Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 12., szerda 17:48
Firefox-al nézem, de nálam az oldal hófehér a főlapon. Én úgy gondoltam, hogy az egész oldalnak lehetne kék a háttere.
0
2012. szeptember 12., szerda 17:44
Nálam xp és ie8, de úgy tűnik renben van.

0
2012. szeptember 12., szerda 17:39
Eloszor is nem hiszem, h az MM tonkre tette volna a magyar BD piacot, mert az szinte sosem volt, masreszt meg mashol is vannak nagy akciok. Pl. az amazon.com par hete tobb MP3 albumot learazott 9.99-rol 0.99 USD-re. Ami eddig nem kellett mar senkinek, hirtelen mindenkinek kellett :) En ugy gondolom, hogy az emberek sok mindent vennenek, de nem olyan aron, mint most. Ezen kellene a nagy kiadoknak elgondolkodniuk, es nem csak az milliardokat lesni... :D
0
2012. szeptember 12., szerda 17:35
Nekem IE 8 alatt ez látszik a fórumból:

0
2012. szeptember 12., szerda 17:33
Az uj honlap bevezeteseval lesznek uj szolgaltatsok is a honlapon? Pl. az evek ota hianyzo kartyas fizetes es/vagy paypal :)
0
2012. szeptember 12., szerda 17:08
Lájkolom, amit írsz! :P A Media Markt monnyon le.
0
2012. szeptember 12., szerda 16:20
..és igen múkodik.:)

Már csak ezek kellenének számomra:
- FÓRUM nagy fül a felső sorba, MINDIG
- kis képek fölé navigált egérmutatóra automatikusan megnövekvő képek, hogy ne kelljen feleslegesen kattintgatni
- a termék oldalán picit nagyobb méretű betűkkel vagy gommbal jelölni a forum oldalát
- a nickeket vastagabb betűvel, számomra első ránézésre túl kibogozhatatlan ki írt és mikor
- friss kritikák hasáb hiánya
-szöveg formázása, azaz vastag, dőlt, át,alá húzott betű

Tudom a fele bajaimat könnyen orvosolná a szemész és az én koromba már illene szemüveget hordanom vagy átállni táblagépre azon nagyíthatok az égig is.:)

..beíráskor kiderült, vannak tiltott szavak amiket szűr a program.
0
2012. szeptember 12., szerda 16:09
kipróbálom és ha működik, akkor erre reagálni csak a főszereplő szavajárásával tudok:)
0
2012. szeptember 12., szerda 16:05
És ha 13 éve nem abban bíztam volna, hogy milyen jó üzlet lesz legális képhordozókat árusítani Magyarországon, hanem balfasz likeolásokkal tűzdelt csevegőoldalt programoztam volna (kb. fele ennyi energiával), akkor most tojnék rá, hogy a Media Markt 1 hétvége alatt tönkretette a BLU-RAY piacot is :)

Na mindegy, addig is próbáljuk ki, hogy működik-e a sima link-beszúrás.

Ez itt a BOND 50 doboz linkje: http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=14864
0
2012. szeptember 12., szerda 15:48
És ha lehetne még lájkolni is a kommenteket, akkor feltalálnád a facebook-ot! ;)
0
2012. szeptember 12., szerda 15:11
Csak a képbeszúrás lesz így engedélyezve?
0
2012. szeptember 12., szerda 15:04
Ezek szerint mégsem működik :)

Na, megjavítom gyorsan.

0
2012. szeptember 12., szerda 15:03
Az új oldal fórumán a könnyebb képbeillesztés is működik már. Elég a szövegbe egyszerűen bemásolni a beillesztendő kép teljes elérési útját (a http-től kezdve), és a fórum-motor automatikusan elvégzi a beillesztést.

Be is illesztek ezen felbuzdulva egy sörös smiley-t:

http://neon.hu/data/cikk/14/89/58/cikk_148958/smiley-404x302-custom.jpg
0
2012. szeptember 12., szerda 11:58
Alakulgat, alakulgat az új oldal :) A fórum rendszabályozására régóta szükség volt, örvendetes. Amúgy kb. mikor indul be az új oldal?

Illetve, még olyan kérdésem lenne, bár ez engem nem annyira érint, mert nem vagyok BD gyűjtő, de jó volt látni, milyen szuper kiadások, díszdobozok jelentek meg külföldön, amit fórumtársak megvettek. Mostantól, ha valaki ilyet vesz, akkor megsérti a szabályzatot? Úgyis, ha nem tünteti fel sehol sem, honnan vette? Azt értelmeztem a szabályzatból, hogy csak az itt kapható termékekre vonatkozik a bannolás, de amit idehaza nem lehet kapni (pl. Indy díszdoboz, amiről most találtam lélegzetelállító termékfotókat), akkor nincs is gond. Szóval, csak ilyen apró kis észrevételem lenne.

