Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 27., csütörtök 21:15
Dömi!

Küldtem neked egy e-mail-t a minap. Ha lesz időd, örülnék neki, ha tudnál rá válaszolni. Köszi.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 27., csütörtök 20:48
T.XPress!

A MIB kukac félretételi idejét nem lehetne megnyújtani a Cápa és a Hófehér miatt????

köszi
0
2012. szeptember 27., csütörtök 14:43
Esetleg azt meglehet oldani, hogy az "Előzmény"-ek ESC-el bezárhatóak legyenek?
Kényelmesebb lenne a használatuk. ;)
SuperHeRo
0
2012. szeptember 27., csütörtök 12:45
Azt nem lehetne megcsinálni hogy egyszerre lehessen több terméket is feldolgozni vagy törölni?
0
2012. szeptember 27., csütörtök 12:36
Mintha máskor is lett volna, de akkor én tévedtem, mert valóban összeállt. Nagy az öröm, végre átvehetek valamit :)

Köszönöm mindenesetre a visszajelzéseket
0
2012. szeptember 27., csütörtök 12:23
Engem egy aprócska dolog zavar csak, hogy a film gyártási éve alapján már nem tudom sorba tenni :( Mintha régen lett volna ilyen.

Szeretnék erre tudni keresni is, de csak ha a címben benne van, akkor tudok.

Köszi! :)
0
2012. szeptember 27., csütörtök 12:04
ez azért van,mert mindig reggel van a feldolgozás!!!
0
2012. szeptember 26., szerda 23:15
Tényleg elnézést, hogy már megint ezzel jövök, de tegnap levittem a limitet az adott számra és délelőtt benyomtam egyenként a már készen álló termékeket pluszban, hogy átvehessem csütörtökön a hosszabbított nyitvatartásnál.

"Feldolgozás alatt álló rendelések
(4 db. termék szállítható, a beállított limited: 4 db.)"

Mégis ott vannak még a listában és nem állt össze a csomag, pedig volt rá ideje :( Korábban ilyenkor elég gyorsan lekerültek a listáról és összeállt a csomag
0
2012. szeptember 26., szerda 8:25
De igen... Egy szinttel visszább lépsz a fórumban, majd újra klikk a topic címére, és máris a hírrel együtt látható. :-)
0
2012. szeptember 26., szerda 0:51
Értem, köszönöm! Amúgy alkotón keresztül elértem a filmeket, csak cím irányból feneklettem meg. Hozzászoktam, hogy a nem kaphatóság a régi oldalon nem volt akadály a keresésben...
0
2012. szeptember 25., kedd 23:29
Az addig rendben van, de ha a fórumtopikból már nem lehet átmenni a hírre.
0
2012. szeptember 25., kedd 23:07
És az is jó lenne, ha a DVDextráról egy kattintással vissza lehetne jutni az xpressre..
0
2012. szeptember 25., kedd 23:03
A főoldalról valóban csak a fórum jön be, de a fórum oldalról már a hír.
0
2012. szeptember 25., kedd 22:53
Ide is írom, hátha előbb célba ér: klassz lenne, ha a DVDExtrás cikkekhez tartozó fórumoknál a topikcímre kattintva a hír jönne be (nálam jelenleg nem történik semmi, ha rákattintok). Köszi. :)
0
2012. szeptember 25., kedd 21:21
Óóó, ráér. :)
0
2012. szeptember 25., kedd 21:19
De. Nem akartam száműzni őket, de még nem volt időm ezzel foglalkozni.
0
2012. szeptember 25., kedd 21:18
Wow!! Köszi, szuper lett!!

Épp akartam mondani, hogy kicsik a betűk, de látom változtattál rajt. Jók a válogatási letőségek is.

Más: Robi, nem lehetne a kis borítékokat visszatenni a nickek mellé?
0
2012. szeptember 25., kedd 21:13
A főoldalon az XPRESS FRISS ablakba befűztünk egy új fület, ahol az oldal frissen elkészült, a vásárlókat is érintő új funkcióiról, fejlesztéseiről számolunk be.
Egyébként most már listázhatók a legújabb és a legutóbb értékelt régebbi kritikák, valamint az egyes kritikusok összes kritikája is kilistázható, elég, ha rákattintunk az illető nevére a kritikáknál.
0
2012. szeptember 25., kedd 19:38
Már ez is jó hír. Klassz lenne, ha együtt jöhetne a két film.
0
2012. szeptember 25., kedd 17:34
Amikor ilyen helyzet van (tehát néhány nap eltéréssel jelennek meg limitált kiadványok) rugalmasan szoktuk kezelni a helyzetet. Ha például most a hétvégén, vagy a jövő hét elején megjelenik a Cápa, úgy állítjuk majd be a rendszert, hogy a Terminátorig biztosan félre tehesse az, aki a két terméket egyben szeretné átvenni. Általános megoldást nem lehet erre kitalálni, mert tényleg kiszámíthatatlanok néha a csúszások.
0
2012. szeptember 25., kedd 17:29
Nem vegtelensegik gondoltam, hanem belathato idon belul megjeleno filmekre, mondjuk az alapertelmezett lejarat utan par nappal... Es mondjuk csak ezekre a limitaltakra terjesztenem ki elso korben. Az esetemben ez most ha jol szamoltam 3 napot jelent. Ha Mo-n laknek, nem lenne gond, elmennek szemelyesen a csomagert, vagy legrosszabb esetben megvennem offline, de igy sajna (ilyen szempontbol) nem tehetem meg...
0
2012. szeptember 25., kedd 17:24
Köszi, elvileg úgy csináltam, csak megzavart, hogy kiírta, hogy "A kosarad üres". De akkor beállítom arra, aztán ezek szerint összeáll később a csomag.
0
2012. szeptember 25., kedd 17:12
Köszönöm szépen! :)
0
2012. szeptember 25., kedd 16:36
Kérheted az AKTÍV RENDELÉSEK oldalon egyenként a termékek azonnali küldését, vagy az ADMINISZTRÁCIÓ oldalon a Rendelési beállítások (szállítás, stb.) áttekintése / módosítása menüpont alatt csökkentheted a félreteendő termékek számát, és így is feldolgozásra kerülnek a termékek.
0
2012. szeptember 25., kedd 16:32
Szerintem a termék fóruma erre megfelelő.Köszi.
0