Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 12., szerda 0:40
Az XP-vel semmi gond, használj Google Chrome-ot! ;-)

0
2012. szeptember 11., kedd 23:45
A kritikák listája különösen hiányzik, hiszen ennek hiányában meg se lehet találni a kritikákat, csak a termékoldalon. Kérdés, hányan vetemednek majd írásra, ha a kutya se látja, hogy írtak...?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 11., kedd 23:25
Ezt én is támogatom, mint kiegészítő funkciót. Az egymás utáni hozzászólásoknál még a szervert is mentesítené némiképp, hiszen példának okádék okáért az én hozzászólásom előzményéhez kár lekérni az adatbázisból, hogy melyik az, ha eleve látható, hogy klm  116-os hozzászólására ment a válasz. Az még szem előtt van.
0
2012. szeptember 11., kedd 23:23
Az új főoldalról nekem hiányzik az utolsó 10 film és fórumtéma linkje, amihez friss hozzászólás érkezett. Ezeket nem lehetne beilleszteni mondjuk a Toplista alá?
0
2012. szeptember 11., kedd 23:20
Helló, ha már előjött a fórum, ide is beírom.
Lehetne-e a motort úgy programozni, hogy ha meg akarjuk tudni, egy hozzászólásban kinek ill. mire válaszol a hozzászóló, ahhoz ne kelljen külön a tölcsérre - ill. az új felületen az "előzmény" szóra - kattintani, hanem a hozzászólások fejlécében már eleve jelenjen meg, hogy az melyik korábbi hozzászólásra adott válasz? Más fórumokon létezik ez a megoldás, gondoltam, megemlítem.
Egyébként meg fasza lesz ez, letisztult, modern az új felület. Hajrá!
0
2012. szeptember 11., kedd 23:19
Ehhez azért javaslom, hogy valami olyan megoldásban gondolkodj, amivel a szövegbe is beilleszthető a kép. Sok esetben jön ez jól, ha valami képes beszámolóhoz kerül illusztráció.
0
2012. szeptember 11., kedd 23:16
Bocs, ha már említve volt:

A fórum linkjét a Főoldalon is be lehetne rakni a Könyv és az Xkluzív fülek közé, mert a fülek alatti vékony kék sávon beleveszik a többi dolog közé.
0
2012. szeptember 11., kedd 23:04
Köszi. Szólj, ha kell önkéntes. :)
0
2012. szeptember 11., kedd 23:03
Ja, és még két dolog. Nekem IE8 alatt a fórum az új oldalon nagyon szétesik, a felső sor, ahol a hozászóló neve meg időpontja van, csak egy fehér folt. Firefoxnál nincs ilyen, de gondolom, hogy ez már az elavult XP és IE8 hibája...

Másrészt meg szerintem itt a kiváló alkalom, hogy a régi fórum témákat töröld.
0
2012. szeptember 11., kedd 23:03
Azt terveztem a fórumnál, hogy külön mezőben meg lehet majd adni a hozzászóláshoz csatolandó kép, vagy videó linkjét, a beillesztést meg majd elintézi a rendszer. Ha már hibátlanul működik az alap, akkor jönnek ezek a kiegészítések.
Az imdb és a youtube linkek beillesztése sajnos nem megy automatikusan, ahogy van időnk úgy frissítjük az adatokat, és lehet, hogy közösségi megoldásként lehetőséget adunk majd a vásárlók egy részének, hogy ha van kedvük, szúrják már be a kedvenc filmjeikhez a szükséges linkeket. Ugyanígy a rendezők, színészek, írók születési és halálozási dátumait is szeretnénk több emberhez felvinni.
0
2012. szeptember 11., kedd 22:59
Köszi a hibalistát, holnap bugtalanítok :)
0
2012. szeptember 11., kedd 22:58
Jéé... mik vannak...

Youtube video??
Imdb adatlap?

Nagyon jó ötletek. Mekkora meló ezt minden egyes filmnél beállítani? Vagy van már erre külön szoftver?

Más: Ha majd lesz időd, csinálhatnál egy kis gyorstalpalót a fórumhoz, képbeszúrás, linkek ilyenek miatt. Máshol láttam, tök jó, ha valaki valamit nem tud, ott útmutatót talál.

0
2012. szeptember 11., kedd 22:43
Nagyon klassz lett az új oldal, nekem tetszik!
0
2012. szeptember 11., kedd 22:34
És még egy: az előző hozzászólást az új felületről küldtem, mint "ÚJ HOZZÁSZÓLÁS"-t, mégis előzményesnek mutatja. Az előzményre persze VBScript hibával reagál.
0
2012. szeptember 11., kedd 22:32
És még egy hiányosság: az új oldalon nem nagyon látom frissülni a fórumtémák listájánál az utolsó hozzászólás adatait.
0
2012. szeptember 11., kedd 22:28
Viszont van egy kisebb bug: ha 100-ra állítom a hozzászólások számát, akkor a jelen oldal alján azt láttam: "102-3", és visszább nem enged lépni, csak akkor, ha kevesebbre állítom az egy oldalon látható hozzászólások számát. Időközben született még egy hozzászólás, így már "103-4" látszik, és megjelent a "3-1" is.
0
2012. szeptember 11., kedd 22:28
az előre utalás a limitált kiadványoknál lenne nagyon praktikus.
0
2012. szeptember 11., kedd 22:26
A kártyás fizetést én is támogatom. ;)
Hasznos dolog lenne.
SuperHeRo
0
2012. szeptember 11., kedd 22:25
Az ÚJ oldalon működik. ;-)
0
2012. szeptember 11., kedd 22:21
hát én még mindig nem tudok vissza menni a termékhez a film topicjából  :(
0
2012. szeptember 11., kedd 22:15
Hol lehet beállítani az egy oldalra kerülő hozzászólások számát?
0
2012. szeptember 11., kedd 22:12
Nagyon jó az új oldal, bár elsőre kissé szokatlan volt, de pikk-pakk meg lehet vele barátkozni! :) A végtelenbe és (csak így) tovább Xpress! ;)
0
2012. szeptember 11., kedd 22:04
Tetszik az új oldal és a kártyás/előre utalásos fizetést is támogatom!
0
2012. szeptember 11., kedd 22:02
Most már a termékekhez kapcsolódó fórumokból is vissza lehet ugrani a termékek adatlapjára.
A fórum-topicok címében is lehet keresni a felső keresőben.
0
2012. szeptember 11., kedd 21:59
A checkbox-os módosítást felírtuk a teendők közé, amint lesz időnk rá megoldjuk.
0