Keresés

HSX

2005. június 14., kedd 13:25

a múltorihoz képest nem nagy változás, de ahhoz képest hogy kb egy hét hosszan napi olyan 40ezreket buktam, és a mostani összegtől messze voltam mint akó jeruzsálemtől, ahhoz képest annyira nem rossz :)
kicsit át kellett szervezni a dolgokat és már megy is :D
jah, és most van egy szép kis összegem félrerakva is amiből még tok vásárolgatni is :)
0
2005. június 14., kedd 2:21
bár kevesebb időm van, de még nyomom.
0
2005. június 11., szombat 11:20
erre kezdek rájönni én is :P
vizsgák miatt egy hétig kb nem tudtam figyelemmel követni a hsx-et, mirre visszatértem lett is kb 200k minuszom, annak ellenére hogy mikor elmentem akkor már 4milka fölött voltam simán.
pl indi4-en kerestem szépen, asszem olyan 15-20dolcsim volt részvényenként, és aez alatt aze gy hét alatt amíg nem tudtam nézni a részvényeket lement minuszosba.
most ami miatt aggodom az a war of the worlds, ezen is volt már olyan 160-200 ezer hasznom, és szintén ezen az egy hét alatt ez lement 15-20 ezerre!
szal figyelni kell nagyon

amúgy te jelen pillanatban még hsx-ezel?

köszi  a jótanácsokat
elm
0
2005. június 11., szombat 1:57
ha rámhallgatsz akkor a jövő évi és későbbi bemutatókat elhajítod a fenébe és csak akkor veszel belőlük, ha nincs szükség arra az 50000*150 dollárra. azoknak az ára ilyenkor még föl-le ingadozik és nem lehet igazán profitot termelni velük.

profittermeléshez elsődlegesen MINDIG a heti bemutatókat kell vásárolni. majd premier után, amikor változik az értékük, akkor a hétfői napon SHORT-olni mindet, hisz akkor több pontot is leesik az áruk.
0
2005. június 2., csütörtök 0:30
nah, csak hogy a szavak helyett legyen egy kis dokumentum is :)
jelenleg így állnaka részvényeim. a sok piros rémsztőnek hathat, ám ha vetünk egy pillantást rájuk, akkor látható hogy vagy kis tételnél vannak jelen, vagy olyan jövőbeni garantált blockbusterek mellett amiknek az ára sokszorosára nő a mostaninak rövidesen :)

0
2005. június 2., csütörtök 0:17
érdekesen hangzik, majd elnézek.
0
2005. június 2., csütörtök 0:11
oksz, csak nyugodtan, amiben tok abban próbálok segíteni!

jó az ismerkedés, tájékozódás. ajánlom hogy csak tájékozódás után költs el egyetlen centet is. megéri így tenni
van az advanced search ott akár árak szerint is kereshetsz részvényeket. mindenesetre az olyan részvényekből mindenképpen megéri venni mint a T4(ami igaz csak jóval később lesz bemutatva, de a mostani 5-6 dolláros ár mellett megéri pár ezer dolcist belefektetni, mert hamrosan úgy is felmegy jócskán.

nekem személy szerint van már 5000 darab Cars részvényem, ami a pixar és disney uccsó filmje, jövőre jön, de már fél évvel ezeleőtt is 120 dolláros ára volt.bevásároltam belőle, buktam is mér 100ezret, de nem adom el, mert rövidesen felmegy ára és akkor nagy pénzt fog hozni :) hosszú és rövid távon egyaránt igyekszem gondolkodni
0
2005. június 2., csütörtök 0:03
igen-igen, majd mesélek, amint lesz vmi...de még csak ismerkedek az oldallal, kár, hogy annyira nem kenem az angolt :( de azért majdnem mindent megértek.
majd ha valami segítség kell, akkor majd szólók ! :)
0
2005. június 1., szerda 23:23
nm
használd egészséggel! és oszt meg élményeidet :)
0
2005. június 1., szerda 23:02
én most regeltem, tök jó, hogy ilyen is van. soha nem is ismertem volna meg, ha nem ajánlottad volna.
szal köszi :) ELM .
0
2005. június 1., szerda 22:41
Egyszer indítok topic-ot közvetlenul, be is halt rögtön :)

Sajnálom, higy nem sikerült felkeltenem sok embernek(vagy senkinek sem) az érdeklődését.

