Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 17., hétfő 21:54
A régi DVD-k amiket már nem lehet kapni, miért tűntek el? Régen rajta voltak az oldalon még akkor is amikor már nem lehetett őket kapni. Pl. Terminator 2 (Legendák klubja), Matrix (szobros), Indiana Jones 4 lemezes stb.
0
2012. szeptember 17., hétfő 21:27
Ha a böngészőmet megnyitom és a xpress oldalára jövök akkor a főoldalon nem ismer meg(Nem regisztrált felhasználó), így tovább kell lapoznom és csak akkor tud beazonosítani ennek mi az oka?
0
2012. szeptember 17., hétfő 21:25
Értem. Akkor ott vannak a top-listák ár szerint rendezve.
0
2012. szeptember 17., hétfő 21:21
De azok csak a leárazott filmek... Lehet, hogy nekem a nem leárazottakból kellene valami, ami eleve jó áron volt, csak eddig mellőztem. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 17., hétfő 21:19
Ó dehogynem, a BD fülre kattintva a frissen leárazott termékekre menj rá. Ott van 24 órától 1 hónapig visszamenőleg megtalálhatóak leárazott a filmek.
0
2012. szeptember 17., hétfő 21:13
Azt jól látom, hogy teljes listát nem lehet kérni a termékekről? Pl. ha azt szeretném látni, milyen BD-k vannak most raktáron ár szerint rendezve, meg tudom nézni? Azt gyanítom, hogy nem, pedig hasznos lenne egy ilyen funkció is. A csomagom most alig 3eFt-tal van 20eFt alatt, ezért szívesen bedobnék még egy nekem tetsző BD-t a pakkba jó áron (ezzel nektek plusz egy eladás, nekem -500Ft szállítási díj), de konkrét címre elképzelésem nincs.
0
2012. szeptember 17., hétfő 21:05
Most igen, de legközelebb remélhetőleg már jól működik majd. Tegyél be valamit a kosárba, aztán töröld, és elméletileg onnantól kezdve jól működik majd, vagy várj egy órát, gyere vissza akkor az oldalra és elméletileg akkor is már a jó adatot látod. Nálad még valószínűleg be van ragadva a korábbi mennyiség.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:45
sajnos nem. még mindig azt írja ki!  :(
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:44
Ha feldolgozás alatt van egy termék, akkor nem kell kérni az indítást, mert az, hogy feldolgozás alatt áll azt jelenti, hogy indítani fogjuk. Ha félre van téve egy termék, akkor van értelme kérni, hogy indítsuk útnak, és akkor meg is jelenik ez a lehetőség.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:44
Xpress/Robi, küldtem egy emailt, nézd meg légy szíves. Köszi!
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:42
Szerintem használd azt a módszert, amit Robi ajánlott lentebb: 240. hozzászólás.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:40
Javítottuk a hibát. Rendeléskor nem törölte a kosár-naplót, de most már elméletileg jól működik.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:30
Feldolgozás alatt álló termékek mellett csak a törlöm és a félreteszem opciók elérhetőek, az indítás/átvételre előkészítés nem jelenik meg úgy mint a korábbi oldal esetében.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:26
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat, nálam se mindegyik működik, de a legjobb a már bevált módszer lehetőséget lenne! :P
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:24
üres a kosaram,de mégis azt írja ki,h van benne 2 db termék!!!!!   :O
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:21
Nekem azzal is simán működik.. :-D

Megynitom alatta nagyban a mappát, fölötte féloldalasban az xpresst és áthúzom. Eddig minden húzásom sikeres volt.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:21
OFF

Nem bonyolult lementeni. Fogsz egy Flashget-hez hasonló (letöltésvezérlő) progit, ahol tudod paraméterezni, hogy mit szeretnél letölteni.

Megadod neki az URL-t, és megmondod, hogy 0.jpg-től induljon (tehát: URL/0.jpg), és 16000.jpg-ig (tehát: URL/16000.jpg) pörögjön, és zutty, szedi is lefelé a képeket.

ON

0
2012. szeptember 17., hétfő 20:19
De még milyen pici! :S
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:18
De a kosárban egyébként működik, így ha bedobálod a kosárba a kiválasztott címeket, később egyhuzamban tudod őket mentegetni. Igaz, csak pici méretben. A kosár meg tetszés szerint üríthető.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:15
Valóban, Éjsötét árnyékkal tettem próbát, az volt szem előtt... Semmi.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:13
Ez az esetek többségében nem működik, mivel a borítóképek többnyire nem képként, hanem háttérképként vannak megjelenítve.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:12
Tudom, van "C"-megoldás is, de azért a jobb egérgomb-mentés másként... mégse lenne rossz, ha már korábban működött!

Másik, a kereső: utólag be tudom lőni, hogy a már nem kapható cuccokat is listázza, de ha eleve olyanra keresek, akkor mondhatni azt se tudom, létezik: példának okáért 88 perc!

xPress - ezekre kérek szépen egy visszajelzést! Köszönöm!
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:10
Megfogod és simán áthúzod abba a mappába ahova szeretnéd.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:10
Ezzel kapcsolatban közben azt is észrevettem, hogy a kosárban - bár ott megjelenik a kis piros "AKCIÓ" gomb, de - az nem funkcionál linkként. Ezt is ki kellene javítani.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:08
Használd a DVDlist programomat! Ha abba felviszed a címeket, a generált oldalról könnyedén le tudod menteni a képeket. De innen sem lehetetlen.
0