Keresés

Mit fogtok megnézni karácsonykor?

2009. december 8., kedd 15:40
Ahogyan tavaly sem, úgy a mostani ünnep sem a képernyő bámulásával fog telni. Épp elég baj, hogy ez a szenvedély az ember életéből egész évben egy csomó időt vesz el, amit sokkal esszenciálisabban lehetne eltölteni, átélni, kiélvezni, saját élményeket gyűjtögetni, nem pedig fiktíveken tetszhalálni. Nem kértem és nem is ajándékozok filmet, mi több, jobban érzem magam a filmmentes karácsonyban.
Karácsonykor a családtagjaimat, rokonaimat fogom nézni, aztán a tányért meg a poharat, az erdőt, és ha teljesül a kívánságom, akkor a havat. :)
most posts by TM
0
2009. december 8., kedd 15:17
Die Hard 1

Reszkessetek Betörők 1-2

Karácsonyi Vakáció

0
2008. december 27., szombat 1:00
Tényleg..? És kitől?
Pl. ha FHE vagy Select, akkor - minden tiszteletem mellett - még inkább nem bontom a pezsgőt..
0
2008. december 27., szombat 0:54
már csak néhány hónap...
0
2008. december 26., péntek 23:26
Ma két filmet néztem meg:

In The Name of The Father - /Apám nevében/ (1993) --- > 95%

Most láttam először ezt a remek filmet! Jim Sheridan-től szerettem az In Americát, meg valamikor nagyon régen láttam "A bal lábam"-at is. Daniel Day-Lewis eddig minden szerepében valami nem is evilági színészi alakítást nyújtott. Legutóbb a Vérző olajban ámultam tehetségén. Szóval voltak elvárásaim! Főleg azok után hogy megtudtam hogy ez volna Angelus kedvenc filmje! :) És bizony nem csalódtam! A film az elsőtől az útolsó percig a fotelba szegezett! És ezúttal ez nem csak Day-Lewis alakítása miatt volt. Sheridan olyan átérezhető valósághű korképet fest a 70-es Írországáról, amilyet csak egy igazi ír hazafi tud! A történet amit a valóság szült lebilincselő, és megdöbbentő. A film után az jutott eszembe, hogy nagyjából ugyanez történt Rubin "Hurricane" Carter-el is. Az ő történetéből készült filmet is nagyon szerettem, de ez a film valahogy sokkal több volt! Talán az angol-ír konfliktus miatt, ami mindig is érdekelt... Úgyhogy a film után jó alaposan beleástam magam az internetbe, és elolvastam mindent amit tudni kell a film hátteréről... Mivel extra ugye egy szál sem volt a lemezen...

Batman: Begins - /Batman: Kezdődik!/ (2005) ----- -> 100%

Ezt a filmet persze nem először láttam, de most először BD-n FullHD-s képpel. Egyszerűen lenyűgöző volt! A bemutatás évében még 95%-ot adtam rá, de most (nem először) újranézve azt kell mondjam egyre jobb lesz ez a film! Mindenki el van ájulva idén A sötét lovagtól, és jogosan, de hogy mennyire zseniális film volt már ez is! Christopher Nolan egy olyan valósághű, realisztikus képregényfilmet forgatott, amilyet még nem láttam. Gotham City sötétebb, és komorabb mint valaha, nagyon jó ötlet hogy Batman születését tényleg a kezdetek kezdetétől ismerhetjük meg... Fantasztikus mellékszereplők, félelmetes akciójelenetek, és Hans Zimmer zenéje... leírhatatlan... Egész egyszerűen a legjobb képregényfilm ami valaha készült!
0
2008. december 26., péntek 23:15
Ja, és csak most tűnt fel: szegény Christian Bale annyira pösze, hogy aki valaha beszélt Bruce Wayne-nel és Batmannel is, és nem ismeri fel, az inkább ne legyen rendőrhadnagy meg főügyész. :)
0
2008. december 26., péntek 23:09
Most, hogy Sötét lovagot nézek (ismét), egyre jobban várom, h megjelenjen VÉGRE a Hetedik, és halljam Morgan Freemant. Még sosem láttam eredetiben.. itt pedig élmény látni/hallgatni, nálam Heath mellett ő a film legjobbja.
0
2008. december 26., péntek 22:52
Amai menü: Hóbarát, ABBA: The Movie, AC/DC: live at Donington, Batman Kezdődik!
Tartalmas napom volt. :))
0
2008. december 26., péntek 20:49
Tgenap megnéztem a Hidalgót és imádtam!

