Közben meg olyanok vannak mint most a Cápa digibook-kal. Nem semmi ilyen esetekben összehangolni az amúgy is össze-vissza megjelenő kiadásokat...
0
2012. szeptember 28., péntek 19:56
Moderátor
7449
Átgondoltuk, pont ezért ilyen rövidek a határidők. Nagyon ritkán fordul elő, hogy több limitált kiadvány jelenjen meg néhány héten belül (és szerintem ez egyre ritkább lesz), és amikor észszerű a dolog, akkor úgyis rugalmasan próbálunk alkalmazkodni a helyzethez. Most például nem töröltük senkinek a lejárt BOND gyűjteményt meg az MIB dobozt, mert bevárjuk a CÁPÁ-t, a CÁPÁ-t pedig addig tesszük majd el, hogy aki Terminátort is rendelt, az bevárhassa azt. De ennél tovább nem lehet nyújtani a dolgot, mert hamar eljutnánk a sok összevárással november végéig, amikor a nyakunka szakadna sok át nem vett limitált kiadvány. A rövid határidőnek pont az a lényege, hogy aki komolyan gondolja a vásárlást, az vigye is el a terméket, aki meg nem, annál derüljön ki addig, amíg még friss, eladható a termék. Azt el tudom képzelni, hogy néhány hónapos tesztidőszak után azoknak, akik Xkluzív-zónások (tehát akik általában meg is veszik amit rendeltek) a limitált kiadványok esetében is hosszabb megőrzési időt biztosítsunk. Sajnos mi sem jókedvünkben találtuk ki a szigorítást, a héten is legalább 4-500 termék "szabadult fel" a hetek óta át nem vett csomagokból és lejárt megőrzési idejű (nem ritkán 45 napos) megőrzésekből. Ezt szorozzátok be a DVD-k BD-k átlagos árával és megkapjátok, hogy mennyi pénzt "kölcsönöztünk" hiába a vásárlóinknak.
0
2012. szeptember 28., péntek 19:25
4596
Részemről van:).
0
2012. szeptember 28., péntek 19:12
8851
Xpress!
Nem lehetne átgondolni a limitált kiadványok félretételi idejét?
A megjelenési időpontok is elég kiszámíthatatlanok, ráadásul egyik limitált kiadványt követi a másik. Értem én, hogy miért kellett ez az intézkedés, de nem lehetne mondjuk az alap félretételi időhöz kötni? Lehetne pl. annak a harmada. 45 nap helyett tehát 15 nap, 25 nap helyett meg 8 nap. Máris nem kellene októberben 4 csomagot küldetnem, elég lenne kettőt.
Gondolom, nem én lennék az egyetlen, aki örülne ennek a megoldásnak.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 28., péntek 18:47
Moderátor
7449
Te is ki tudod tenni. Fel kell tenned a Tecsőre, aztán be kell lépned az ADMINISZTRÁCIÓ-ba, ahol engedélyezned kell, hogy megjelenjen egy adminisztrációs panel neked a termék-oldalon (a Termékekhez kapcsolódó külső hivatkozások menüpont alatt.) Ezek után keresd fel a termék oldalát, és az említett panelbe írd be a videó elérhetőségét.
0
2012. szeptember 28., péntek 18:45
Moderátor
7449
Lapozót teszek felülre is. A hozzászólások számát egyelőre nem lehet állítani, de ha van rá igény, visszahozom ezt a funkciót is.
0
2012. szeptember 28., péntek 18:45
Moderátor
7449
Még nem tudtam kitenni a kis borítékokat a nevek mellé, de nincs elfelejtve, a teendők listáján szerepel.
0
2012. szeptember 28., péntek 18:44
Moderátor
7449
Felírtam a teendők közé.
0
2012. szeptember 28., péntek 18:33
2464
Kedves Xpress! Kitesztek olyan borítómustrás rövid videót egy adott film adatlapjához amit házilag készítek itthonés feltzöltöm a "Tecső"-re?? Ha igen akkor csinálnék egy-két frissen megjelent BD-hez amit megveszek itt.
0
2012. szeptember 28., péntek 14:26
1158
A fórumban az egy lapon megjelenő hozzászólások számát hol lehet állítani? A régi rendszerben ezt a felső sorban lehetett. Nekem kevés az alapértelmezett 20.