De annak reményében hogy "nah hátha", azért leírom hsx életutamnak rövidke fejleméynét:

Kb.: 2-3 hete kísérem érdemlegesebb figyelemmel a hsx részvénypiacot. Az EP3 és war of the worlds volt most a fő szenzáció. Személy szerint az EP3-al kerestem olyan 350-400 ezer dolcsi körül. Bár úgy gondolom, hogy ha vártam volna vele még egy kicsit, talán pár ezer dolcsival többet is ki lehetett volna belőle hozni, ugynais az EP3 olyan 350 dolláros határon ért csúcsot, és még a napokban is emelkedett. Nah ez a nyereség kedvet adott a dologhoz, így a nem túl sok war of the worlds részványemet feltornáztam picit több mint 10 ezerre, így akár milliót, vagy másfél milliót is akaszthatok vele. Csak szemléltetés képpen olyan 5 nap alatt már van rajta olyan 150 ezer hasznom, és a bemutató még messze van.
Persze nem minden részvény iylen jó, bár az Indi 4 a napokban már 6 dolcsit emelkedett és majd ha a WOTW részvényekben lekötött pénzem felszabadul akkor még veszünk indi bá  ból is. Jelenleg 23 filmnek van részvénye nálam, összesen majd 40 ezer részvényt tesz ki.
És jelentem a mai nap folyamán átléptem a bűvös 4 millió dolláros vagyont is.Ha így folytatom a kkor könnyen felkerülhetek még a Week-to-date top10-es listára is :)

nah röviden ennyi, de szeretném már más filmrajongók tőzsdei tapasztalatait is olvasni és jókat dumálni a részvéynekről vagy szidni azokat :D

elm
0
2004. december 19., vasárnap 18:33
Nem is úgy gondoltam, hogy mindjárt két milliót kapsz. Hanem hogy annak megfelelően pl. van egy valódi árfolyama, mondjuk 1 millió = 1 dollár vagy valami ilyesmi.
0
2004. december 19., vasárnap 18:30
nah, jah, csak úgy adnak két millió dollárt játszani ;)

nem, sajnos csak egy játék, de annak nagyon jó!
0
2004. december 19., vasárnap 17:46
És itt valóban lehet pénzt keresni vagy csak virtuális játék az egész?
0
2004. december 19., vasárnap 17:33
nah, gartula az eredményhez! :)
most nekem várni kell, mert kerek 50 dollár kézpénzem van, a többin részvényeket vettem(star wars 3, batman 4,harry potter stb..), nem is rosszakat, szal lehet majd vele szakítani rendesen, csak mutatnák már be őket..
szal most semmi érdembeli tranzakciót nem tok csinálni, hacsak el nem adok részvényt.

apropó, hallottam régen mintha itt is lehetne kölcsönt felvenni.arról nem tudsz vmit?
0
2004. december 19., vasárnap 17:15
én is játszok, 2002 szeptemberben regisztráltam - jelenleg H$443,734,549.54 a NET WORTH-öm - mostnában hanyagolom egy kicsit a játékot, de már csak 153 hely választ el a top1000-től:)

(jó a játék amúgy, főleg, hogy lehet kvázi egymás elleni miniligákban is nyomni, vagy jó kis year-to-date bajnokságokat, hogy egy év/hónap alatt új login-nel ki mennyire tud felfejlődni)
0
2004. december 19., vasárnap 1:03
hát én be regisztráltam az oldalon.
0
2004. december 19., vasárnap 1:02
nah, bazzeg, ezt már totál nem hiszem. ennyire hogy szarik mindenki a fejemre az már csúcs. én sem nyitok többet topicot az már fix. de ezt azért nem értem az olyan értelmetlen topicok amik sorra nyílnak ha nem is érdeklődésre, de sok látogatóra tartanak számot, ez, aminek talán értelme is lenne senkit sem érdekel.
ez nekem magas, nah de mindegy is....
0
2004. december 12., vasárnap 16:08
ekkora népszerűségre azért nem számítottam......
:P
0
2004. december 11., szombat 23:29
jah, a lényeg:
www.hsx.com

:)
0
2004. december 11., szombat 23:26
Üdv mindenkinek!

Bátorkodtam egy topicot létrehozni a HSX-nek, a Hollywood Stock Exchange-nek. Remélem van aki ismeri, vagy ha nem akkor hamarosan megismeri és megkedveli.
Ez egy internetes "filmes" tőzsdés játék. Regisztráció után indulhat is a játék. Mindenki kezdésnek 2 millió Hollywood-i dollárt kap, és ezzel játszhat. Itt film részvényeket lehet venni.A még meg nem jelent filmek részvényeit. Pl.: veszek a star wars 3-ból 1000 részvényt darabonként 190 dollárért az összesen: 190000 dollár. Ennyi pénzem van a részvényben.Ha nő a részvény ára nől az én hasznom is. A részvény legfeljebb ha jól emlékszem a film premierje utáni egy hónapig ér, akkor is ugyan annak az értékét megkapjuk pénzben amin őjabb részvényeket lehet venni.

Én mág anno vagy már 6 éve regisztráltam, de elég rendszertelül járok fel. Bár ennek ellenáre is majdnem már több mint megkétszereztem a kezdeti összeget.

Remélem a topic nem kerül süllyesztőben, és mások is kedvet kapnak hozzá.

ELM
0