Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 11., kedd 21:43
Nem lenne rossz, mert akkor apu nem szörnyülködne mit ki nem fizetek egy fél kilós csomagért...
Mivel most már nem biztos, hogy át tudom majd venni személyesen a rendeléseim és szólnom kell neki a Transit érkezéséreől.
0
2012. szeptember 11., kedd 21:34
Ez nagyon jó lenne!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 11., kedd 21:17
Kártyás fizetésen és előreutalásos rendszerről is gondolkodunk. Ha fut már az új oldal, igyekszünk (igyekszem) a hasonló szolgáltatásokat bővíteni az Xpress-en.
0
2012. szeptember 11., kedd 21:16
Csinálok egy oldalt, ahol jelzi majd a rendszer, hogy a vásárló mennyi terméket vett át és mennyit törölt az utolsó 180 napban.
0
2012. szeptember 11., kedd 21:15
Amint az új oldal minden fontosabb funkciója működik, készítünk egy olyan skint a lapnak, ami a régi oldal színvilágát idézi.
0
2012. szeptember 8., szombat 14:23
Az előreutaláson/internetes fizetésen nem gondolkodsz? Ez több szempontból is hasznos lehetne: ha a limitált termék árát előre lehetne utalni, akkor esetleg hosszabb időre is félretehető lenne (én havonta egyszer járok Bp-én, de 5-10 naponta nem, egy filmnél pedig a szállítási költség már viszonylag magas), másrészt hirdethetnétek akciókat csak előre utalással, így esetleg a kiadók is jobban meggondolnák limitált kiadványok kiadását, hiszen a pénz már meg van rá, neki és nektek is csökkenne a kockázat, és  a vevők is jól járnak, mert olyan kiadványhoz juthatnak hozzá, ami egyébként nem jelenne meg (itthon).
Más: ha már termékkör bővítésen gondolkodsz, külföldi oldalakon látni, hogy ott import filmeket is árulnak (esetleg helyi vonatkozások nélkül). Ez a xpress-en nem működhetne?
0
2012. szeptember 8., szombat 10:07
Értem. Olyant lehetne csinálni, hogy az admin oldal jelezze, hogy mennyi hiányzik még az Xkluziv szint eléréséhez?
0
2012. szeptember 8., szombat 4:09
Számomra csak az a kérdéses a látottak alapján, hogy a grafikus felületet miért változtattátok meg? Gondolom hogy a cél a frissítés volt, de az új design a jelenlegihez képest mindenképp visszalépés. A jelenlegi oldal színei és összhatása teljesen egyedi, barátságos és átlátható. Az új lap rideg és "tucat DVD bolt" jelleget kölcsönöz az Xpressnek :S
Ha teljesen új motort írtatok az új honlapnak, a designon csakis akkor lett volna érdemes változtatni, ha ennél valami frissebbel, jobbal, szebbel tudtok előrukkolni. Azt hiszem az új funkciókat ebbe a mostani design-ba is be lehetett volna illeszteni.

