Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. november 28., szerda 1:04
:DDD

Szerintem sem lett a legjobb az uj oldal. De hat ez van...
0
2012. november 28., szerda 0:33
ez az egesz honlap egy katasztrofa lett .. ket napja meg azt irja a sherlock holmes-ra, hogy 13 napig felra van teve, erre ma hogy minusz 9 napig, aztan jon a level, hogy toroltek :D .. ha rendelek valamit mondjuk szombaton es 20db felett van, amig vki nem teszi fizikailag is felre, nem tudom kivalasztani, amit ki szetnek szallittatni es amit meg fel szeretnek tetetni .. igy hetfon meg osszeraktak nekem egy csomagot, amit nem is kertem.. persze emailekre sem valaszol senki, ugyhogy mar letettem rola, hogy itt normalisan lehessen rendelni :D regen 45 napig tettek felre nekem 20 termeket, filmjeim 90%-at xpressen rendeltem, de mar feladtam, mediamarktban vasarolok, amugy is sokszor olcsobb is, de ez az oldal mar katasztrofalisan xar lett.. na mindegy, biztos vannak meg vasarlok rajzam kivul is ..az xkluziv zona meg sztem kifejezett bunkosag azokkal szemben, akit szinten erdekelne esetleg 1-2 femdobozos kiadvany ..
0
2012. november 27., kedd 16:00
Valami elromlott az Xkluziv zonaval kapcsolatban. Az irja nekem az zone elejen, hogy
"Sajnos jelenleg nem vásárolhatsz az Xkluzív-zónában...", majd kesobb, amikor a felteleket listazza, az irja, megjegyzem helyesen :), hogy mindegyik feltetelt teljesitettem :) Wtf? Javitjatok?

"- legalább 30.000 Ft értékben vásárolt oldalunkon (azaz havonta átlag 5.000 Ft-ot, kevesebb, mint 1 BD árát költötte el nálunk) - (Ezt a feltételt teljesítetted!)
- minden számára kiküldött, vagy átvételre előkészített csomagot átvett - (Ezt a feltételt teljesítetted!)
- legalább kétszer több terméket vásárolt, mint amennyit félretett és törölt - (Ezt a feltételt teljesítetted!)

Reméljük hamarosan Téged is üdvözölhetünk a klubban!"
0
2012. november 8., csütörtök 11:02
Nem igazán értem, hogy ha Pasolini filmjének borítóján az a cím szerepel nagy betűkkel, hogy OIDIPUSZ KIRÁLY (és mellesleg ez a helyes írásmód), akkor az adatbázisban miért ÖDIPUSZ KIRÁLY-ként fut. Oké, hogy Ödipusz-komplexus meg egyebek, de hát szerintem a forgalmazó által választott címet kéne használni, függetlenül attól, hogy helyesnek gondoljuk-e, vagy sem.
0
2012. november 6., kedd 22:06
ez a kék fenyőfás háttér a címlapon kb okádék...
0
2012. november 5., hétfő 15:09
Azokon a helyeken nem, ahol már annyi oldal van, hogy annak a számszerű megjelenítését a program telefonszámként érzékeli.
most posts by TM
0
2012. november 5., hétfő 14:11
Illetve pontosítom, a legtöbb topicban működik, de van néhány ahol nem. pl: Ki mit néz most, Fantasy film
0
2012. november 5., hétfő 14:07
Böngésző beállítás.
0
2012. november 5., hétfő 14:06
Nálam jó.
0
2012. november 5., hétfő 14:04
Helló Xpress!
Le tudnád tesztelni a fórumot Google Chrome alatt? A lapozás, a korábbi hozzászólások elérése nem működik megfelelően.
0
2012. október 25., csütörtök 10:02
A maximumon van, ami számomra 10. De ha csak 2 félretett filmem van pl, és rendelek hozzá még 1-et pl., de még nem akarok őket elküldetni, akkor is a rendszer már feldolgozásra küldi, holott nekem 10-en van, nem 3-on, és nem 2-őn. Ezt mindig el kell játszanom, h visszaállítom, tök mind1 mit rendelek, raktáros v nem raktáros filmet, még előrendeltnél is ezt csinálja.
Lehet h nálam a bibi, de nem vagyok benne biztos.
Akár le is printscreen-elem, h 10 a limit.
0
2012. október 25., csütörtök 0:12
nekem 20  :O
nem is tudtam,h van kevesebb is. ez új számomra.
0
2012. október 24., szerda 23:37
Mi a beállított limited? Szerintem ott kellene körülnézned.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. október 24., szerda 23:21
Kedves Xpress!

