Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 29., szombat 22:38
Pontosan mi is ez a dolog??
0
2012. szeptember 29., szombat 22:35
"azzal a dologgal"
ez az amit creeper is titokzatosan emlegetett?
nagyon furdalja a vakbelemet a kíváncsifáncsiság.
mi lesz, be lesz tiltva az adathordozók bolti árusítása, mert már az mm szűkített kínalata e felé mutat.
0
2012. szeptember 29., szombat 22:03
Köszi, javítottuk.
0
2012. szeptember 29., szombat 22:00
a MIB kukacnál valami nem stimmel mert azt írja ki csak 2% kelt el!!!
0
2012. szeptember 29., szombat 17:39
Ez gyors volt, nagyon köszönöm!
Nekem működik! :)
0
2012. szeptember 29., szombat 15:16
A kereső-mezőben nem fogja automatikusan megtalálni a már nem kapható címeket, ezt írtam az előbb is. A lényeg, hogy ha van egy film, amit keresel, írd be a keresőbe, és ha úgy állítottad be a szűrőt, hogy a már nem kapható termékekre is keressen, akkor meg fogja találni, akkor is, ha a kereső-mezőben nem ajánja fel.
0
2012. szeptember 29., szombat 15:15
A CÁPA beérkezéséig nem törlünk semmit, így oldjuk meg a dolgot. Tehát aki a Cápára várt a Bond dobozzal vagy az MIB-vel, az megnyugodhat :)
0
2012. szeptember 29., szombat 14:12
Szerintem az "Aktív rendeléseim" oldalon látható módon a "Kívánságlista" alá is be kellene tenni az ábécé-rend, a megjelenési dátum vagy az ár alapján történő rendezés lehetőségét. Már csak azért is, mert általában több dolog van egy vásárló kívánságlistáján, mint az aktív rendelésében, így az "óhajtételek" rendezhetővé válnának az aktuális megrendelés könnyebb "levezényléséhez".
0
2012. szeptember 29., szombat 14:11
És most ismét megtalálja: ha elkezdem beírni a címet, lassan elfogynak a lehetőségek és a végére csak a keresett marad. Egyszer jó, egyszer nem. Nem igazán értem, hogy miért kell megváltoztatni egy jól működő rendszert / oldalt, és átállni egy teljesen újra, amely még messze nem tökéletes. Illetve nagyjából értem és lassan-lassan érteni is fogja mindenki, de ha igazak a hírek, akkor "azzal a dologgal" nem fog versenyezni senki...
0
2012. szeptember 29., szombat 14:11
Robi!

A MIB kukacot már csak 3 napig rakjátok félre,de Te azt írtad,h kedd/szerda magasságába jön a Cápa. Na akkor addigra az le is jár!  :(
A rendszer majd automatikusan fogja az utolsó nap rátenni a plusz napokat vagy hogy lesz?

köszi
0
2012. szeptember 29., szombat 14:06
Most találtam egy olyat, hogy mutassa a nem kapható termékeket is, de ha konkrétan rá akarok keresni egy joglejárt filmre, azt nem találja a rendszer...
0
2012. szeptember 29., szombat 14:04
És hol van ez a szűrőbeállítási lehetőség? Csak mert sehol nem lelem...
0
2012. szeptember 29., szombat 13:42
Megoldottam a dolgot úgy, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. Az átlag-vásárló (akit elsősorban az érdekel, hogy mit lehet kapni) alapból a valószínűleg beszerezhető termékeket látja majd, aki viszont az archívumban is szeretne nézelődni a már elhullott filmek között, azoknak elég egyszer egy lekeresésnél beállítani úgy a szűrőt, hogy a már nem beszerezhető termékeket is mutassa a rendszer. Ettől kezdve azon a gépen ez lesz az alap-beállítás (amíg nem állítja vissza a vásárló a valószínűleg beszerezhetőre a szűrőt).
A kereső-mezőben ezentúl sem jelennek meg a már nem kapható termékek, de nyugodtan be lehet írni, hogy A máltai sólyom, és a kereső meg fogja találni.
0
2012. szeptember 29., szombat 12:48
Többen jeleztek már hasonló kérést. Amint egy kicsit egyenesbe kerülök a fontosabb feladatokkal varázsolok a kereső mellé egy gombot, hogy aki akar, az archív termékek között is kereshessen.
0
2012. szeptember 29., szombat 12:17
Akkor ezt most visszavonom, mert a hét elején keresgéltem volna párat, most viszont meg rájuk leltem. Úgy látszik, alakul(gat) a rendszer! ;-)
0
2012. szeptember 29., szombat 12:15
Nekem is ez a legnagyobb problémám, mert az Xpress idáig egy kiváló adatbázis - VOLT. Ugyanis rengeteg joglejárt film nem található - vagy csak én vagyok béna? :-O
0
2012. szeptember 29., szombat 12:06
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám van az új honlappal, hogy a kereső csak azokat a termékeket dobja ki, amik jelenleg beszerezhetőek. Hogy egy joglejárt film adatlapját meg tudjam nézni, ahhoz trükköznöm kell, pl. a cím egy olyan részét beírni a keresőbe, ami más filmek címében is benne van. Így kiad pár találatot, és akkor lehet bővíteni a keresést, hogy minden terméket mutasson. Trükközés nélkül csak a nagy fehérség van. Persze, meg tudom oldani, de jobb lenne, ha nem csak ilyen komplikált módon lehetne. Én az xpress-t amolyan nyilvántartásként is használtam, ahol a valaha nálunk kiadott filmekről tudhatok meg többet.
0
2012. szeptember 29., szombat 1:43
Az Xkluziv zónával kapcsolatos ötletet díjaznám :)
0
2012. szeptember 29., szombat 1:38
Lenne, de jó volna, ha alapból 100 hozzászólás jelenne meg. Köszi.
0
2012. szeptember 28., péntek 21:45
és akkor most mi lesz a MIB kukacommal????  mert nagyon nem szeretném elbukni!!!
0
2012. szeptember 28., péntek 21:06
Természetesen én sem arra gondoltam, hogy ha másfél-két hónapot csúszik az E.T. digibook, akkor addig parkoljon a Prometheus steelbook.

