Keresés

Mit fogtok megnézni karácsonykor?

2008. december 9., kedd 11:26
Te mázlista!!!!!!!!!! :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. december 9., kedd 11:24
Sajnos,vagy inkább mégsem -valószínűleg semmit,mert a világ végén leszek egy kis szigeten (majdnem olyan messze mint amerre Jack Sparrow járt),ahol ugyan lesz tévé,de gyaníthatóan valami mese fog menni egy kiskorú miatt. :)
Sebaj, filmezés helyett majd koktélozgatok a tengerparton a pálmafák alatt. :)
0
2008. december 9., kedd 11:23
Több, mint 2 hétig otthon leszek, szóval asszem a Babylon 5 összes, és Battlestar Galactica eddigi összes részét fogom újra nézni.:-))
0
2008. december 9., kedd 11:14
Ha minden összejönne Star Wars lenne műsoron, A baljós árnyaktól addig amíg A jedi visszatér, a megsemmisülő Halálcsillagról  :)
0
2008. december 9., kedd 11:08
Valószínűleg akaratlanul is a Bunyó Karácsonyig című vígjátékot! PREMIER vetítés lesz az RTL Klub-on! :-)

viccen kívül:

Tapló Télapó
Dr Seuss How the Grinch stole the Cristmass
The Grinch
Home Alone 1-2
Die Hard-ok
Igazából szerelem
Szomszéd Nője mindig zöldebb 1-2
Black Christmas
Karácsonyi lidércnyomás
Ollókezű Edward
Fantasztikus Labirintus

és vége is a szünetnek!:-)
0
2008. december 9., kedd 10:43
nem a pénzt, hanem a megvett dvd-ket raktam félre.
mennem kellene még vásárolni, de nem merek, mert tuti filmek lesznek belőle és a megbeszélt ajándékokat nem veszem meg. Most is kell mennem vidékre és nem akródzik, mert múltkor láttam egy boltban az Elizabet díszdobozt 3 ezerért, akkor ott hagytam és utána néztem meg, hogy joglejárt. Szinte betegesen vonz a megvétele , de lelkileg harcolok mielőtt  teljesen elhatalmasodik ez a rohadt gyűjtőszenvedély. fene vigye el, melózni kellene nem itt fórumoznom.
0
2008. december 9., kedd 10:35
Az szép, én nem tudok félrerakni, mert elkölteném DVD-re. :-)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. december 9., kedd 10:34
Persze :)
0
2008. december 9., kedd 10:33
Nyár óta egy részét félreraktam vásárlásaimnak.
0
2008. december 9., kedd 10:32
Ha kettőt találnék, szóljak az érdekedben? :-D
0
2008. december 9., kedd 10:29
Keresni kell egy amerikai nagybácsit :D
0
2008. december 9., kedd 10:28
Ádám almáit mindenképpen, tán egy Fél Nelsont is, és szinte biztosan újrázik a Párizs, szeretlek! Helyes a válasz, Corner? :)))
0
2008. december 9., kedd 10:28
Húh, Karácsonykor illik bankot rabolni? :-)))
0
2008. december 9., kedd 10:25
Angliából már úton van a Csoda New Yorkban, meg még bezsákoltam pár egyéb filmet, amit szerintem a két ünnep között lenyomok.
0
2008. december 9., kedd 10:24
ezek lesznek a fa alatt:
Bovaryné
Bánk bán
Az ötödik pecsét
Egy magyar nábob
Kárpáthy Zoltán
Kántor 1.
Kántor 2.
A kőszívű ember fiai
Dögkeselyű
Piaf - extra változat (2 DVD + 1 CD) (DIGIPACK VÁLTOZAT)
Lovagregény - Bővített változat
Segítség, apa lettem!
Bourne ultimátum  Fémtokos
A Keresztapa trilógia - (felújított, szinkronizált változat) (5 DVD
Apocalypto (2 DVD)
A nagy Lebowski (új kiadás)
A Robinson család titka
Legédesebb történetek (Mickey és Minnie)
A Szépség és a Szörnyeteg - Varázslatos karácsony
A kis hableány - A kezdet kezdete
Csingiling
Doc Martin - 2. évad
Krisztus utolsó megkísértése (szinkronizált változat)
Noel - A szerelem a legnagyobb ajándék
A majmok bolygója (1968) / A majmok bolygója (2001) (Twinpack) (2 DVD)
Babe 2. - Kismalac a városban
0
2008. december 9., kedd 10:22
A Tokiói keresztapákat ősidők óta vadásztam, de soha nem tudtam beszerezni. Nem szeretne valaki nekem csinálni egy biztonsági másolatot? :-D
0
2008. december 9., kedd 10:19
Az Ádám almáit! :)

Na jó, igazából a Tokiói keresztapákat és Az élet csodaszépet, de aki szereti a vallási témájú, pozitív hangvételű tanmeséket, annak a fentit is bátran tudjuk ajánlani. És most megpróbáljuk kihajlítani a kezünket, mert elgörbült. :)
0
Iron Man, Across the Universe, Baraka, 2001: A Space Odyssey, Batman Begins, The Dark Knight... van pár! :)
0
Én elsősorban amit karácsonyra vettem, ill. kértem :P
Na ez jópár dvd, de tuti, hogy elsőnek a Sötét Lovagot fogom megtekinteni :)...Utána Hihetetlen Hulk, majd Vasember, szóval Szuperhős-karácsonyom lesz :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. december 9., kedd 10:17
Címek? :-)
0
2008. december 9., kedd 10:16
Én a BD-ket, amiket vettem, és még nem volt időm megnézni! (Meg amiket addig beújítok! :))
0
2008. december 9., kedd 10:14
Újabb ötletek, hogy ki mit fog megnézni idén Karácsonykor? Nem muszáj témába vágónak lennie, lehet akár a Rémálom az Elm utcában sorozat is. :-)
0
2007. december 8., szombat 17:20
Az ilyen filmeket kellene inkább igényes, szép kiadásban megjelentetni, nem a sok hülyeséget.
0
2007. december 8., szombat 15:40
Fekete karácsony. Régi és új.
:)
0
2007. december 8., szombat 14:36
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0