Keresés

Ház az erdő mélyén (DVD)

2012. október 10., szerda 1:06
Jól van, ahogy olvasom, azért pici keserű íz benned is maradt. :)

0
2012. október 10., szerda 0:58
De már túl is vagyok rajta (amúgy is mára terveztem:)...), és egy mondatot beszúrnék ide is, mert nekem ez fejezi ki a legjobban, hogy miért lesz maradandó emlék nekem ez a film:

"Pedig egy dolgot baromira jól kifejez ez az egész: azt, hogy a horrorfilm bizony tudatosan tervezett médiatermék... és innentől a horrorfilmek egy-egy hülyeségét látva biztos eszembe fog jutni, hogy a "háttérmunkások" éppen milyen gombokat nyomogathatnak, milyen szereket kotyvaszthatott és vethetett be a "vegyi osztály", vagy milyen kétségbeesetten rohangálnak a "köpenyesek", és próbálják az általuk kívánt mederben tartani a történetet... csak hogy a szereplők ne viselkedjenek annyira logikusan és életszerűen, mint kéne."
0
2012. október 10., szerda 0:29
Szóval az sem tetszett?
Na, abban viszont creeper kolléga akkor nagyon nem ért veled egyet! :)
0
2012. október 9., kedd 21:40
Ez nem baj...

Ezek szerint az ilyeneket én így élem meg. Ld. még Pirahna. :))
0
2012. október 9., kedd 21:36
Szerintem meg nem, bocsi, R2!
Nekem ez a film baromi szórakoztató volt az első percétől az utolsóig. Fogalmam sem volt, mire számítsak, amikor nekiálltam, mindössze egy trailer volt a "tudásom" belőle. Kismillió horror után is azt éreztem, igen, most hülyére vettek! Imádtam minden egyes kis utalását, kb. száz ilyen volt benne, ami valamelyik másik horrora emlékeztetett. Szóval azt mondom, igen, kell ilyen is néha.
Nálam simán 80%-os, de még kúszhat felfelé pár megtekintés után!
0
2012. október 9., kedd 21:25
Szerintem inkább csak arról van szó, hogy R2-D2 ahogy a jót, úgy a rosszat is nagy szenvedéllyel tudja megírni.

Pont ezért nem is olvasom el, amíg nem láttam ezt a filmet:).
0
2012. október 9., kedd 21:14
Miért, ez alpári volt???

Az csak a filmélmény mellékterméke. Nem volt szándékos. :)
0
2012. október 9., kedd 21:03
R2-D2,emlékeim szerint máskor azért kevésbé alpári kritikákat szoktál írni
0
2012. október 9., kedd 20:50
Én is csatlakoznék!
0
2012. október 9., kedd 20:25
Miért, szerinted is?? :)
0
2012. október 9., kedd 20:12
R2, pacsi! :)
0
2012. szeptember 30., vasárnap 12:13
Nekem is egyből az Evil Dead ugrott be arról a részről. A felcsapódó pinceajtó egyszerűen ordított. :)
Jól szórakoztam, de azért felemásak az érzéseim. Nekem kicsit elsietettnek tűnt a cselekmény. Azt értem, hogy a horror műfajának akartak egyfajta humoros szobrot állítani, de úgy érzem, a sok gag és utalás közt elveszett a történet. Még egy fél óra belefért volna. Az öldöklés például nagyon gyorsan le lett zavarva. El lehetett volna kicsit nyújtani, lehetett volna egy kis feszültséget vinni bele. Persze, elsősorban talán egy kis komolytalan megemlékezés volt a készítők célja, de ha a cselekményt egy kicsit jobban kibontják, akkor olyan tíz csillagot kapnak tőlem, hogy lelóg a papírról. Így csak nyolcat. Kár érte.
Gondolom bővített változat nincs... :D
0
2012. szeptember 25., kedd 17:14
Azért a paródia résszel nem feltétlenül értek egyet, mivel az egész film gyakorlatialg egy paródia a mai modern horrorfilmkészítésről. Természetesen szépen becsomagolva, de a lényeg akkor is, hogy remekül szórakoztat miközben görbe tükröt állít a mostani horrorok nagyrészének.
0
2012. szeptember 25., kedd 15:44
Nagyon jó kis szórakoztató film. Am. csak nekem tűnt fel a viskó, hogy az Evil Dead viskóját használták fel?
0
2012. szeptember 13., csütörtök 16:53
Én most néztem meg a filmet. Eredmény: rettenetesen jól szórakoztam, a végére meg azt vettem észre, hogy fülig ér a szám. Végre egy film, ami nem parodisztikusan használja fel egy műfaj elemeit és kliséit, hanem egy nagyon szórakoztató történetbe teszi őket, csipetnyi humorral. Nem feltétlen a horror új alapműve, nem is egy kőkemény horror, de a rajongóknak ínyencfalat. Mindenképp az új évezred egyik legszórakoztatóbb horror (vagy horror közeli) filmje. Hosszú idő után végre egy új horrorfilmet tehetek DVD-n a polcra. Az Inferno óta nem vettem horrort.
0
2012. szeptember 13., csütörtök 11:06
Azért üdvözítő ez a barátságos kezdő ár és, hogy kivételesen odafigyeltek, hogy meglegyen az eredeti képarány. Nálam feltétlen megvevős így a kiadás.
0
2012. szeptember 13., csütörtök 10:56
Ilyen speckókkal nem is ér többet.
0
2012. szeptember 13., csütörtök 10:45
Remek hír! Amúgy a normál háromezres kategóriában vártam, de így is jó:)...
0