Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 13., csütörtök 13:43
Xpress!

Az alábbi linken nem működnek a linkek, nem találhatóak a címek.
0
2012. szeptember 13., csütörtök 13:33
Figyeld csak ezt!

http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?CSID=5&VID=R94974337861790598
0
2012. szeptember 13., csütörtök 12:06
Egyelőre maradok a régi oldalon, mert az újnál még nem üzemel a DVDExtra-fül. Nem fogom látni az októberi InterCom, ProVideo és Gamma megjelenési listát... :)
0
2012. szeptember 13., csütörtök 10:49
Szerinted felesleges információ, hogy mikor került fel új termék a kínálatba, mikor kezdődött új akció, mikor jelent meg új termék, vagy egy új termékkritika?
0
2012. szeptember 13., csütörtök 9:57
A nyitóoldalon a "friss kalauz" minek? kirívó és teljesen felesleges..
0
2012. szeptember 13., csütörtök 1:12
- Fórum nagy fül helyett a legfelső sorban, jobbra, a KILÉPÉS/BELÉPÉS link mellett kapott egyelőre állandó helyet a fórum-link.
- kis képekből előugró nagy képek ötlete felmerült, de engem őszintén szólva idegesíteni szokott más oldalakon ez a funkció. Esetleg személy szerint tetszőlegesen ki-/bekapcsolható funkcióként beépítem majd, de most nem mernék időpontot vállalni.
- Lehet, hogy az összes kapcsolódó linket egy kicsit nagyobb betűvel jelezzük majd, de külön a fórumot nem emelném ki. Van, akinek a fórum fontos egy adott terméknél, másnak az előzetes - legyen inkább egyenrangú minden kapcsolódó link. Szerintem hamar meg lehet szokni, hogy ki mit hol keressen.
- A nickeket megvastagítom a fórum-listáknál
- Friss kritikák hasáb lesz a főoldalon
- A tiltott szavak sajnos nem tűntek el az új rendszerben, ahhoz előbb a hackereket kellene eltüntetni, de gondolkodom valamilyen helyettesítő megoldáson, például azon, hogy a tiltott szavakat automatikusan módosítsa a rendszer más helyesírású szavakkal (például szóközök, vagy egyéb karakterek beszúrásával).
0
2012. szeptember 13., csütörtök 1:03
Természetesen lesznek a nyitóoldalon a legfrissebb kritikákra mutató linkek, és az említett üres link is mutatni fog a legújabb kritikákra. Tervezem, hogy a kritikákat is lehessen rendezni, illetve adott kritikus írásait is lehessen kigyűjtve olvasni. Nem ígérem, hogy az első napokban működni fog ez utóbbi funkció, de igyekszem vele.
0
2012. szeptember 13., csütörtök 0:24
Gratula az új oldalhoz. Bocsánat, hogy túl sok hozzáfűznivalóm nem volt, de azokat a funkciókat, amiket én használni szoktam, azok jól működtek már az elején is, ill. vártam, hogy az előzetes ígéreteknek megfelelően bővülnek.

Mivel nekem a kritikai vonal a szívem csücske, így engem is érdekelne, hogy várható-e a nyitó oldalon a legfrissebb X kritika jelzése?
Illetve úgy vettem észre, hogy az "Y ideje olvasható új termék kritika" egy egyelőre üres link; ez arra az oldalra fog mutatni, amire a régi honlapon a "Te is lehetsz kritikus kép vezet"? Ha megmarad ez a funkció, akkor lehetne kérni oda is, hogy rendezni lehessen; egyelőre automatikusan az elbírálás időrendjében mutatja az írásokat, de ha lenne lehetőség, hogy az írás dátumára lehessen rendezni, akkor azzal lehetne látni a legfrissebb írásokat, és nem kéne feltétlenül a nyitólapon helyet keresni neki, ha nem illik a koncepcióba.
0
2012. szeptember 12., szerda 23:01
tökéletes!

köszönöm :)
0
2012. szeptember 12., szerda 22:30
Elméletileg most már lehet rendezni az aktív rendeléseket cím, megjelenési dátum és ár szerint.
0
2012. szeptember 12., szerda 21:27
Külön-külön frissül atopicok listája a régi és az új rendszerben, tehát ha valaki a régi rendszerben ír egy hozzászólást, az nem frissíti az új rendszerben a topic-listát és fordítva. A probléma automatikusan megoldódik, ha átállunk teljesen az új rendszerre.
0
2012. szeptember 12., szerda 21:25
Mert azt még nem volt időm megcsinálni :)
0
2012. szeptember 12., szerda 21:24
Az aktív rendeléseknél még mindig nem lehet megjelenési dátum szerint rendezni! :)
0
2012. szeptember 12., szerda 21:20
Az Iny topic valamiért a törölt topicok között van az új rendszerben, megpróbálom visszavarázsolni.
0
2012. szeptember 12., szerda 21:19
Ha túl nagy a kép, akkor sem nyomja szét az új oldalon a fórumot, hanem lehagyja a kép túlnyúló részét a rendszer.
0
2012. szeptember 12., szerda 21:18
Megpróbálom reprodukálni és kijavítani a hibát, köszi, hogy jelezted.
0
2012. szeptember 12., szerda 19:06
Ezt már én is szóvá tettem.

Pl. azt nem is értem, az "Indy Jones ????" című topic miért nem hozható be az új felületen. A direkt link sem működik: http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=189

A régi felületen benne van az "Általános DVD-fórum" első 10 témájában, az új felületen meg nem érhető el.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 12., szerda 19:01
A Print Screen billentyűvel könnyebb dolgod lett volna. Ceruzával meg nehezebb. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 12., szerda 18:46
(És ha lehetne utólag szerkeszteni a kommentet, akkor most természetesen kijavítanám Szlovákiát nagy kezdőbetűsre...)
0
2012. szeptember 12., szerda 18:37
Jogos. SzokTAK hibázni. :)
Gyűlölöm, amikor egy szlovákiából rendelt anime-borító 8 megapixeles fotója szétnyomja az egész oldalt. :P
0
2012. szeptember 12., szerda 18:29
Más: Robi! Ha teszel be valami féket, akkor kiküszöbölhető a feledékenységből át nem méretezett képk megjelenítése.

Szoktunk hibázni... :)
0
2012. szeptember 12., szerda 18:28
Ez nekem is ilyen. Csakis a fórumba belemenve nem jó...

0
2012. szeptember 12., szerda 18:05
itt a teljes oldalképe xp, ie8.
kék oldallal
nem nagyon frissülő fórumos adatokkal(az nem látszik itt, de mikor ide jöttem egy 9 perccel ezelőtti hozzászólást mutatott utolsónak a fórumok közt, belépve meg már több hozzászólás is volt)

0
2012. szeptember 12., szerda 17:58
Chrome alatt is rendben van az oldal. ;)
SuperHeRo
0
2012. szeptember 12., szerda 17:49
Totálisan off ez a téma itt, de azért annyira nem, hogy ne jegyezzem meg, amikor a zsömlét 2-3 Ft-ra leértékelte egy multicég, akkor zacskószámra, tucatjával vitték a vásárlók a péksüteményt. Kérlek szépen, én ebből mindent leszűrnék, csak azt nem, hogy az ember napi átlagos zsömleadagja úgy negyven.
0