Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 7., péntek 21:40
XPRESS,

A 6. hszben leírt "borítóképes" témához kapcsolódva.... nem lehetne megoldani h úgy mint a mostani oldalon is, le lehetne egy kattintással menteni filmborítók képeit akár tök piciben is, mert a "stufftobuy" mappámba így tudnám a wishlistemet csinálni... :) persze másnak is biztos jó lenne :D
0
2012. szeptember 7., péntek 21:25
Örömmel látom, hogy az Xlkuzív zónába nagyon jó feltételekkel juthat az ember. Ezt szépen sikerült az aranyközépútra vinned Robi! Most már nyugodt vagyok a Prometheus-t tekintve.
A Friss kalauz pedig frankó ötlet :)
0
2012. szeptember 7., péntek 21:24
A legördülő menüben nem találtam külön alkotóra keresési lehetőséget. Bujtornál még csak az első 3 betűt írtam be, de már megjelent a kereső mező alatt a teljes név kötöjellel a könyv jelzővel.
0
2012. szeptember 7., péntek 21:19
A "keresés mindenben" funkcióval kísérletezgetek, nem tudom, hogy mennyire terheli le a rendszert, ha az összes dvd, összes BD, összes könyv és összes alkotó közös adatbázisát kellene kezelnie az automatikus keresés-javaslat funkciónak. Ha nincs automatikus kiegészítés a kereső-mezőnél, akkor nem lenne gond a keresés mindenben, viszont az automatikus kiegészítés szerintem hasznos. Majd próbálok valami egyensúlyt keresni.
0
2012. szeptember 7., péntek 21:12
Most is viszonylag sok a képregény a kínálatunkban, szeretnénk vele intenzívebben foglalkozni.
0
2012. szeptember 7., péntek 21:12
Pár képregény már volt eddig is.
most posts by TM
0
2012. szeptember 7., péntek 21:11
S mit szólsz Jason kósza ötletéhez, a képregényhez? Nem vagyok benn jártas, fogalmam sincs, mit hol mennyiért lehet beszerezni, de egy puhatolózást megér...

0
2012. szeptember 7., péntek 21:07
A feltétel nélküli keresést magam is támogatom, ráadásul egy ilyen "összarchívum" megléte sok gyűjtőnek okozna örömöt, s míg itt bogarászik, addig sem megy máshová.
Továbbá jó volna, ha lehetne látni egy ember összes kritikáját, vagy akár az összes hozzászólását, érdekes lenne látni, hogy változott meg egyesek ízlése, viselkedése, filmekhez való hozzáállása. Na meg kíváncsi lennék rá, hány hozzászólást írtam az elmúlt 8 év alatt. :)
most posts by TM
0
2012. szeptember 7., péntek 21:07
A legördülő-menüben kijelölted, hogy alkotóra keresel? Úgy van beállítva a rendszer, hogy ha az alkotóra keresel, akkor az összes terméket  (a már nem kaphatót is) listázza ki.
Azt tudom, hogy van egy csomó problémás név (Funes szerintem négy különböző írásmóddal szerepel a rendszerben), ezeket majd manuálisan kell összefésülnünk, de már ezt is elkezdtem.
0
2012. szeptember 7., péntek 20:52
Robi!
Kipróbáltam az új oldalon a keresőt, de sajnos még rosszabb, mint a mostani. Három névre (Bujtor István, Louis De Funes, Alain Delon) kerestem rá, első kettőnél csak a róluk szóló könyvet dobta ki a kereső, a harmadiknál semmit.
Jó lenne, ha akár filmnél, akár névnél kidobna minden eddigi megjelenést, akár beszerezhető, akár már lejárt a termék, úgy mint régebben.
0
2012. szeptember 7., péntek 20:51
Oké, köszi! :)
0
2012. szeptember 7., péntek 20:47
Én is ott keresgéltem, de már megvan. :)
0
2012. szeptember 7., péntek 20:46
Pistikét átküldhetnéd, ha van két szabad órája, egy kicsit tehermentesítene :)
Értem, hogy sokan ragaszkodnak a megszokotthoz, de a mostani oldal alapjai 12 éve készültek, azóta minden új funkciót úgy toldottunk hozzá, úgyhogy a kód egy kész rémálom (csak én tudom, hogy mi miért van és hogyan működik). Kellett tehát egy alapoktól modulárisan felépített új szerkezet, ami szabadabban, könnyebben bővíthető. Sajnos hiába vagyok filmbolond, nagyon úgy néz ki, hogy a DVD-nek, BD-nek már csak hónapja, jobb esetben 1-2 éve van Magyarországon, tehát kénytelenek vagyunk új termékeket is felvenni a kínálatba, hogy ezzel kiegészítve a bevételt minél tovább foglalkozhassunk a filmekkel. Sajnos önmagában a film nem hinném, hogy sokáig képes lesz még fenntartani egy vállalkozást - főleg nem ebben a gazdasági környezetben. Úgyhogy a jövőben bővítjük könyves kínálatunkat is, és remélem, hogy aki ezentúl is szeretne nálunk DVD-t, BD-t vásárolni, böngészni, az néha egy-egy könyv megvásárlásával is támogat majd minket (azon ugyanis van annyi árrés, hogy kifizessük a villanyszámlát, a DVD-n már nincs). :)
0
2012. szeptember 7., péntek 20:44
én spec nem bántottam volna ezt az oldalt. ennek az oldalnak VAN SZEMÉLYISÉGE, STÍLUSA és nem a 12 egy tucat oldal uniform designra hajazó oldal...