Egyszer már írtam, de még mindig nem tudom, hol a hiba:
ha rendelek vmit, akár úgy is, hogy nincs félretett filmem, v bármi van félretéve, a rendelés után automatikusan a rendszer feldolgozásra küldi a filmeket. Ezt az új rendszer bevezetése óta mindig eljátsza. Ha az elején nem vagyok szemfüles, akkor már akkor lett volna egy nem vár csomagom. Ma is berendeltem pár filmet, nem számított, hogy jelenleg egyik sincs raktáron, a félretett filmeket pedig már félre is rakta feldolgozásra. Nekem persze megint ezt vissza kellett mondani. DE: ha ma délután nem nézek a filmekre, akkor holnap már csomagoltátok volna is, mert vmiért megint feldolgozásra mentek a filmek, pedig délelőtt én ezt a rendelésnél visszaállítottam félretételre.
Nem néznétek ezt meg? Idegesítő ez az egész oda-vissza állítgatás, és ha nincs szerencsém, egyszer becsúszik 1 nem várt csomag.
Továbbá milyen módon számítja a rendszer a félretett filmek számát? Mert most jól jönne, ha nem 10-en állna, hanem pl 15-ön, mint rég. Elég sokat rendeltem rég is, és azért az elmúlt 2 hónapban is. Ezt is lehetne tudni a félretehető filmek számát mi alapján számolja a rendszer? V én vagyok láma, és max 10? Bár vkinél olvastam, h neki 15.
Köszi a válaszokat, és remélem utána néztek a dolognak. Többszöri ki és bejelentkezés már volt.
0
2012. október 23., kedd 19:30
Újabb szereplőegyesítés:

Dwayne Johnson
Dwayne "The Rock" Johnson (ez alsó-felső, és felső-felső idézőjelben is!)
Dwayne Johnson_(The_Rock)

=> 4-féle változat!!!
0
2012. október 23., kedd 15:20
Ez működik most is. Keress rá valamire, amire hoz találatot, majd állítsd át a szűrőt arra, hogy "Mutassa a nem kapható termékeket is". Ezután, ha keresel, mindig hozni fogja a joglejárt címeket is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. október 23., kedd 13:11
Na, nekem se megy: "szinkronizált válRozat"
0
2012. október 23., kedd 13:10
Akárcsak a "Krokodil Dundee II. - szinronizált változat"
0
2012. október 23., kedd 13:08
Ide írok, mert sem ígért válasz, sem javítás nem történik - legyen ez kapcsolatfelvételi e-mail vagy hibás adatlap jelentése...

Szereplőknél egyesíteni kéne:
Cuba Gooding Jr.
Cuba Gooding,_Jr.

és

Colin Farrell
Colin_J. Farrell

Egyelőre ennyi! Üdv,
0
2012. október 22., hétfő 12:28
Robi, nem lehetne a keresőt úgy beállítani, hogy a joglejárt filmeket is alapból hozza, mondjuk a lista végén? Tudom, sokan kérték, de ez tényleg jó volna!

Köszi!
0
2012. október 18., csütörtök 11:18
Én ezt régóta úgy csinálom, hogy leviszem a félretételi limitet a raktáron levő filmek számára (pontosabban X-2-re, hogy az esetlegesen sérült termékek ne okozzanak gondot), és amikor a csomag összeállt, akkor újra megemelem. Ezzel kikerülhető az egyenkénti összekészítés, de valóban volt régen lehetőség a csoportosításra, amit kár volt kihagyni az új honlapról.
0
2012. október 18., csütörtök 10:55
Két észrevétel/javaslat:

- Amikor átvételre készítem elő a filmeket, nem lehetne ezt valahogy csoportosítva megoldani? Mert most egyesével kell rányomni a film melletti feliratra.

- Így kikapcsolható lenne az, hogy ha a félretett filmeknél történik valami, akkor ne menjen filmenként email (tehát ha 17 filmet készítek össze, akkor 17 email megy).

Köszi.
0
2012. október 17., szerda 18:13
A szó az egybeírás felé halad.Kiejteni már így ejtjük...:)
0
2012. október 17., szerda 13:33
Xpress!

561, 562 elsikkadt.

Nyitvatartás vagy Nyitva tartás?

A beépített helyesírás ellenőrző is a külön írtat nem húzza alá vörössel.
0
2012. október 15., hétfő 23:48
Igen-igen :) Ami nem jött össze a múlt héten, most talán igen :) Ami késik, nem múlik.
0