Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. október 5., péntek 17:11
Xpress!

Az "a te bd gyűjteményed" topic 12357-es hozzászólására hivatkozva itt is megismétlem magam, hátha kevésbé sikkad el.

Egyebek mellett ez volt a mai csomagomban:

Többször javasoltam már. Nem vennétek fel a kínálatba minőségi DVD és Blu-ray tokokat? Mostanság nem ritka az ilyen malőr (ami persze nem hiszem, hogy a ti saratok lenne), de offline sajnos - főképp vidéken - nem nagyon lehet normális tokokat vásárolni. BD-hez pláne.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. október 4., csütörtök 23:02
Ezesetben Robi kérhetem a hibás beágyazások törlését a Blue Valentine topikból, és ha lehet, akkor a vicctopikból is?
0
2012. október 4., csütörtök 21:39
A HTML kódok beágyazásának lehetősége szűnt meg.
0
2012. október 4., csütörtök 20:59
Robi, csak hogy más ne fusson bele: az új oldalon megszűnt a youtube-videók beágyazásának lehetősége?
0
2012. október 4., csütörtök 13:41
OK, szuper. Mast ugy sem tehet az ember, csak turelmes var, mig ujra elerheto lesz az oldal :)
0
2012. október 4., csütörtök 13:04
Az is meg fog szűnni hamarosan, a háttérfeldolgozások fejlesztését is csinálom, és amint elindul a folyamatos feldolgozás, ez a kényszerű napi leállás is megszűnik majd. Egy kis türelmet kérek még.
0
2012. október 4., csütörtök 13:03
A fórum fül azért nem jelenik meg alapból mindig, mert elsősorban nem fórumot árusítunk :) A felső fő fülek a termékeknek vannak fenntartva, az egyéb aloldalaknak csak akkor jelenik meg ott a füle, ha az adott oldalon van az illető.
0
2012. október 4., csütörtök 12:45
Igy van. A kepet lehetne tarolni fajlrendszerben, de akar adatbazisban is. En az utobbit preferalom a sajat fejleszteseimnel ;)
0
2012. október 4., csütörtök 12:43
Eddig azt hittem, a reggelente megjeleno, az elerhetetlenseg miatt par perc turelmet kero banner megszunik az uj oldal bevezetesevel, de sajna nem igy lett. Nem lehetne azt megszuntetni? Egyeltalan miert van arra szukseg? Ha akkor dolgozzatok fel a megrendeleseket, nem lehetne az egy hatterfolyamattal megtenni?!
0
2012. október 4., csütörtök 11:52
Nem lehetne a "Fórum" fület minden esetben ugyanazon a helyen megtalálni?

Ha belépek a weboldalra, akkor a jobb felső sarokban van az aktív rendelés felirat mellett, majd lekerül a baloldali szürke sávba, ahol a Főoldal, DVD stb. található...

Utóbbi fülekhez nem lehetne állandóra betenni?
0
2012. október 2., kedd 14:48
A legjobb megoldás az lenne, amit több weblapon alkalmaznak is: nem linkeli a képet, hanem feltölti saját magához. Ehhez ugyan tárhely kell, de a mai kapacitások mellett nem hiszem, hogy ez komoly gondot okozhatna, főképp akkor, ha feltöltéskor újra is kódolódna a kép. Egy 800x600 felbontású, 80%-os JPEG kép 100-200kB között megáll.
0
2012. október 2., kedd 14:16
A képméret-mizériához: ha kiosztanának egy-két büntetőpontot a nem megfelelő nagyságú kép feltöltőknek, hirtelen mindenki megtanulná, hogy hogyan kell kisebb méretű képeket feltölteni ;)

És akkor még csak programozni sem kellene. :)
0
2012. október 2., kedd 14:04
Ezek szerint akkor jól sejtettem, csak ez a többlépcsős megoldás lehetséges.
Ezzel az a legfőbb baj, hogy ha feltöltöm pl. a kepfeltoltes.hu-ra a képeket, azok előbb-utóbb lekerülhetnek és később már nem látszanak.

Bár a programozáshoz abszolút nem értek, azt nem lehetne megoldani, hogy bizonyos képnagyságig a fórum átméretezi, afölött pedig levágja a képeket? Így elkerülhető lenne a 10 megapixeles képek linkelése is.

Vagy esetleg nem megoldható, hogy továbbra is lehessen használni HTML kódokat is?
0
2012. október 2., kedd 12:04
Erre az lenne jó megoldás, ha a fórum motor nem levágná a túl nagy képeket, hanem átméretezné.

De lehet, hogy ez sem az igazi, mert akkor mindenki tojna rá, és linkelné az akár 10 megapixeles fényképeket, amik azért rendesen lassítják az oldalt.
0
2012. október 2., kedd 11:35
A kép beszúrással kapcsolatban lenne kérdésem: Eddig bárhonnan, bármilyen méretű képet be lehetett szúrni közvetlenül (HTML kóddal, a megfelelő átméretezéssel). Mostantól, ha egy nagyobb felbontású képet szeretnék beszúrni, akkor előbb letöltöm, aztán átméretezem, aztán valahová újra feltöltöm, és utána tudom csak beszúrni? mert akkor így a látszólagos egyszerűsítés ellenére körülményesebbé vált a dolog... Vagy esetleg most is van valami spéci módszer, amit nem ismerek?
0
2012. október 2., kedd 9:17
Kedves Robi!

Már csak egy kérdésem lenne, amire nem kaptam választ: a későbbiekben lesz lehetőség bejárt topikok  Kedvencek -hez adására, mint a régi oldalon, hogy azokat dobja fel elsőként?

Előre is köszi!
0
2012. szeptember 30., vasárnap 22:21
köszönöm!
remélem nem csak miattam:), múltkor a képregényes fórumba raktam egy linket ahol azon keseregnek, hogy nics az országban 2ezer gyűjtő, sajnos.
de pici film, pici könyv, pici képregény, pici csoki, cukorka és összejön egy csomag. én pl. nagyon szeretem az m&m mogyorósat meg a snickerset:), ezeket hozhatod osztrákból , ott állítólag finobabb és az m&m van néha külön színenként zacskózva, akkor csak a zöld kell.:D
0
2012. szeptember 30., vasárnap 19:51
Ha már így benne vagyok, vizualizáljuk ezt is:

0
2012. szeptember 30., vasárnap 18:38
Közben megtaláltam.Jól eldugtátok...:)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 18:16
Egyébként a kritikákat hol is találom?:)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 17:40
Így most már aztán sok szava nem lehet senkinek:), még egyszer kösz.

Most már csak írni kéne a kritikákat, meg olvasni őket:)...
0
2012. szeptember 30., vasárnap 17:38
Robi, a saját futár opcióról nincs semmi infó az Információ oldalon, csak annyi, hogy létezik (a Rendelési beállítások módosításánál van csak annyi, hogy mennyibe kerül a szolgáltatás).
0
2012. szeptember 30., vasárnap 17:38
Miért is:)? Ennél már csak akkor lennének feltűnőbbek, ha sárga háttér előtt lennének a szövegek vastag betűvel szedve, és egy hatalmas vörös nyíl mutatna rájuk a képernyő közepétől:)!
0
2012. szeptember 30., vasárnap 17:36
Csak vicceltem. :)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 17:29
ebben a topicban kéne törölni az első hszt!!!! (meg az illetőt is)

http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=7721&VID=R16106269263327605
0