Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. október 15., hétfő 23:35
Igen, a mutánsokkal együtt, ha a posta iparkodik... :)))
0
2012. október 15., hétfő 23:30
Azaz szerdán meg is érkezik :) Addigra talán már lejátszóm is lesz :D
0
2012. október 15., hétfő 23:29
Nyugi, nekem is megkavarta a dolgaimat a rendszer, amikor ma előrendeltem a TDKR-t. Mondjuk a Cápát és a T1-et amúgyis ki akartam már kérni, de a Titanic-ot olyan szépen törölte, hogy ihaj, amikor még hátra volt belőle 18 nap, ami hirtelenjében -18-ra változott...

Mondjuk akkora veszteség nem ért, mivel van még belőle dögivel...
0
2012. október 15., hétfő 23:28
Hasonlóképp jártam én is ma, de mivel a három félretett film azonnal szállítható volt, viszont a TDKR még nem, beállítottam, hogy minden azonnal szállíthatót küldjenek, de meg is ijedtem, hogy félreteszik a beállítási limit miatt, de utána már megjelent, hogy küldik :) Elvileg reggel már össze is állhat a csomag és remélem szerdán útnak is indul :)

És elnézést Xpress, hogy ma két dvd-t töröltem a csomagból (mikor rendeltem őket, még én sem tudtam, hogy BD-zni fogok mostanra), de csak azért, hogy a két dvd árának majd duplájáért még egy BD rendeljek - sokat rágódtam rajta, de úgy látszik, teljes nálam most már a kék köd :D
0
2012. október 15., hétfő 23:19
Bocs, tárgytalan.

Próbaképpen kértem a félretételt, erre megjelent a feldolgozás kérési lehetőség is. Jól befosatott. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. október 15., hétfő 23:16
Xpress!

Sürgős megoldást várnék erre a problémára:

Az a gond, hogy van más előrendelésem, köztük bizonytalan szállítási határidővel rendelkező DVD-vel, amit nem szeretnék törölni. Ha 1-re veszem a limitet, és véletlenül befut ez is, akkor a csomagba be fog kerülni, holott ezt nem szeretném. A rendszer meg nem engedi feldolgozásra kérni, csak félretenni és törölni, holott alapból félre akarja tenni.

Esetleg segít az, ha beírom az üzenethez, hogy csak ez a termék legyen a csomagban, semmi más?
0
2012. október 14., vasárnap 18:25
Kedves Xpress!

A kiadók fórumában várható változás?
Arra gondolok,felkerülhetne a MIRAX,az Etalon,a Gamma,és más kiadók a mai nevükön.A már nem létezők meg esetleg talonba.

0
2012. október 13., szombat 13:31
Helló Xpress!
Nagyon szép lett az új oldalatok..csak gratulálni tudok.
Színvonalas,áttekinthető,minden info ott van ahol kell.
Jó lett,csak így tovább!További jó munkát!:)
0
2012. október 12., péntek 16:10
Most, hogy most már zökkenőmentesen működik az oldal, vagy remélhetőleg innen kívülállónak annak tűnik, lenne egy nosztalgiázós kérdésem, már ha nem titok.
Mikor, ki volt az első megrendelőtök és melyik filmmel(filmekkel)?
:)
0
2012. október 11., csütörtök 21:09
Most vettem észre.
Információ, szállítás:
Nyitva tartás, külön írva a helyes.
Feleségem vesszőparipája, mindenütt ez az első amit megnéz, amúgy én fél analfabéta vagyok a helyesíráshoz.:(
0
2012. október 11., csütörtök 19:55
El vannak bírálva, de valami ok miatt kicsit később jelennek meg. Gondolom valami automatikus frissítés van a háttérben.
0
2012. október 11., csütörtök 14:03
A főoldalon kiírt kritikák nem mindegyike találhatóaz film adatlapján.
Azok még nincsenek elbírálva? Akkor meg minek kirakni.
0
2012. október 11., csütörtök 8:28
Pontosítok: nem most, hanem tegnap 13:58-kor.
0
2012. október 11., csütörtök 8:28
Xpress!

