Csak én vagyok vak, vagy tényleg nincs "Keresés címre vagy alkotóra" ?
0
2012. szeptember 7., péntek 20:16
19960
Robi!
Az előrendelt termékeknél légyszives csináld meg,h megjelenési dátum szerint is lehessen rendezni a termékeket,mert így bogarászni elég gáz.
Köszi
0
2012. szeptember 7., péntek 19:33
Moderátor
7449
Elejétől kezdve terveztem, hogy azoknak, akik megszokták a régi oldal színvilágát, megteremtem a lehetőséget, hogy az új oldalon is átkapcsoljanak a régi oldalra emlékeztető stílusra. A rendszerbe beépítettem ezt a lehetőséget, úgyhogy ha teljesen elkészült az oldal és lesz egy szabad estém, elkészítem az OldXpress skin-t, és aki akarja, átkapcsolhat rá.
0
2012. szeptember 7., péntek 19:29
Moderátor
7449
Az aktív rendelésnél most is kiírja majd, hogy milyen limitet állítottál be.
0
2012. szeptember 7., péntek 19:28
Moderátor
7449
Ugyanott vannak a teljesített rendelések, mint most. ADMINISZTRÁCIÓ/TELJESÍTETT RENDELÉSEK ÁTTEKINTÉSE
0
2012. szeptember 7., péntek 19:27
Moderátor
7449
A főoldalon, az xpress friss mezőben van a hírek fül, ahonnan majd elérhetők lesznek a dvdextra hírei. Bármennyire hihetetlen, nagyjából ugyanez a design már vagy 4-5 éve elkészült, jóval a bookline arculatváltása előtt (van itt néhány ember, aki talán már akkor is látta), csak éppen némi erőforrás-különbség van a két cég között (konkrétan mögöttük több száz ember és egy milliárdos tulajdonos cég áll, ezt az oldalt meg egyedül kalapálom már egy évtizede), úgyhogy ők gyorsabbak voltak. De nem ők voltak a minta.
0
2012. szeptember 7., péntek 19:22
Moderátor
7449
Fórumról elérhetők lesznek a termékek.
0
2012. szeptember 7., péntek 19:22
Moderátor
7449
Válthatsz a nézetek között. A részletek felett van két gomb, amivel választhatsz a régi ömlesztett felsorolás és az új, füles megoldás között.
0
2012. szeptember 7., péntek 19:21
Moderátor
7449
Az akciók aloldal még béna, eredetileg úgy terveztem, hogy minden akcióhoz jelenne meg rövid szöveg és egyedi kép, de a legtöbb akció csak arról szól, hogy itt van, vegyed, olcsó, úgyhogy valószínűleg egyelőre sima felsorolás lesz majd.
0
2012. szeptember 7., péntek 19:19
Moderátor
7449
OK, kívánságlistát és a kosarat egyesítem, a rendezést is megoldom, felírtam magamnak.
0
2012. szeptember 7., péntek 19:18
Moderátor
7449
Szeretném valahol megjeleníteni az új termékeket a főoldalon. Két alternatíván gondolkodom, az egyik, hogy az xpress friss füleknél az adott termékeknél szakítok nekik helyet, a másik, hogy egy új fület szúrok be, ahol az összes termékcsoport legutóbb az adatbázisba került 15-20 címét sorolnánk fel.
0
2012. szeptember 7., péntek 19:12
3112
A teljesített rendelések nem lesznek listázva az új honlapon?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. szeptember 7., péntek 18:56
2405
"engem nagyon emlékeztet a bookline-ra"
:) jogos! :)
0
2012. szeptember 7., péntek 18:45
5528
Fú de furcsa. Ezt az oldalt azért sajnálni fogom. Ez volt az egyetlen oldal az összes közül amit gond nélkül(kínlódás) töltött be ez az avíttas gép csekély memóriájába. Persze a memóriát orvoslom. De a jó öreg Xpress azért hiányozni fog.
0
2012. szeptember 7., péntek 18:44
227
Elsőre nem láttam, hogy bárhol lenne egy DVDEXTRA "doboz". Sajnálnám, ha ez eltűnne, mindig az XPressen keresztül látogattam az oldalt (már ha láttam, hogy van új hír)
Egyébként szép lett az oldal, de valóban kicsit elvesztette az egyéniségét... engem nagyon emlékeztet a bookline-ra.
0
2012. szeptember 7., péntek 18:17
6403
Az új oldalon nem működik az, hogy valamit kijelölök és az egérrel behúzom a kereső mezőbe.
0
2012. szeptember 7., péntek 17:29
6403
Vicces poo nem-e lesz? Már a Hollywood Hírügynökségnek is van.
Valami xpress logo és felirat, pl. kapásból valami ilyen: Igen én is filmbuzi vagyok. nem ismeren Stallone (behelyettesíthető név) összes filmjét fejből, de tudom hol lehet megvenni.
..ááá, szar lett.:)
0
2012. szeptember 7., péntek 17:25
6403
.. nem a % érdekel, mert az nem igazán jelentett ösztönző erőt, de kiesni egy vip páholy elit tagjai közül, na az fáj. Igaz örüljek, hogy egyáltalán még hozzá szolhatok valamihez is.
0
2012. szeptember 7., péntek 17:22
6403
Nagyon tetszene, ha a kilistázott filmeknél a borítókép fölé húzva az egeret, kinagyítaná a képet, mint a vaterán.
0
2012. szeptember 7., péntek 17:21
7076
Én is visszaestem 1%-ot valamiért, de nem zavar.
0
2012. szeptember 7., péntek 17:20
2405
"21 éve ugyanaz a munkahelyem"
Jezusom! :)
"...hogy a fórumról egy kattintással elérjem az adatlapját a filmnek."
Jogos, ez engem is szokott idegesiteni, amikor hirtelen vmi eszembe jut a filmmel kapcsolatban es meg szeretnem nezni, rogton a cimre kattintanek, hogy hatha elvisz az adatlapra, de meg nem... :(
0
2012. szeptember 7., péntek 16:59
6403
...ja és szomorúan látom, hogy a VIP tagságot ott is elvaszítettem, igen idén nem vásároltam nálatok, sőt a 2 megrendeltett is hagytam kifutni, mivel a postázással már nem érte volna meg, érte menni meg a válság miatt nem nagyon tudtam.:(
0
2012. szeptember 7., péntek 16:55
6403
21 éve ugyanaz a munkahelyem, 28 éve ismerem a feleségem, 10 éve olvasom az Xpresst.
Szerintetek mit szóljak?!!!
:)
Komolyan, elsőre annyi, hogy a kívánságlistában lévő filmeknél örülök a borítóképnek, de a rendelhetőségi státusz kiírást jó lenne továbbra is más színnel jelölni. Régi mániám (tudom, tankkal végig menni románián), hogy a fórumról egy kattintással elérjem az adatlapját a filmnek.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:55
442
Első ránézésre nagyon pozitív kisugárzása van az oldalnak. Látszólag minden a helyén van, egyszerűen kezelhető, letisztult a kezelőfelület. Mindenhol annyi információ van amennyinek lenni kell és ott látom ahova legelőször néznék (mint átlag felhasználó). Az XKLÚZÍV-zóna jó elgondolásnak tűnik! Ha még látok/eszembe jutna valami jelezni fogom, így tovább!
0
2012. szeptember 7., péntek 16:49
520
Az aktív rendeléseknél eddig látszott, hogy a jelenlegi beállításaimmal mennyi terméket küldötök egy csomagban. Az új oldalon ezt az opciót nem találom.