Keresés

XPRESS - Új honlap

2012. szeptember 25., kedd 16:21
Biztosan én vagyok a hülye, de van egy jó nagy csomagom, azonban a Blu-Rayek folyamatosan csúsznak, így inkább űtvenném azokat, amik már készen vannak. Lejjebb vinném az átvevendő termékek számát, de azt írja, hogy üres a kosaram és nem történik semmi.

Mi a teendő? :( Az azonnali termékeknél "Kérem a termék feldolgozását" nyomjam meg? Nem akarom elszúrni a rendelésem, inkább megkérdezem. A régi rendszer ebben átláthatóbb volt
0
2012. szeptember 25., kedd 16:17
T.XPress!

Lenne az új James Bond 50-ről jó néhány képem. Hova rakjam fel? A film topicjába?
0
2012. szeptember 25., kedd 16:08
Hamarosan lesz olyan lehetőség, hogy a nem kapható termékekben is lehessen keresni.
0
2012. szeptember 25., kedd 16:08
Az átállásnál volt néhány óráig egy olyan hiba, amikor pár ember visszaminősített a rendszer. Javítottuk és visszaállítottuk a korábbi státuszodat.
0
2012. szeptember 25., kedd 16:07
Nem Bud Spencert nem szereti a kereső, hanem a nem kapható termékeket :) Úgy van beállítva a rendszer, hogy alapból csak azokat a termékeket kínálja fel a kereső, amelyek vagy vannak raktáron, vagy elméletileg beszerezhetők (tehát a kiadó nem jelezte, hogy már nem forgalmazza tovább).
Ha az alkotóknál keresel rá Bud Spencerre, onnan kilistázhatod a filmjeit, és abban a listában már szerepelnek a már nem kapható, termékek is.
Mivel néhányan keresték ezt a funkciót is, hamarosan megpróbálok beépíteni a keresőbe egy olyan opciót is, hogy aki akar a már nem kapható termékek között is kereshessen.
0
2012. szeptember 25., kedd 14:39
Valami hasonlónak persze én is örülnék, mert elég hülyén veszi ki magát, hogy hetente küldözgessem az egymást követő limitált cuccokat.

Ugyanakkor ez a megoldás az általad vázolt formában nemigen életképes. Mert mi van, ha a Cápa digibook mellé nem a T1 bádogot társítod, hanem a Prometheust? Az 5 napos félretételi időt máris kitoltad vagy 2-3 hónapra. Tudom, a példa kicsit sántít, mert a Prometheus még nem rendhető, de a lényeg az, hogy ezzel a rendszerrel nagyon vissza lehetne élni, ha rendszeresen hozzácsapsz egy jövőbeli megjelenést. Gyakorlatilag a végtelenségig el lehetne húzni az átvételt.

A megoldás erre szerintem az előre fizetés lenne, aminél viszont jó lenne, ha nyitott maradna a csomag, hogy még bele lehessen tenni mást is. Az előre fizetés itt tehát csak a biztos vételi szándék garanciája lenne, melyért cserébe az Xpress 5 napon túl is félretenné a limitált kiadványokat.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 25., kedd 13:59
Meg egy ujitasi javaslat, aminek szerintem rajtam kivul tobben orulnenek :)

Tok jo, hogy vannak limitalt kiadvanyok a kinalatban, azt is megertem, hogy max. 5-7 napig teszitek oket felre, de ujabban annyi kiadvany jelenik meg, hogy egyszeruen nem tudom es nem is szeretnem oket megjelenes utan rogton kikuldetni (es nem penz a problema, hanem az elv kerdese - sajnos tudom Mo-n sajnos egyik ceg sem engetheti meg maganak, hogy ingyen kipostazzon termekeket :()

Arra gondoltam, bar ez a kosar kisebb atdolgozasat jelenteni, hogy mi lenne, ha be lehetne jelolni, hogy mely termekeket szeretned egy csomagban kikuldetni. A rendszer figyelne, h esetemben pl. a Capa melle (mely mar csucsott az eredeti datumhoz kepest), meg mondjuk a Terminatort is szeretnem, es bevarna azt, fuggetlenul a Capa alapertelmezett felreteteli idejetol. Igy lehetne tervezni nekunk vasarloknak, es szerintem nektek is idot takaritana meg, ha 2 csomag helyett csak 1-et kellene osszeallitanotok.

Velemeny? Programozasilag sem nagyon veszes, csak a kosar es a hatterjob modositasa lenne ;)
0
2012. szeptember 25., kedd 13:30
Nekem is eltunt a +2%, helyette mar csak +1% van, csak azt nemtom, hogy miert?! Egyebkent ez az osszeg annyira rohejes, h szerintem meg is lehetne szuntetni az egeszet... szerintem! Foleg, hogy a BD-kre amugy se ervenyes :(
0
2012. szeptember 25., kedd 13:28
A JavaScripre gondolsz?! :)
Koszi, nalam is muxik!!!
0
2012. szeptember 25., kedd 12:57
Kedves Robi!