Apropó lapozás. A fórumban alapértelmezett a fordított időrend, és ez így van jól (ne kelljen már több száz oldalt végiglapozni), emiatt általában alulról fölfelé olvassuk a hozzászólásokat. Viszont a lapozáshoz mindig alulra kell görgetni (és jelenleg elég sokszor a 20 hsz/oldal miatt). Nem lehetne a lapozós linkeket fent is megismételni?
A régi fórumban volt egy kedvencek szolgáltatás. Szerintem hasznos volt, mert nem kellet az esetleg elsüllyedt topikokat keresgélni. Ez végleg eltünt?
0
2012. szeptember 28., péntek 14:24
2405
Lehet, h csak en vagyok bena, de az uj honlapon hogy tudom elovarazsolni egy masik forumtars email cimet. Tenyleg nem lehet?!
0
2012. szeptember 28., péntek 14:08
6403
pl:
Tehát mikor látom ezt az oldalt, én azt szeretném, hogy első pillanatban világossá váljon számomra, hogy az adott termék van-e raktáron, 5 napos vagy előjegyezhető-e. Vastagabb betűkkel más más színnel jelölve ez szerintem jobban érzékelhetővé válna. A piros "akció" kis kockára kattintva jó lenne, ha átlinkelne az akció oldalára, hogy legalább tudjam meddig lesz még akciós. Nem mindenki emlékszik már, hogy mikor rakta a kívánságlistájára, melyik akcióban is volt.
Kicsit más, de a firefox alatt miért mások a betűk mint i.e. alatt? Talán ezért is ragaszkodtam ezidáig az explorerhez, mert számomra sokkal könnyebben volt olvasható. Most már úgy néz ki, hogy végérvényesen váltok böngészőt, de ezekkel a betűkkel nem tudok megbarátkozni.
0
2012. szeptember 28., péntek 13:36
Moderátor
7449
Nem tudom, mert mi "csak" a tartamat adtuk hozzá (meg az utóbbi években mi is fizettük az ezzel járó költségeket). Én azt hallottam a múlt héten, hogy intézik. Valószínűleg előbb fel kell mondani, hogy újra lehessen regisztrálni.
0
2012. szeptember 28., péntek 13:24
16458
A domain státusza "felmondva", azért kérdezem.
0
2012. szeptember 28., péntek 13:21
Moderátor
7449
Lesz ilyen gomb.
0
2012. szeptember 28., péntek 13:21
Moderátor
7449
Állítólag néhány napon belül rendeződik a dolog, de őszintén szólva ebbe nem nagyon folytam bele.
0
2012. szeptember 28., péntek 12:46
16458
Lehet már volt ez az ötlet: a filmek adatlapján nem lehet egy kívánságlistára küldő gombot elhelyezni?
0
2012. szeptember 28., péntek 12:09
16458
A dvdextra.hu-val (domain) kapcsolatban történt előrelépés?
0
2012. szeptember 28., péntek 10:38
Moderátor
7449
Ezt nem tudom megígérni. Mindig vannak újabb és újabb filmek, amiket valaki be szeretne várni, és kiemelt esetekben (pl. Cápa, Terminátor) működik is a dolog, de a Hófehérnél nem merek ígéretet tenni, mert mi van akkor, ha nem 1-2 napot, hanem 1-2 hetet késik? Sajnos ezt sem anyagilag, sem logisztikailag nem lehet bevállalni. Bízzunk benne, hogy tényleg csak napokat csúszik a Hófehér, ebben az esetben nem lesz probléma.
0
2012. szeptember 28., péntek 10:08
1570
Xpress! A Terminátor ugye meg tudja várni a Hófehért?
0
2012. szeptember 27., csütörtök 23:16
Moderátor
7449
Kedden törölné csak a rendszer, de bevárjuk a Cápát (ha tényleg jön a hét elején) a kukacok törlésével.
0
2012. szeptember 27., csütörtök 22:25
8851
Most továbbítva elküldtem újra.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 27., csütörtök 22:19
19960
de hétfőn már törli a rendszer a kukacot és azt nagyon nem szeretném!!!!
köszi
0
2012. szeptember 27., csütörtök 22:17
Moderátor
7449
A Cápa a kiadó szerint most már tutibiztos, hogy hétfőn megérkezik hozzánk (nagyon remélem), úgyhogy a kukac addig tud várni. Viszont a Hófehér fémdoboz valószínűleg csúszni fog.