Da ha jól értem, és minden flottul megy, bevárhatják egymást. Ez nekem elég is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 28., péntek 20:46
A Prometheus legtöbb változatánál nincs szigorítás, csak a két limitált kiadványnál. Viszont az E.T. Universal kiadvány lesz, és okulva a korábbi hasonló termékek csúszásából nem merném azt mondani, hogy biztos a megjelenési dátum, ezért olyan ígéretet se tudok tenni, hogy be tudjuk várni. ha megjelenik a Prometheus és valamilyen csoda folytán azt a hírt kapjuk az E.T. kiadójától, hogy Magyarországon van a szállítmány, időben, vagy netán 1-2 nappal korábban meg is kapjuk, akkor természetesen nem lesz gond azzal, hogy tovább félretegyük a Prometheust.
0
2012. szeptember 28., péntek 20:40
Köszönöm.

És számíthatunk majd ilyesmire a Prometheus - E.T. páros kapcsán is?
0
2012. szeptember 28., péntek 20:37
A Cápa úgy tűnik, hogy kedden, de inkább szerdán érkezik. Ilyenkor az InterComnál már tudni szokták, hogy a következő hétre tervezett megjelenéssel lesz-e probléma (nem szokott, valószínűleg szerdán már a kiadónál lesz a Terminátor), így tudni fogom, hogy a Terminátor legkésőbb 8-án, hétfőn beérkezik hozzánk. Szerdán tehát (ha megjön a Cápa) eleve olyan időszakot állítok be (7-8 napot), ami elég ahhoz, hogy aki a Terminátorra vár, annak ne törölje idejekorán a rendszer a Cápát.
0
2012. szeptember 28., péntek 20:25
Akkor már csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, mivel érint a dolog: ha a Cápát elteszitek a Terminátor megjelenéséig, akkor az hogyan jelentkezik majd a rendeléseknél? Elkezd ketyegni a számláló 7 naptól 0-ig, majd megragad 0-nál, és ott áll, amíg meg nem érkezik a Terminátor (jó, lehet, hogy nem is kell rá várni, ha előző nap befut), vagy eleve annak megfelelő számokat mutat majd a félretételi időnél? Csak azért kérdezem, mert engem meglehetősen idegesítene, hogy azt látom, már nem teszitek tovább félre nekem, ezért nem tudhatom, mikor törlitek. Vagy küld a rendszer egy utolsó felszólítást, hogy "Ha ma éjfélig nem állítod küldésre a csomagot, buktad a cumót?", mielőtt ténylegesen törölné? Bocs, ha evidens dologra kérdeztem rá, de nálam még sosem fordult elő, hogy valaminek lejárt volna a félretételi ideje. Ha úgy láttam, valamilyen oknál fogva nem férek bele az időbe, inkább előbb töröltem, éppen azért, hogy jobb eséllyel el tudjátok adni másnak.
0