Persze mindez hangsúlyozottan egyéni saját vélemény és csak egy a sok közül. Valahogy azonban az a reklám jut eszembe most, melyben elhangzik: "A régi jó dolgokból már nem marad semmi..." Biztosan ez is szerepet játszik az ellenérzések kapcsán, hogy ezt a felületet az évek során nagyon megszerettem / megszerettük.
0
2012. szeptember 8., szombat 3:04
Teljesen rendben van ez az új honlap, nekem tetszik. Persze meg kell szokni, de így első blikkre úgy gondolom, nagyon jó lesz ez!
0
2012. szeptember 8., szombat 3:01
Nem azt mondtam, hogy a vasarlok tobbsege,,hanem nagy resze, ugy 15~20%~a felel meg a felteteleknek,tehat xkluziv,de nem elerhetetlen.
0
2012. szeptember 8., szombat 2:45
Ez felvet egy kerdest: akkor mitol Xkluziv az a zona?!
0
2012. szeptember 8., szombat 2:25
Lehet... ;-) A keresősáv elejénél ott a lenyitható szűrő: DVD, Blu-ray, könyv és Alkotók lehetőségekkel.
Mondjuk engem megfogott, hogy hiába írom be a Bűnvadászok címet, nincs találat, de Bud Spencer nevével és az Alkotók szűrővel mégis előkerül. Ilyen meglepetés biztosan van másik is, de nem tudom az alaptitkot.
0
2012. szeptember 8., szombat 2:05
Sajnos nem lehet olyan feltételeket kitalálni, ami mindenkinek megfelel, vagy amit mindenki igazságosnak érez. Szerintem a havi átlagban 5000 forint vásárlás nem elérhetetlen. A limiteket egyébként a korábbi statisztikák alapján állítottuk be úgy, hogy az Xkluzív zóna azért ne néhány tucat kiválasztott privilégiuma legyen, úgy húztuk meg a határokat, hogy a vásárlók jelentős részének (a mai adatok alapján) legyen jogosultsága a zónához.
0
2012. szeptember 8., szombat 2:01
Checkbox-os fejlesztést felírtam a kosárhoz és a rendelésekhez is. Köszi.
0
2012. szeptember 8., szombat 2:00
Köszi, hogy jelezted a hibát, javítjuk. De úgyis többen jelezték, hogy jó lenne a kívánságlistát visszatenni a kosárba, úgyhogy azzal ez a probléma is megoldódik.
0
2012. szeptember 8., szombat 0:11
OSX-n Safarin jol nez ki az oldal, mar csak retinasitani kellene a kepeket es minden szuper lenne...  :)))) Na jo, csak viccelek!
0
2012. szeptember 7., péntek 23:20
Ha a rendelésnél van létjogosultsága, a kosárnál/kívánságlistánál is van. Én éreztem már a hiányát.
0
2012. szeptember 7., péntek 23:17
990-esből nem nagy művészet.
most posts by TM
0
2012. szeptember 7., péntek 23:16
Jester,

ÁLLÍTÓLAG. Személy szerint nem tudom elképzelni, hogy valaki 10-15 év után is havonta 30-40 filmet vesz.

0
2012. szeptember 7., péntek 23:10
Az Xkluziv zónánál azért azt is figyelembe kéne venni, hogy ki hány éve vásárol itt és mennyit költött havi szinten. Nem túl igzságos, hogy csak az utolsó 180 nap van figyelembe véve..
0
2012. szeptember 7., péntek 23:10
Itt mindenki tizesével teszi-veszi a filmeket? :)
0
2012. szeptember 7., péntek 23:06
Ehhez a felvetéshez kapcsolódóan az lenne a legjobb - és ez már korábban is felmerült bennem, - ha ugyanúgy, mint a rendeléseknél, itt is lenne checkbox, amivel csoportosan lehetne mozgatni a filmeket. Ez mind a kosárnál, mind a kívánságlistánál jól jönne, mert így egy lépésben lehetne kívánságlistára tenni, kosárba tenni, vagy bármelyik helyről törölni a címeket, és nem kellene egyesével vacakolni vele, elég lenne egyszer végigszaladni a listán, és kigyűjteni a mozgatni/törölni kívánt címeket.
0
2012. szeptember 7., péntek 22:53
Nem tudom, hogy említette-e már valaki, de ha a Kívánságlistámról törlök valamit, az oldal minden egyes esetben átdob a Kosárhoz. Ez 1 terméknél még nem is lenne baj, de ha pl. 10-et szeretnék törölni, az már picit időigényes. Egyszerűbb lenne, ha a törlés után is maradna a Kívánságlistán.
0
2012. szeptember 7., péntek 22:14
Hát szerintem is nagyon egysikú lesz, mert az XPress a honlapjával legalább kitűnt (egyedibb) a többi oldalból. De örülök hogy majd lehet a régi megszokott skint is választani
0
2012. szeptember 7., péntek 22:10
Ez nekem nagyon örömteli hír :)) Sok könnyedséget jelent :)
0