Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 17., hétfő 12:54
a régi oldalon ez működött.
szóval az egérrel kijelöltem pl. egy hozzászólásban egy film címetés oda húztam a keresőbe ás enter vagy egérkattintás , máris kereste a filmet.
0
2012. szeptember 17., hétfő 12:51
Főoldal, Xpress friss szakasz, azon belül a legelső ablakban jobbra.
0
2012. szeptember 17., hétfő 12:51
Nem tudom, ilyesmit még nem csináltam, de megnézem, hogy ehhez mi kellene.
0
2012. szeptember 17., hétfő 12:50
Ha az EZT AJÁNLJUK ablakban a MOST AKCIÓS linkre kattintasz, a legfrissebb leárazások listájához jutsz.
0
2012. szeptember 17., hétfő 12:49
Beüzemeltük újra ezt a funkciót is.
0
2012. szeptember 17., hétfő 12:48
Szerintem erre van a kívánságlista.
0
2012. szeptember 17., hétfő 12:45
Most hol lehet megtalálni a Dvdextra híreket?
0
2012. szeptember 17., hétfő 11:50
Az nagy meló lenne, hogy a kijelölt dolgot (szavakat) egérrel a keresőmezőbe húzhassam(suk)?
0
2012. szeptember 17., hétfő 11:26
Friss leárazások menüpont nekem hiányzik a főokdalról!!! De amúgy super minden!
0
2012. szeptember 17., hétfő 11:14
Én sem értem a fórum hozzászólások összetömörödését, de nálam itt a céges gépen, win xp - ie8= tökéletes, otthoni gép, win7 - ie9 = szar, hozzászólók sora összetöpörödve, hozzászólás rendben olvasható, míg xpress hozzászólásai is és a kék csík is kb. 1 cm-es sávra leszűkülve olvashatatlan.
0
2012. szeptember 17., hétfő 11:11
? Ezt nem értem, ez mire is jó? Van a gépedre letöltve egy dvd botítókép, és onnan hogyan tudod hol találod?
Érdekel a film, rakd a kívánságlistádra, ott látod rögtön a képet is.
0
2012. szeptember 17., hétfő 10:41
Üdv! Nem tudom, hogy jelezték-e már, de nem írja ki, hogy korábban már megrendelted a lemezt. Pedig ez a funkció nagyon hasznos, néha én sem emlékszem a Micimackó 30 féle filmjéből melyiket rendeltem meg a gyerekeknek. Kösz!
0
2012. szeptember 17., hétfő 10:16
Ezt lehet már jelezték, de tényleg hasznos opció volt a film adatlapjának megnyitása után a DVD-borító "jobb egérgomb - mentés másként..." letöltése, akár egy későbbi vásárlási szándék céljából! Erre is lesz újra lehetőség?
0
2012. szeptember 17., hétfő 10:05
Igen, ezt jelezték már páran. Ma megpróbálom kijavítani a hibát.
0
2012. szeptember 17., hétfő 10:02
Pontosítok: Az általános hozzászólások fejlécei keskenyedtek le, ill. Xpress.hu hozzászólásai teljes terjedelmükben.
0
2012. szeptember 17., hétfő 10:01
Nálam oké IE8 alatt.
0
2012. szeptember 17., hétfő 9:56
Nem tudom, volt-e már, de nem tudom ellenőrizni: Explorer 8-as alatt a fórum minden hozzászólásnál egy egy centi széles sávra szűkült, legalábbis nekem.
0
2012. szeptember 17., hétfő 9:53
Köszönöm a választ! Én is úgy vettem észre, hogy a kisebb kiadóknál van a forgalmazó feltüntetve gyártóként, de - sajnos - azért találtam InterCom-ot is gyártóként megnevezve pl. egy Disney stúdiófilm esetén.

A Ksz!-kiadványokért előre is köszönet! :)
0
2012. szeptember 17., hétfő 9:45
Amikor indult Magyarországon a DVD-forgalmazás még minden kiadó normális anyagokat tudott küldeni, egyértelmű volt, hogy melyik film melyik stúdió terméke, ezért nem volt probléma a gyártó stúdió megjelölése. A kis kiadók és a független piacról vásárolt filmnek megjelenésével indult el a káosz. Sajnos arra nincs kapacitásunk, hogy minden egyes független filmnél utána járjunk a gyártó stúdiónak, ezért ezeknél a kiadványoknál a hazai kiadót kezdtük el feltüntetni. Lehet, hogy kiírjuk a forgalmazót is, bár nem tudom, hogy ez a mezei felhasználónak jelent-e bármilyen hasznos információt.

A kerülj szinkronba kiadványok új borítóit megpróbáljuk bekérni a kiadótól és lecseréljük őket, amint lesz rá kapacitásunk.
0
2012. szeptember 17., hétfő 9:32
Ide is leírnám, mint javaslat, ha már új oldalról van szó:

- A filmek adatlapján gyártóként hol a tényleges gyártó stúdió, hol a hazai forgalmazó van feltüntetve, ezt nem lehetne egységesíteni, vagy csinálni egy külön cellát a kiadó/forgalmazó feltüntetésével? Ez tök jó lenne, ha például egy film már a 3. verzióban jelent meg, és nemcsak egy zárójeles "új kiadás" jelzi ezt!

- A már évek óta megszűnt FHE/WHV Kerülj szinkronba! kiadásokat nem lehetne joglejárt státuszba tenni, és az új InterCom/ProVideo megjelenéseiket az utóbb említett zárójeles "új kiadásként" rögzíteni végre egy valós borítóképpel?
0
2012. szeptember 17., hétfő 2:42
Amúgy köszi.
0
2012. szeptember 17., hétfő 2:29
Viszont akkor iktatni lehetne az erre vonatkozó megjegyzést a kritikáknál   ^_^
0
2012. szeptember 17., hétfő 1:20
Pár további ötlet:

- nekem egy kicsit kicsinek tűnnek a betűk 1920x1080-ban (pl. a fórum hozzászólások a főoldalon)
- az akció / jön plecsnik helyett szorgalmaznék valami jobb ötletet a listáknál (pl. akciók). Eléggé kicsi így maga a borító, ami plecsni nélkül se lenne valami hatalmas.
0
2012. szeptember 16., vasárnap 23:46
Jaj, tényleg! Köszi. Nem láttam, de most már látom.
0
2012. szeptember 16., vasárnap 23:44
Hogyan lehetett azzal visszaélni? El nem tudom képzelni. Így tudtam leggyorsabban a filmet kikeresni, ha meg akartam tudni valami fontos adatot róla. Pl: mennyi az ára, a specifikációi, stb.
0