És a főoldalon nem látok olyan lehetőséget, hogy rögtön belemenjek a kívánságlistámba. Csak ha a kosárra kattintok, onnan lehet továbbmenni a kívánságlistára. Mint említettem, amíg ezek egyben voltak, a bármikor elérhető kosárgomb is elég volt ehhez.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:44
1570
Az adatlaok picit fuák így. Az Xkluziv zóna még nam aktív, vagy csak diszkriminatív..
0
2012. szeptember 7., péntek 16:41
1570
Elsőre nem rossz..
0
2012. szeptember 7., péntek 16:38
16458
Ez kikapcsolható, és láthatod egyben.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:36
1154
Nekem még az sem tetszik, hogy egy adatlapra, akkor a kép alatt kell váltogatni, hogy az extrákra, nyelvekre, vagy mire vagyok kíváncsi. Eddig ez mind egyben látszott. A Play.com-nál is így van, hogy alul kell váltogatni, ott sem szeretem.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:34
2405
Tetszik is, meg nem is. Kocsit szomoru, hideg a szinvilag :( Viszont az aktiv rendelesek oldal bejon, vegre vannak kepek.
Majd kesobb megnezem a Macbookrol is, most IE8-rol remekul megy.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:30
1698
Nálam Chrome-nál itt rendesen látható, viszont a BD-nél nincs kép.
SuperHeRo
0
2012. szeptember 7., péntek 16:28
8851
A rendezési lehetőséget én is támogatnám. A többi észrevétel is jogos.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:26
8851
A DVD akciók oldala így néz ki nálam Firefox alatt:
A Blu-ray akcióknál meg nem jön be a jobb oldali képeknél semmi. Gondolom, a Blu-ray logónak kellene látszania.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:25
8851
A DVD akciók oldala így néz ki nálam Firefox alatt:
A Blu-ray akcióknál meg nem jön be a jobb oldali képeknél semmi. Gondolom, a Blu-ray logónak kellene látszania.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:24
1449
Szerintem a Kívánságlista és a Kosár egyazon oldalon történő megjelenítése praktikusabb, tehát mint eddig. Ha a betárazott kívánságlistából valamit kosárba küldök, az az oldal felső részén máris látható, mehetek tovább fizetni. Az új honlapon ide-oda kell kattintgatni a Kosár és a Kívánságlista között, azaz ha kosárba dobok valamit, az először is eltűnik szem elől, utána kell menni, hogy mit csináltam. Mivel a Kosaram most üres, így csak a Kívánságlistám kinézete alapján írom, hogy a szállíthatósági státusz túl apró betűvel van. Ezen belül a legbiztatóbb, azonnali szállíthatóság információja ráadásul kurrens betűvel szerepel, míg a lehangoló 1-5 napos státusz verzál betűkkel nyújtja a nyelvét. Összességében: ezeket a státuszjelzéseket nagyobb betűfokozattal kellene feltüntetni. Akárcsak a "töröl" és "tedd a kosárba" lehetőségeket. Ezek lehetnének "gombok", valami olyan feltűnőbb kinézettel, mint az AKCIÓ felirat. És persze nagyobb méretben, mert ezek "használandó" elemek, de ilyen méretben célzóvíz kell hozzájuk. Szerintem akkora fokozatban, mint az ár, már jók lennének. Van is hely nekik. A piros mezőben "ordító" AKCIÓ felirat nagyon jó, egyből észrevenni!
Azt sem még most sem értem, hogy a kívánságlistában, kosárban szereplő címek mikor mi szerint követik egymást. Ábécérend kilőve, ár kilőve. Sose tudtam rájönni. ;-) A fejlécben lehetne rendezési opció ehhez.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:21
1765
Most néztem meg először a Béta honlapot, nagyon tetszik :)
0
2012. szeptember 7., péntek 16:17
1154
Kár, hogy nincs a főoldalon lista a legutóbb felkerült termékekről. Mindig azt néztem meg először, hogy van-e új. Most is el lehet érni kattintással, de a főoldalon nem látszik. Jó lenne ezen változtatni.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:17
8851
Ettől persze még lementhetők a képek, csak nehézkesebb.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:09
1394
régi átláthatóbb.... meg ez olyan stílusos volt... az új honlap meg 12 egy tucat designt kapott sztem... persze szokni kell meg minden, de első körben nekem nem gyerebe...
és egy apró szívfájdalom: szokásom, hogy egy mappába lementegetem a megvásárlásra szóba jöhető filmek borítóképét. így amikor vásárolni akarok átpörgetem a mappát és abból választok, hogy mi is legyen a következő vétel... és amiért xpress-t eddig baromira bírtam: ha megvettem adott filmet akkor az xpress oldalán a borítókép filenevét megnézve a gépen rákeresve ki tudtam törölni a mappából és minden más helyről ahová véletlen még lementettem. így a megvásárolt film borítója már nem volt meg a gépemen és nem zavart a válogatásban...
nah most ahogy látom ennél az új oldalnál nincs lehetőségem "húzd és dobd" vagy "save as" módszerrel sem lementeni a borítóképeket....
0
1698
Menő. ;)
SuperHeRo
0
Moderátor
7449
Az elfelejtettem mondani, hogy lesz fórum, de azt még nem élesítettem be, mert még van vele 1-2 nap munka. Több apróság is hiányzik még, ami volt (van) a régi oldalon, így például a sorozatok megjelenítése az adott termék adatlapján, a FAQ, a levelező-rendszer. Ezek persze mind be lesznek építve a végleges verzióba.
0
2012. szeptember 7., péntek 16:05
2966
ööö, most akkor én maradtam le valamiről, vagy nem lesz fórum?
0
2012. szeptember 7., péntek 16:04
287
Nekem nagyon tetszik :)
0
2012. szeptember 7., péntek 15:55
Moderátor
7449
Lassan a finisbe érkezik az új honlapunk programozása. Van még jónéhány tennivaló, folyamatosan építünk be új funkciókat, de egyelőre annak örülünk, hogy - a mi tesztjeink alapján - nagyjából minden működik, ami egy bolt működéséhez szükséges. Mondhatjuk úgy is, hogy próbára érett, béta állapotról van szó.
A puding próbája az evés, úgyhogy akinek van kedve, az essen neki! Az új oldal a jelenlegivel párhuzamosan működik, így a régi oldalon leadott rendelések ugyanúgy megjelennek az új oldalon is a rendeléseid között, és fordítva. Természetesen a bejelentkezési adataid sem változnak.
Örömmel veszek minden véleményt, kérdést, javaslatot, esetleg hibajelzést.