Keresés

Kincs, ami nincs (BLU-RAY)

2012. november 26., hétfő 23:26
A lejátszóm távirányitóján a Display gombot megnyomva azt irja ki, hogy 1080/50p.

Aki pedig kiváncsi a képminőségre azt javaslom, hogy vásárlás előtt nézze meg a Youtube-on. Szerintem teljesen ugyanaz. Ott fenn van 750p-ben.

Én mindenesetre senkit sem akarok lebeszélni a vásárlásról, mert szvsz ennél szebb ez a film már nem lesz soha... Idehaza legalábbis biztosan.
0
2012. november 26., hétfő 23:19
Gyerekek, egy 32 éves olasz filmtől csodát nem szabad várni, soha nem lesz ezeknek olyan minőségük, mintha a Lowry újította volna fel...

Legalább 1080p24-ben van a lemezen a film? Magyar felirat van?

Mondjuk valóban kérdés, honnan szedték a transzfert, mivel sehol a világon nem találtam ebből a filmből BD-kiadást...
0
2012. november 26., hétfő 23:13
Na, bumm. Marad a turkálókosarakba Wiam pedig az ismeretlenség homályában. Ezzel akkor úgy tűnik, nem váltották meg a világot.
0
2012. november 26., hétfő 22:42
Kösz szépen, jó, hogy ezeket leírtad! Hasznos információk, ráadásul az elsők erről a kiadványról.

Egyelőre töröltem a megrendelést.
0
2012. november 26., hétfő 22:09
Sikerült ma beszereznem a filmet.

A képminőség nem valami nagy szám, mint az talán várható volt. Szerintem ez nem Full HD minőség, inkább HD ready. Nagyjából ez a minőség megegyezik a Youtube-on is megtalálható film képminőségével, ha 720p felbontásban nézzük. Talán onnan szerválták a transzfert? :)
A korábban kiadott DVD-nél azonban még igy is sokkal szebb, és jobb, de ez igy ebben a formában akkor is cseppet csalódást keltő.
A magyar szinkron természetesen a klasszikus.

A lemezen megtalálható extrák, magyar felirattal:

A kincses sziget
A főcimdal születése
A La Bionda fivérek más zenéi
Bud Spencer hangja
Interjú Glauco Onoratóval
Eredeti olasz előzetes
Eredeti amerikai előzetes

0
2012. november 25., vasárnap 13:30
Az xpress válasza(a kérdések topicból):
"Állítólag elkészült a lemez, de valamilyen szállítói sztrájk miatt még nem érkezett be az országba. Vagy a hét végén, vagy a jövő héten várható a kiadó szerint."

0
2012. november 23., péntek 19:28
T. Xpress.hu!

Meg fog jelenni egyáltalán a film?
0
2012. november 22., csütörtök 20:24
Hasonló cipőben járok én is...
0
2012. november 22., csütörtök 16:54
Az egyik külföldi DVD-változaton annyira elszálltak a restaurálók az újraszínezéssel, hogy pl. Terence Hill az egyik jelenetben citromsárga lett, mintha valami baja lenne. Hasonlóan járt az És megint dühbe jövünk, a Nyomás utána és a Bűnvadászok is. Remélem, a BD-vel nem követik el ezt a hibát.
0
2012. november 22., csütörtök 9:49
Sziasztok! Lehet már tudni bármi biztatót? Meg szeretném várni a megjelenést, s csak akkor útnak indíttatni a csomagomat, de ez egyre elkeserítőbb :(
0
2012. november 14., szerda 11:20
Holnap megjelenik vajon????!!!!
0
2012. október 5., péntek 12:33
Az Ultrafilm kapcsán pedig ne felejtsük el, hogy adtak ők ki nagyon igényes kiadványokat is. Én megadom az esélyt ennek a kiadónak, akárki is rejtőzzön a név mögött, mivel egy régi álmom válhat valóra.
0
2012. október 5., péntek 12:19
Több okból is örülök a dolognak:
- Sajnos nem találtam olyan DVD-t, aminek a tokján ne szerepelt volna a "gyűjtemény" szó, illetve az oldalán valami szám, ami utalt arra, hogy az adott film, hányadik a sorban (nem szeretek "sorozatokból" részeket kiragadni, a filmek nálam külön-külön legyenek).
- Szerintem sem lesz baj a képpel, várom HD-ban.
- Végre a polcra kerül :)
0
2012. október 5., péntek 10:40
Wow. Ez bizony vétel lesz, HA elfogadható kiadvány lesz.
Olaszoknál, németeknél 1-2 filmjük megjelent már BD-n (Bűnvadászokról, Ördög jobb és bal keze 1/2-ről biztos tudok) és főleg utóbbiak teljesen korrekt minőségű képpel. Mondjuk kis hazánkon kívül a DVD kiadások is értelmes képpel jelentek meg, nem tudom azokat a vágott, dzsunka minőségű transfereket honnan kotorták össze. :(
0
2012. október 5., péntek 10:17
A próféta szóljon belőled!
Aztán ha jól sül el, jöhet a többi is, de egy válogatott gyűjteménynek jobban örülnék, mert nem minden filmjük fenékig tejfel.
0
2012. október 5., péntek 10:15
Elhiszitek, hogy ezt már akkor éreztem, amikor ránéztem a borítóra? :)
Na de úgyis hozott transzferrel dolgoznak, szóval szerintem nem lesz probléma.
0
2012. október 5., péntek 10:08
Annyira nem ismeretlen ez a kiadó, 2010-ben ilyen "gyöngyszemeket" adtak ki:

Ezt pedig az Ultrafilm adta ki:

Az utolsó két borító közt nem észrevehetetlen a hasonlóság. Ezért gondoltam, hogy ez a két kiadó egy cég lehet. Plusz az Ultra adott ki BS TH filmeket...

Azonban az aggodalomról szóló megjegyzésed teljesen helyén való. "Még lehet eső, lehet hó."

A 30 éves film felújításáról meg csak annyit, hogy ennél régebbi filmeket is tisztességesen felújítottak lásd Casablanca, de hogy ne menjünk olyan messze, itt van a mi kis piacunk,( ahol nincs annyi pénz felújításra mint Amerikában ) Hyppolit, a lakáj.
Az hogy 30 éves a film, nem feltétlenül ok arra, hogy rossz legyen a minősége, még 4000-ért sem.
0
2012. október 5., péntek 1:17
Avatar-minőséget én sem várok a kiadványtól, csak korrekt képet (1080p24 HD kivitelben, 1.66:1-es képarányban) és rendes minőségű klasszikus szinkront, a két eredetinek tekinthető hangsávval együtt, na meg már az plusz pont, hogy a DVD-vel ellentétben már magyar feliratot is kapunk.

Az előjelek biztatóak, de mivel ismeretlen kiadóról van szó, nem alaptalan az aggodalom...
0
2012. október 5., péntek 1:06
Hülyéskedtek itt mindenféle interlaceddel meg lossles hanggal faszom :) Azért ez egy harminc éves olasz vígjáték, talán nem lowryék restaurálták és nem hiszem, hogy millió dollárokat, vagy lírákat öltek volna akkoriban a látványba, technikába. Szóval nem várok Avatar minőséget, viszont biztos, hogy jobb lesz a DVD-nél, főleg, hogy állítólag a vágatlan változat jelenik meg. Azonnali vétel. Ráadásul 3.990 pénz, tehát Bomba ár! :)
Viccet félretéve. Kell!
0
2012. október 5., péntek 0:53
Micsoda megjelenés! :D Lehet, hogy ez lesz a második BD-m? :)
Azt hiszem azért én is óvatos leszek és megvárom a megjelenés utáni véleményeket a minőségről.
0
2012. október 4., csütörtök 20:27
Wiamfilm. Hát ez kicsit Ultrás utánérzés, tekintve, hogy a borítóik is nagyon hasonlóak a dupla DVD-iknél. Kiváncsi vagyok rá és meg is veszem szerintem, de csak miután megjöttek az első vásárlói kritikák. De ha ők is beszálltak a játékba, akkor már tényleg csak egy ugrás a turkálós 2 film egy lemezen BD-ig...
0
2012. október 4., csütörtök 18:49
Nekem is :) Remélem a többi filmük is jön majd nagy felbontásban :)
0
2012. október 4., csütörtök 18:24
Az nekem is "must have" :D.
0
2012. október 4., csütörtök 18:20
Azt a mindenit, de durva... :)))

A hosszából ítélve valószínűleg ez a vágatlan változat lesz, mivel a PAL hossza annak 103 perc volt. Az öt perc difi az meg a BD 1080p HD-kivitel 24 fps-e miatt van.

Erre aztán rohadtul kíváncsi leszek, gondolom az eredeti szinkron garántált...
0
2012. október 4., csütörtök 18:18
Na neeee!
Ennek a képminősét is a híres Lowry Digital felügyeli? :)))
0