Illetve még egy: majd lehet az új fórumon látni a többiek email elérhetőségét? Sokan nagy segítséggel voltak már nekem, összebarátkoztam velük, mégha csak így, online is. Kár lenne, ha ezek után csak a fórumon keresztül érintkezhetek azzal, akit még nem ismerek, de dumálgatnék vele.
0
2012. szeptember 12., szerda 11:51
Mióta van ez az állandósított "előzmény" fül, azóta az originál felületen sehová sem mutató tölcsérek vannak, merthogy nem minden hozzászóláshoz tartozik előzmény. Eléggé zavaró.
most posts by TM
0
2012. szeptember 12., szerda 11:42
A Fórum fül nekem hiányzik, hogy nincs mindenhol. Pl. bemegyek a könyvekhez, onnan a fórumhoz csak úgy tudok eljutni, hogy főoldal és ott keresgetema picike kis fórum feliratot, jó lenne, ha minden oldalon ott lenne a nagy fül.
0
2012. szeptember 12., szerda 11:09
Csak neked nem lehet. :)
most posts by TM
0
2012. szeptember 12., szerda 10:59
A HTML kódok beillesztése továbbra is lesznek engedélyezve, vagy teljes tiltás lesz a fórumon?
0
2012. szeptember 12., szerda 10:50
A fórum fülre kattintok, megjelenik az oldal, na aakor elveszett ember vagyok.:))

Szóval a hozzászólók nickjeit alig látom, jó lenne dupla vastag betűkkel szedni, mivel van olyan film cím amire nem is kattintanék, de a hozzászóló nickje miatt igen és van akinek meglátom a nevét és már megyek is tovább.

Jó az is mikor hány perce, órája történt a legutóbbi hozzászólás, de nekem reggel nem mond semmit, hogy 8 órája mikor is volt, jobban szeretem a pontos dátumot, nap, óra, perc, így olyan fészbukos.

Elfogadtam a fórumozási szabályokat , látszik, kemény a 3 cigózás és repülök. Ez mennyi időre vonatkozik, Örökre vagy másnap veszek 3 dvd-t és jöhetek vissza?

Semmit sem hirdethetek eladásra, régi Vox újságokat sem?
0
2012. szeptember 12., szerda 10:38
Jó ötlet, felírtam, megcsinálom.
0
2012. szeptember 12., szerda 10:36
Nem tudom, hogy milyen böngészővel nézed, de kék az oldal háttere :)
0
2012. szeptember 12., szerda 10:07
Nekem nem igazán tettszik az új oldal! Túlságosan más lett, mint a mostani. Egy 5let: Lehetne színes ( pl kék ) az oldal háttere, mert így nagyon üresnek látszik.
0
2012. szeptember 12., szerda 1:36
117. Ezt én is támogatom. Hiányzik, hogy nem láthatom az utolsó kritikákat!
0
2012. szeptember 12., szerda 1:32
2006. óta vásárolok tőletek. Szeretem az oldalt. Az új kinézettel nincs különösebb gond. Nehéz megszokni, de ugye a fejlődés mindig zajlik az életünkben, ezért változni is kell. Egyszóval tetszik.
Javaslat: Ahol vannak a képek és váltják egymást, mint pl. a Beverly Hills-i zsaru szinkronosan, ott lehetne ez az "ablak" nagyobb, de ne ilyen kicsi szélesvásznú. Jó látni az új dolgok reklámját, főleg ha egy filmből kivett pillanatképpel van megspékelve vagy poszterrel. :)
A másik pedig, hogy amikor a keresőbe írok valamit, de mondjuk a keresési témakörben változtatni akarok, akkor amikor visszamegyek a beírási zónába ott már eltűnik, amit addig beírtam. Ezen jó lenne változtatni, de ez csak egy apróság.

1. Valaki lenne olyan kedves és mesélni erről az Xkluzív tagságról, hogy mi ez pontosan és most ez megfelel az Xkluzív Zónával? Mik ezek? Nem találtam itt nagyon magyarázatot.
2. Akartam kérdezni, hogy a VIP tagság, meg ezek a dolgok miért tűntek el?
3. A hozzászólásoknál lesznek még mindig tiltó szavak, amiért nem lehet elküldeni a hsz.-t?

Köszi előre is! Ha lesz még valami, írok!
0
2012. szeptember 12., szerda 0:48
A fórumtémák csak maradjanak a helyükön, nem foglalnak sok helyet, viszont sok gondolatot őriznek, olyat meg nem szabad kidobni.
most posts by TM
0