, ha 5MB-os képek helyett legfeljebb 100kB-ost engedtek feltölteni, teszem azt 800x600 képméretig?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 20., csütörtök 10:10
én a zoom-on tárolom a képeimet

http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php

ha tudok szívesen segítek!!!
0
2012. szeptember 20., csütörtök 10:02
Nem szívesen engednék ellenőrizetlenül millió különböző tárhelyre feltöltött képeket linkelni az oldalra, arra meg nincs kapacitásunk, hogy a mi szerverünkre lehessen feltöltenin képeket. Biztonsági szempontból csak az működik, hogy egy megbízható oldalra feltöltött videókat, vagy képeket engedélyezzünk. A rendszer tudja ellenőrizni, hogy youtube-os, vagy nem youtube-os linket töltöttél fel, ennek megfelelően tudja formázni a linket. Ahhoz, hogy képfeltöltést is engedélyezzünk, kellene egy YouTube-hoz hasonló megbízható háttéroldal, amit általánosságban használhatnának a vásárlók. Persze létezik sok ilyen, és pont ez a baj: el kellene dönteni, hogy melyik oldal legyen.
A DVDZOOM ezért volt jó, mert ott tudni lehetett, hogy hová linkelünk.
Ha lesz egy kis időm ma, a korábban felvitt DVDZOOM linkeket is beélesítem.
0
2012. szeptember 20., csütörtök 9:54
Ha telefonnal csinálod, semmivel sem bonyolultabb :)
0
2012. szeptember 20., csütörtök 9:53
Ahoz nem ertek es azt nem is merem valalni
0
2012. szeptember 20., csütörtök 9:49
A videó jobb ötlet.
0
2012. szeptember 20., csütörtök 8:54
nem rossz ötlet!

én úgyis csinálok mindig fotókat az új kiadványaimról,ha lenne ilyen lehetőség akkor én szívesen megcsinálnám ezeket. sőt amik meg vannak nekem azokat is szívesen belinkelem az adatlapokra!!!
0
2012. szeptember 20., csütörtök 8:17
Ha jól látom, a főoldalon még mindig nincs lista az új kritikákról, sőt, a kritikák sehol sem listázhatók. Ezt jó lenne pótolni.

És ha már van ez az új funkció, erre is lehetne készíteni egy szekciót.

De még tovább megyek. Mivel jó videót készíteni kissé időigényesebb, mint jó fotót, és mert ennyire rajta vagy a megújuláson, nem lehetne megoldani, hogy saját termékfotókat is feltölthessenek az oldalra a felhasználók?

Zanzásítva tehát:
vásárlói kritikák
vásárlói videók
vásárlói fényképek

Persze mint a kritikákat, utóbbi kettőt is kontrollálni kell, hogy pl. ne a teljes filmet linkeljék az adatlaphoz, és ne egy oda nem illő képet töltsenek fel.
0
2012. szeptember 20., csütörtök 8:06
A linkek alapból új lapon nyílnak meg. Gondolom, úgy van kódolva, hogy a paraméterezés is megtörténik.
0
2012. szeptember 20., csütörtök 8:04
Robi, a link-beágyazás paraméterezése nem működik? A Kérdések topikban próbáltam beszúrni egy linket (meg hogy új ablakba nyitódjon meg), de nem egészen úgy alakult, ahogy terveztem :D
0
2012. szeptember 19., szerda 18:07
Beélesítettem egy új funkciót, ami szerintem az előbb felvetett kérdésre is nagyrészt megoldást jelent (videó beágyazás). Azoknak, akiknek van fórum-hozzászólási joguk, ezentúl lehetőségük lesz egy-egy termékhez külső linkeket is csatolni. Egyelőre a YouTube-videók linkelését engedélyeztük, megnézzük, hogy működik-e az egészséges közösségi szellem és nem kezdődik-e el a trollkodás.
Próbaként az Én, a robot 3D fejhez és a Bond 50 dobozhoz töltöttem fel saját kapcsolódó videót, hogy lássátok miről is van szó.
Igazából nem azt szeretnénk, ha a filmekhez kapcsolódó trailereket kapcsolnátok a termékekhez, azt folyamatosan töltjük fel mi (illetve majd néhány önkéntes), jobban örülnénk saját készítésű videóknak, amelyeken bemutatjátok az adott terméket. Akár csak egyszerűen elölről, hátulról kinyitva, becsukva levideózva (mint ahogyan én tettem a BOND 50 dobozzal), vagy akár úgy is, hogy vállaljátok az arcotokat, és belemondjátok a kamerába a véleményeteket a filmről, vagy a könyvről.
A technikai háttér nem bonyolult. Töltsétek fel a videótokat a YouTube-ra, majd menjetek az oldalunk ADMINISZTRÁCIÓ menüjébe, itt pedig a Termékekhez kapcsolódó külső hivatkozások pontnál engedélyezzétek a termékoldalakon az adminisztrációs panel megjelenését.
Ezek után ha egy termék-oldalra mentek, a Kapcsolódó hivatkozások pont alatt (jobb oldali sáv) egy nagy, csúnya, szürke adminisztrációs dobozt találtok, ahol ki kell választani, hogy YouTube videót szeretnétek kapcsolni, majd a videó teljes URL-jét be kell másolni a megfelelő sorba.
Természetesen ez az adminisztrációs doboz bármikor eltüntethető az ADMINISZTRÁCIÓ oldalon keresztül.
0
2012. szeptember 19., szerda 15:56
szerintem így jobb.
nem lassítja le az oldalt a sok beágyazás
aki akarja az megnyitja egy új ablakban (Ugye ÚJ ABLAKBAN) és ott még a videó hozzá szólásait is elolvashatja.
0
2012. szeptember 19., szerda 15:14
pontosan így van!!!
0
2012. szeptember 19., szerda 14:41
Nem, azt szeretné(nk), hogy a fórumban ne csak a "külső link" szöveg jelenjen meg, hanem a video maga. Ahogy eddig is volt. :)
0
2012. szeptember 19., szerda 14:29
Korábban volt valahol említve, hogy majd lesz ilyen youtube-os link feltöltögetés az adatlapokhoz. Gondolom erre gondolt.
0
2012. szeptember 19., szerda 14:23
Hová akar YouTube-os linket írni? A fórumba?
0
2012. szeptember 19., szerda 14:22
Az új oldalon még nincs ilyen funkció. Egy kicsit modernizálni akarom, de ahhoz idő kell. Nem vesznek el az eddigi adatok.
0
2012. szeptember 19., szerda 13:53
Szerintem arra gondol, hogy ha beír egy Youtube-os linket, akkor az nem jelenik meg egy film adatlapján.
0