Keresés

Mit fogtok megnézni karácsonykor?

2008. december 10., szerda 23:18
Nagy hiba! Minden idők egyik legnagyobb horror-thriller-e.(Szerintem). Nekem is csak "biztonsági másolatom" van.:D Épp ezért hangsúlyozom hogy jó lenne ha kiadná valaki!!!! :-)
0
2008. december 10., szerda 22:30
Az eredetit nem ismerem :-(
0
2008. december 10., szerda 22:17
Akkor nem egyről beszéltünk. Én az 1974-es Bob Clark filmet magasztalom agyba-főbe.:-) REMAKE??? Az meg mi???? Ha kimondom, felfordul a gyomrom....többnyire.
0
2008. december 10., szerda 21:59
Na én az újfajta Fekete karácsonyra gondoltam...ebből ha jól tudom van egy eredeti változat és egy remake...nekem meg a remake van meg...
0
2008. december 10., szerda 20:44
Elkezdem az erősítést a Lost új évadára :) Lost S1-S4 dara lesz, persze hogy vizsgaidőszakban (érettségi előtt két héttel meg 24 S1-S5 dara volt, na bumm :D). Párszor le fog menni a Jingle Bombs is kedvenc terroristám előadásában s kinyomom dvd-re magyar felirattal a Jeff Dunham s Very Special Christmas show-t, tavaly mindenki jót mulatott itthon az Őrület szikráján :)) S az alábbi filmeket is szeretném még az utolsó héten megtekinteni:

- Batman: Kezdődik!
- A sötét lovag
- Indy 1-4
- A Gyűrűk Ura 1-3 (Bővített)
- Event Horizon
- Kill Bill 1-2
- Volt egyszer egy vadnyugat
0
2008. december 10., szerda 20:29
Én nem tudok róla hogy valaha is kiadták volna M.O.-n. Éppen itt lenne az ideje! Nagyon Fontos horrorfilm! Ebből "lett" a Halloween, több stílusjegyét is magánviseli Carpenter filmje!

" Filthy Billy, I know what you did nasty Billy!  " .¤
0
2008. december 10., szerda 20:15
Azt nem értem hogy megvan magyar menüsen szóval elvileg kiadta vki vhol nálunk..talán InterSonic?!
0
2008. december 10., szerda 19:36
Tapló télapó, Reszkessetek betörők 1-2, Die Hard 1-2... így és ezekben a sorrendekben :D

Amúgy nem...
most kivételesen szerintem nem nézek filmet karácsonykor, hanem a szeretteimmel töltöm az időmet... és készülök a következő vizsgákra.
0
2008. december 10., szerda 19:18
Scrooged című filmet nézem meg.
Elsősorban azt a részt, ahol Carol Kane szerepel.
0
2008. december 10., szerda 19:04
Nem bírtam ki Karácsonyig! Most néztem meg. :$:D

Tényleg kiadhatná valaki! Kultusz!
0
2008. december 10., szerda 18:58
Na az is egy alapklasszikus!
0
2008. december 10., szerda 18:49
A télapu trilógia pont kapóra jön! :)
0
2008. december 10., szerda 18:41
...és a Fekete Karácsonyt! (mikor jön már ki végre?)
0
2008. december 10., szerda 18:40
Die hard 2 :-)))
0
2008. december 10., szerda 17:24
Az Illatszertárt biztosan.
0
2008. december 10., szerda 17:23
Így, ahogy írod. :-) Minden szempontból tökéletes.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. december 10., szerda 17:18
Nem kétlem a hatásukat, de ennyire előre és ilyen biztosan tudni.:)
Az Aludj csak, én álmodomat tán két hete néztem meg, alapklasszikus vígjáték.:)))
0
2008. december 10., szerda 17:15
Én azért tudom, mert nálam ezek a filmek minden jól hatnak. :-)
Főleg a Reszkessetek betörők, meg a Hull a pelyhes! Két kedvencem ebben a kategóriában!
Legújabb filmemet, a A Paradicsom foglyait meg kihagytam. :-)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. december 10., szerda 17:13
Hihetetlen, hogy így előre tudjátok. Ez nálam annyira hagulatfüggő, hogy egy órával előtte sem szoktam tudni, mit nézek hamarosan.
Roskadozik a polc a "meg kellene már nézni" filmektől, sorozat-elmaradásaim is vannak szép számmal és valaki még Drót-ot is ígért nekem. Az esetleges tv-ben felfedezett filmekről, a "szükség törvényt bont -jellegű" avikról és a "felvevős-megállítós" beltéri vinyójára rögzített filmekről már ne is beszéljünk. .)
0
2008. december 10., szerda 17:12
Jaj, de sokat kihagytam:

Hull a pelyhes
Polar Expressz
Aludj csak, én álmodom!
0
2008. december 10., szerda 17:10
Az alapfilmet, a Tapló Télapót kihagytam. :-)
0
2008. december 10., szerda 17:08
Én valószínűleg folytatom a hagyományt, és megnézem azokat a filmeket, melyek Karácsonykor játszódnak:

Reszkessetek betörők trilógia
Noel
Igazából szerelem
Túlélni a Karácsonyt
Karácsonyi Ének
Ben-Hur (végül is idevág) :-)
Nicsak ki beszél most!
Kiskarácsony mindenáron
Karácsonyi lidércnyomás
Karácsonyi vakáció
Kelekótya Karácsony
Fegyverszünet Karácsonyra (ezt még nem láttam)
Varázslatos Karácsony
Csoda a 34. utcában (régi)
Fehér Karácsony (Bing Crosby)
Télapu 1.
0
2008. december 9., kedd 11:42
Köszönöm,igyekszem majd,rajtam nem fog múlni. :)
Most nekem is nagyon furának tűnik,hogy nem leszek itt. Azért benézek majd ide is, ha az ottani kemény 512 MB-os net engedi,ami ráadásul még vagy 20 felé van megosztva. :)
0
2008. december 9., kedd 11:35
Én rosszul érezném magam a helyedben, távol az otthon melegétől! :DDDD
Csak viccelek, érezd jól magad nagyon! :)
0
2008. december 9., kedd 11:33
Hát igen,végülis mázli is kellett hozzá,az tuti. :)
8 hónapja még álmomban sem gondoltam volna,hogy az ünnepeket nem itthon töltöm majd. :)
0