Nem tudom, változott-e bármit a rendszer e téren, de a Prometheus fémdoboz topicjában felmerült kérdésre: most megjött az értesítő e-mail "November végén érkezik a  Sötét lovag - Felemelkedés DVD-n és BD-n!" címmel.
0
2012. október 11., csütörtök 8:25
Azért, mert az új rendelés leadását követően a már félretett termékek "újraértékelődnek": a rendszer a limited függvényében eldönti, hogy küldhetők-e vagy sem. Mivel ilyesmire egyébként mindig akkor kerül sor, ha egy korábbi rendelés befut, ez kavarja meg kicsit a rendszert.
0
2012. október 11., csütörtök 0:32
Én állandó 20 db-on tartom!
0
2012. október 10., szerda 20:43
T.Xpress!

Miért van az ha előrendelek valamit és arról meg is kapom az emailt,h fogadtátok a rendelésem akkor azzal az emailel vagy egy kicsit késöbb jön egy másik,h előrendelt termék megérkezett,miközben semmi nem érkezett meg?????

MÁS:

Van valami előrelépés a kép feltöltési dologgal kapcsolatban?

köszi
0
2012. október 10., szerda 12:44
10 db-ra van állítva
0
2012. október 10., szerda 12:34
a küldési darabszám van valószínűleg kicsire beállítva. annak nézz utána.
0
2012. október 10., szerda 11:55
Kedves Xpress!

Lehet nálam van a hiba, de azért rákérdek:
szóval ha rendelek vmit, és van félretett rendelésem, akkor amint megrendelem a terméket, akkor vmiért automatice a félretett terméket átállítja a rendszer feldolgozásra, hogy küldjétek nekem GLS-el.
Lehet én nem kattintok vmire, de ezt most is eljátszotta a rendszer, és kb 2 hete is, és ha nem figyelek, akkor csomagoltátok volna másnap a filmeket.
Nem néznétek meg ezt, vagy tényleg én nézek el vmit mikor rendelek.

Köszi!

És az oldalhoz is nagy grat!!
0
2012. október 9., kedd 21:14
Xpress!

Először is a dícséret: tök jó lett a jobb oldali sávban a friss kritikák/hozzászólások/kapcsolódó tartalmak listája. Most már nem olyan csupasz ott az oldal. :-)

Másrészről talán érdemes lenne megnézni a hozzászólásom előzményeit, hátha lenne ebben is egy kis pénz, a vevőitek meg örülnének a plusz lehetőségnek. A Spárban csak ótvar ötven forintos tokokat árulnak, lehetnétek ti az Elit. ;-)

Persze azt is megértem, ha nemet mondasz az ötletre: nehogy már azt gondolja valaki, hogy árukapcsolás céljából kalapáccsal veritek a bédéket! :-)
0
2012. október 9., kedd 20:47
Kedves Xpress!

Csak, hogy lásd, van rá igény. Előttem is jelezték néhányan. Mikor kerül vissza ez a funkció (hozzászólások számának állítása)?
0
2012. október 8., hétfő 18:47
Hogy ne süllyedjen túl mélyre, a kép alattit én is támogatnám, mert sajnos Budapesten sem nagyon lehet a nagy boltokban - tudtommal - normális tokot kapni. Volna mit cserélnem nekem is, jópár Amaray dvd toknak és minőségi BD toknak nálam is lenne helye...
0
2012. október 8., hétfő 18:42
Egy észrevétel: az aktív rendeléseknél a módosítás gombnál eléggé közel vannak az opciók egymáshoz, szvsz fennáll a veszélye, hogy valaki mellényom, ami mondjuk egy limitált kiadvány esetében végzetes is lehet :-)
Vagy törlés esetén rákérdez, hogy biztos törölni akarom? (Még nem próbáltam ki, nem is szeretném :-)).

A régi radiobuttonos megoldás biztonságosabb volt egy fokkal (mert ott is lehetett rosszul kattintani, de az nem volt azonnali hatású), és az sem volt hátrány, hogy egyszerre lehetett a módosítást elvégezni vele - így jelenleg a termék darabszámának megfelelő e-mail jön (ami nem tragédia, csak felesleges). Bár lehet, hogy ezt most is lehet, csak én nem vettem még észre.

(A legjobb talán az lenne, ha egy törlésből még lehetne visszakozni mondjuk 5 percig, de ez már egy nagyobb fejlesztés, ami nem biztos, hogy megéri).
0
2012. október 5., péntek 17:13
Mamma mia! De csúnya törés!
0