Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 30., vasárnap 17:25
miért is? hisz (szerintem) nagyon jó helyen van az Extra hírei. mindig azt szoktam elöször megnézni.  :)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 17:22
No, most hogy már tele van az oldal az új kritikák rovataival, nem lobbizna valaki egy kicsit a jobban látható DVDExtra-hírekért? :)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 16:19
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy természetesen nem kell ezt a lapot egyik termékcsoporthoz sem kötni. Jelenleg a Könyv fül maradt aktív, mivel a főoldalról a Könyvek kritikáihoz visz a "teljes lista" link.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 30., vasárnap 16:15
Gyors volt valóban. Így már sokkal inkább szem előtt vannak az irományok. :-)

Színcsere helyett én azt javasolnám, hogy legyen hosszabb az a lista. Simán elférne abban a hasábban akár az utolsó 30 kritika linkje is, még akkor is üres maradna az alja.

A teljes lista linket meg vagy el kellene hagyni onnan teljesen, vagy egy ugyanilyen listára kellene mutatnia, aminél lehetnének pl. termékcsoportonkénti hasábok, és csak onnan lehetne tovább menni a kritikák szövegét is tartalmazó, immár csak az adott termékcsoport kritikáit tartalmazó szűrt listákra.

És ha már ennyire benne vagyok a vizualizációban, ezt is megmutatom, hogyan képzelném. Tehát szerintem a jelenlegi állapotot egy ilyen köztes oldallal kellene kiegészíteni, és tök jól áttekinthető lenne az egész:

0
2012. szeptember 30., vasárnap 15:55
Mondjuk ja, de lehet ez is elég sok, hogy mindenkinek kijelezze mennyit törölt 180 napra. Tudjuk, hogy vannak olyanok akik több 10 filmet is törölnek rövid(mondjuk 1 hónap) idő alatt.
Szóval én sem bánnám, de amennyire vissza tudok emlékezni a 2 évemre kb 20-30(lehet vlmivel több) film között töröltem azon filmeket amik már azonnali státuszban voltam. Ezekkel sokáig vártam, 2-3 hetet is. 3-4 film amit hagytam lejárni. Erre nem vagyok büszke, de hát nem volt mindíg pénzem és olyan nagyon akartam egyes filmeket, hogy várnom kellett, hátha történik vlmi csoda.
Elindított és át nem vett csomagom sohasem volt.
Szóval azért unikumnak jó lenne ténylegesen tudni mennyi is az annyi, de nem lesznek álmatlan éjszakáim ha nem :)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 15:30
Csatlakozom. Már csak valami más szín kéne alá... :-))
0
2012. szeptember 30., vasárnap 14:58
Még csak annyit, hogy a "legújabb kritikák" és a "teljes lista" link egyelőre a legújabb KÖNYVkritikákra mutat.
0
2012. szeptember 30., vasárnap 14:55
Megcsinálva. Köszönjük.
0
2012. szeptember 30., vasárnap 14:54
Kedves Xpress!

Azt már tudjuk, hogy tervezitek a kártyás fizetés, illetve első lépésben a számlára utalással történő fizetés bevezetését. Ez mikorra várható? Mivel külföldön élek, nekem ez lenne a legfontosabb újítás, ezért is vagyok ennyire rákattanva a kérdésre. :)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 14:48
Ezekszerint sokat, ha nem tudod, hogy hányat.. :)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 14:45
Jó lenne, ha nem csak a legutóbbi 180 napról lenne meg az adat.Szeretném tudni, hogy eddig hány db félretett terméket töröltem.
Egyébként nem rosszak az újítások.Most is szinte azonnal meg lett oldva a friss kritikák ügye.
0
2012. szeptember 30., vasárnap 14:24
Igen, a jövő héten tervezzük alaposan feltölteni a könyves kínálatot.
0
2012. szeptember 30., vasárnap 14:06
Mielőtt teljesen eltűnik a süllyesztőben, újra a kérdésem.

Xpress!

Most, hogy végre rendelek egy kiadványt hosszú idő után újra, megkérdezem, hogy a most kijött 2 db. új Asterix (8-9.) és az 1 db. új Lucky Luke (16.) képregényt megvetem-e itt?
Lesznek ezek a képregények rendelhetőek itt a közeljövőben nálatok, mert akkor itt venném meg?
0
2012. szeptember 30., vasárnap 13:42
De jó már látom a zónában, hogy ,,Ebben az időszakban 9 terméket vásároltál, és 1 félretett terméket töröltél" :)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 12:38
Annyit jelent, hogy amikor a piaci és egyéb okok miatt amúgy sincs az oldal könnyű helyzetben, nem illik a további potenciális konkurenciáról csevegni itt. Ennyi.
0
2012. szeptember 30., vasárnap 12:14
Lehet csak a kialvatlanság miatt nem értem. De mi van??
0
2012. szeptember 30., vasárnap 11:25
Xpress!

A Dömi által alább felvetett észrevételre reagálva javaslom, hogy olvass bele az "ami kib*szottul dühít..." topic 18040 körüli és azt követő hozzászólásaiba!

Én a régi oldal mintájára ilyesmi megoldást tartanék jobbnak a főoldalra:

Emellett persze a jelenlegi, termékcsoportra szűkített listák is maradhatnának. A kritikák listájánál pedig valóban elég lenne csak a lista. Esetleg opcionálissá lehetne tenni, hogy a jelenlegi módon mutassa-e az oldal magát a kritikát is, vagy csak listaszerűen jelenítse meg őket.
0
2012. szeptember 30., vasárnap 10:44
hát én nem így listáznám ki a kritikákat,mert így nagyon sokat kell görgetni.
én úgy csinálnám,h a film borítóját listáznám ki (akár dátumra lebontva) és ha arra rákattintanánk akkor látnánk/lépnénk be a kritikához közvetlen.
0
2012. szeptember 30., vasárnap 10:06
Sziasztok! Lehet, már kérdezte valaki: fórum-topicot kedvencként el lehet majd menteni, mint ahogy korábban is - függetlenül, hogy be vagyok-e lépve vagy sem?

Köszi a választ! :)
0
2012. szeptember 29., szombat 23:01
Rugdossuk meg a földön fekvőt?
0
2012. szeptember 29., szombat 22:56
Mert visszajött a mail. Írj egyet és válaszolok rá.
0
2012. szeptember 29., szombat 22:52
az elektronikus üres, a garázshoz meg csak holnap megyek.:)
0
2012. szeptember 29., szombat 22:48
Nézz be a postaládádba és megtudod.
0
2012. szeptember 29., szombat 22:48
xpress!

most, hogy végre rendelek egy kiadványt hosszú idő után, újra megkérdezem, hogy most kijött 2 db. új Asterix( 8 - 9.) és 1 db. új Lucky luke(16.) képregény, lesznek ezek itt a közeljövőben nálatok, mert akkor itt venném meg?
0
2012. szeptember 29., szombat 22:41
azt szeretném én is megtudni.
0