ezen az oldalon csináltam volna egy "ráncfelvarrást", tehát első ránézésre szinte változatlan, jobban megnézve viszont gombok, fejlécek, stb... minimális változással. illetve magát az oldal szerkezetét frissítettem volna, hogy pl a fórumok kereshetőek legyenek stb..
0
2012. szeptember 7., péntek 20:39
A "szomszéd Pistike" jelen esetben polihisztor Robi, a "2 óra" pedig minimum 20000. Hogy mást ne mondjak, mióta elkezdte, azóta már túl vagyunk 4 jégkorszakon. :)
most posts by TM
0
2012. szeptember 7., péntek 20:39
de nekem (szerintem másoknak is) a dátum fontosabb lenne,mert akkor nem kell végig bogarásznom,h még mire várok a hosszú listából!!  :)
0
2012. szeptember 7., péntek 20:38
Pick Pack Pont bevezetését szeretnénk mi is. Ha már működik az új oldal, ráállok a szükséges háttér megprogramozására.
0
2012. szeptember 7., péntek 20:37
A felső sötét sáv közepén van a kereső-mező. Annyira természetesnek tűnt nekem, hogy el is felejtettem odaírni, hogy KERESÉS. Jó, hogy szóltál.
0
2012. szeptember 7., péntek 20:36
OK. Egyébként most ABC-sorrendben jeleníti meg a termékeket a kosárban (valaki kérdezte).
0
2012. szeptember 7., péntek 20:33
Ezt egyébként úgy bírom (külföldön, idehaza egyaránt):

van egy jól felépített oldal, el lehet rajta igazodni, jó a szemnek stb.

aztán:

újítunk, mert már kell a legújabb a népnek (a nép nem is tud róla)

jön az új oldal, "szomszéd pistike dobta össze 2 óra alatt"

majd megszokjátok

lemorzsolódás a nép részéről
0
2012. szeptember 7., péntek 20:30
Lap tetején, a fekete fejlécben van :)) Én oldalt keresgéltem, de majd kibökte a szemem a tetején :D
0
2012. szeptember 7., péntek 20:29
Gratula Xpress! Nagyon igényes, és látványos lesz az új oldal, le a kalappal :)) Nem tudom melyik-másik oldalra hasonlíthat, mert hihetetlen, de mióta ide tévedtem 7 éve, online csak az Xpress jöhet szóba. Sajnos, nem tegnap volt, hogy kijött az utolsó csomag :S De ha a sors is úgy akarja, októberben ez is változik :) Oldallal kapcsolatban sok észrevételem egyenlőre nincs (hiába fáj, hogy biztos soha nem leszek Xklúzív-tag, de ez jogos).

Amúgy tudom, hogy ez most speciel a honlapról szóló téma, de muszáj mosni kezeimet: az a legnagyobb bajom, hogy hiába lenne majd minden hónapban, akár több 990-es film, többe van a GLS. Nem tudom, volt-e már róla szó, de a Pick Pack Pont-os átvételi lehetőségen nem gondolkoztok? :D
0
2012. szeptember 7., péntek 20:25
Csatlakozom! :)
0
2012. szeptember 7., péntek 20:24
Az jó, ha megmarad a régi oldal. (Az imdb-nél is annál maradtam. Hiába, öreg vagyok, ragaszkodom a megszokottakhoz.)
0
2012. szeptember 7., péntek 20:23
Köszönöm szépen, számomra ez lenne a legnagyobb ajándék.
most posts by TM
0