Ma az Elah völgyében jön.

0
2008. december 26., péntek 19:49
Sziasztok! Igaz nem karácsonyi műsor , hanem új évi lesz, de valaki rögzíthetné.
Január másodikán 9.10-kor kezdődik az M2-n Ágygömb és seprűnyél.
0
2008. december 26., péntek 13:42
Megvolt a Szállító 1 (alul múlta elvárásaim), a Wanted (még mindig nagyon jó) és tegnap este sok év után TV-ben néztünk filmet, a Rómeó és Júliát (hál  Isten reklám nélkül mtv rlz). Jön még a Szállító 2, a Hulk és talán a Lovag...
0
2008. december 26., péntek 13:32
Nem,annál ezerszer jobb! :)
0
2008. december 26., péntek 10:22
Harisnyás Pippi!!! :-)))

Retekklub
0
2008. december 25., csütörtök 23:09
tegnap megvolt a TOKIÓI KERESZTAPÁK. továbbra is hibátlan.
0
2008. december 25., csütörtök 22:40
Mai filmek: Grincs, Mamma Mia!, Halott menyasszony, Polár expres.
0
2008. december 25., csütörtök 19:48
Most néztem A remény bajnokát. Most pedig a Karácsonyi lidércnyomást fogom megnézni. Ez utóbbit még sose láttam, de valami Halott menyasszony szerűre számítok a belőle látott néhány kocka alapján...
0
2008. december 25., csütörtök 19:47
Nekem a Michael-ről a Stargate Atlantis jutott eszembe :D

0
2008. december 25., csütörtök 19:25
Hát inkább máshogy :))))))
0
2008. december 25., csütörtök 19:19
Eddig Kubrick Lolitáját néztem, most lehet csatlakozom creeperhez és megnézem én is a 2001 Űrodüsszeiát! :)
0
2008. december 25., csütörtök 19:04
retekklub:

Michael 22:35

http://www.imdb.com/title/tt0117038/

amikor jön le a lépcsőn a tökét vakarva... :-)))

ezt esetleg nem akarják kiadni???
0
2008. december 24., szerda 23:33
Végül ma estére a Diszkókirálynő, azaz a Mamma mia! szólt nálunk :) Jó volt újra megnézni :) Elképesztő energiabomba a film, közben pedig csendben hó lepte be künn a tájat :) A magyar felirat a várakozásaimmal ellentétben tetszett, jó volt, nem vettem benne észre olyat, ami szöges ellentétben állt volna a mozis felirattal. S meghallgattam végig, Speier Dávid kezenyomát viseli a film és a dalszövegek fordítása is :) Holnap bele kell húzzak, kb. óránként változik, mit is szeretnék megnézni :)
0
2008. december 24., szerda 23:25
DIE HARD
0
2008. december 24., szerda 23:02
Én igazából karácsony előtt szoktam karácsonyi filmeket nézni, hogy ráhangolódjak az ünnepre.
Ezért többek között az utóbbi 2-3 napban nálam műsoron volt Az élet csodaszép, a Walt Disney:Jönnek az ünnepek, a Rém rendes család karácsonyi részei, A Boldog karácsonyt, Mr. Bean, a Jeff Dunham s very special Christmas special, a Négy karácsony, a Hull a pelyhes.
Aztán ma közkívánságra ismét szólt a Hull a pelyhes, a Télbratyó, valamint itt szól előttem a Reszkessetek betörők :-)
0
2008. december 24., szerda 22:56
Sziasztok!

Amit ma megnéztünk: Karácsonyi lidércnyomás, Reszkessetek betörők 1, Reszkessetek betörők 2. Holnap folytatjuk.
0
2008. december 24., szerda 22:19
Igazából kicsit csaltam, mert már elkezdtem, amikor beírtam. :)

Egyébként most láttam először, és mondhatom, nagyon tetszett!
0