A 340. - előzmény - hsz-re kérek szépen egy visszajelzést!

Köszi!
0
2012. szeptember 25., kedd 12:44
Elméletileg igen, gyakorlatilag meg Bud Spencer filmjeit "utálja". A DVD-szűrő beállítása mellett egymás után megpróbáltam a Bűnvadászok, az És megint dühbe jövünk,a Nyomás utána! címeket kikerestetni vele, de semmi. Itt feladtam. ;-)
0
2012. szeptember 25., kedd 10:27
Király, nekem működik is.
0
2012. szeptember 25., kedd 10:21
Elméletileg most már működik a keresőben az automatikus submit, amint valaki a kiválasztott címre kattint. (Mire elkészül az oldal még a végén a java-t is megtanulom, aztán lesz egy szakmám, amiből talán megélni is lehet :) )
0
2012. szeptember 25., kedd 10:19
De, tervezzük, ezért alakítottuk ki a megjelenési értesítő funkciót.
0
2012. szeptember 25., kedd 9:43
Robi, a moziba futó filmeknek az adatlapját nem csináljátok meg előre? A nagy részük úgyis jön DVD-n/BD-n, és remek beszámolók vannak a moziajánló topikban, kár lenne értük, ha elkallódnának...
0
2012. szeptember 25., kedd 2:32
Szuper, köszönjük! Tökjó, hogy ilyen rugalmasak vagytok, és figyelembe veszitek a jónép hasfájását. Le a kalappal! Persze ezért járunk hozzátok.
0
2012. szeptember 24., hétfő 22:02
Az osszekeszitett csomagnal elegendo lenne a kartyas fizetes :) Remelem, kulfoldi kartyaval is mukodni fog a rendszer, ha bevezetesre kerul :) Koszi.
0
2012. szeptember 24., hétfő 19:35
Ha beindul a kártyás fizetési rendszer, akkor személyes átvétel esetén is működni fog?
Mármint arra gondolok, hogy lesz-e a boltban egy kis terminál kütyüvel, amibe be kell pötyögni a kódot, majd a bank (remélhetőleg) visszaigazolja a tranzakciót.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. szeptember 24., hétfő 18:13
Értem.... :(((
0
2012. szeptember 24., hétfő 18:07
Ránéznétek, hogy a VIP-státuszom miért nem aktív?

Egyelőre úgy látom, hogy az új rendeléseimből nem jön le a 2 %.

Köszi!
0
2012. szeptember 24., hétfő 17:11
Technikai akadályai vannak a kérésednek. Ha a képek menthetők lennének, akkor nem lehetne egy újabb réteget megjeleníteni felettük (az akció, új, jön, stb. jelzésekre gondolok).
Viszont ott a kívánságlista, ahol ugyanígy képekkel jelenik meg minden, ráadásul ha a kosárba teszel egy terméket, akkor az automatikusan eltűnik a kívánságlistáról is. Csak kényelmesebb, mint mappában számok alapján törölgetni.
0
2012. szeptember 24., hétfő 17:07
xpress,
tudom, hogy vicces a kérésem, kérdésem, de nem lehetne valahogy visszaállítani, hogy a régi oldalhoz hasonlóan "húzd-és-dobd" le lehetne menteni a pici borítóképeket? mert így gyűjtöttem eddig is őket a gépen a mappámba, hogy mi az amit meg szeretnék venni. amikor meg megvettem akkor meg töröltem a képet.
és azért volt jó a régi rendszer, mert úgy egy kép neve egy szám volt mindig, pl 24435. és ha megvettem ezt a filmet akkor a számra rákerestem (mert a kép több helyen is megvolt gépen...) és akkor egyben töröltem őket....
most meg ha egy print screenel lementem akkor abszolút visszakereshetetlenné és átláthatatlanná válik az egész..
:(
0
2012. szeptember 24., hétfő 16:56
A keresőnél az automatikus submiton dolgozom.
A kosár/kívánságlista rendezési lehetőségeit felírtam a teendők közé.
Ha már stabil az új rendszer, ki kell találnunk, hogy a mi rendszerünkbe hogyan illeszthető be a kártyás fizetés (félreteszünk, törölni lehet rendeléseket, stb. éppen ezért rendeléskor nem tud működni a kártyás fizetés, csak úgy képzelhető el, hogy a már összekészített csomagról megy értesítés a vevőnek, aki ekkor kifizetheti a csomagot, amit ezek után tudunk elküldeni.)
0
2012. szeptember 24., hétfő 16:53
Feljegyeztem a teendők közé, módosítunk majd a szállítási színeken.
0
2012. szeptember 24., hétfő 16:52
Köszi, javítottam.
0