Keresés

Mit fogtok megnézni karácsonykor?

2007. november 19., hétfő 13:26
Mi a manó, tényleg! Már mióta meg akarom nézni! Mostanában pótolgatom Ferrell komikus filmjeit, így kétszeresen is aktuális lesz az Elf, köszi! :)
most posts by TM
0
2007. november 19., hétfő 13:15
Miért lenne iritáló a reszkessetek betörők? Szerintem az egyik leghangulatosabb karácsonyi film...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 19., hétfő 13:13
ha nem is karácsonykor, de advent alatt megnézek egy pár filmet: die hard I-II., óz, igazából szerelem, karácsonyi lidérnyomás, karácsonyi vakáció, reszkessetek betörők 1-2. (bármennyire is irritáló, ezt nem lehet kihagyni.), a szomszéd nője mindig zöldebb, még zöldebb... és ami még jön. ha will ferrelles filmet lehet, hogy megveszem, addig.
0
2007. november 19., hétfő 13:02
kapva kapok TM ötletén, s gyerekfelvigyázó kalandra indulok a tokiói keresztapukkal, aztán a kört a mia manó-val folytatom és valószínűleg a brian életének harsány hahotával kísért tanulmányozásával zárom. de az is lehet, hogy a karácsonyi hajtást fogom kipihenni 14-16 órás alvásokkal. :)
0
2007. november 19., hétfő 12:53
:-) És mikor lesz a nagy utazás? :-)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 19., hétfő 12:50
Oui! :-)
A Joyeux Noël! mellé odakint tervezzük a Bonne année!-t is köszönteni.
most posts by TM
0
2007. november 19., hétfő 12:44
Amiket szeretnék majd beszerezni karácsonyi akcióban: Keresztapa trilógia, kés/alatt s3, esetleg Alien tetralógia és Jurassic Park trilógia :) Majd meglátom milyen akciók lesznek és majd akkor eldőlnek a dolgok... tavaly is szerencsés voltam a Halálos fegyver szinkronos dobozzal, pedig nem készültem rá. Amin még gondolkodom: Terminátor 3, Hihetetlen család, Véres gyémánt. De alapvetően idén elhatároztam, hogy kivárásra bocsátom a dolgot és ami lesz és érdekel és olcsó, azt beszerzem innen-onnan online-offline... tavaly nem sikerült a karácsonyi időszakra készülni, most előrelátóbb vagyok. Meg igazából most másra gyűjtök: laptop (tanuláshoz), 82 cm-s plazmatv.
A 2008-as év elejére meg lesznek majd 24 day 6, és ha jön Prison Break s1, illetve kés/alatt s4...
Úgyhogy nemtom mi hogy lesz, tervbe vannak véve dolgok, de sose lehet tudni. Tegnap még be volt rendelve nálam a Crank, de ma reggel gyorsan visszamondtam. Oké, 990-be fájna, nem egy nagy összeg, de így 6 helyett 5 ezret kell magammal vinnem :) Hiába, idén nagyon kell gazdálkodni.
0
2007. november 19., hétfő 12:33
No, egy indián Párizsban? :-)
0
2007. november 19., hétfő 12:31
Ha minden jól megy, akkor a Champs-Elysées-t díszkivilágításban! :-)

Filmes vonatkozásban pedig a szokásos negédes filmek mellé/helyett feltétlenül ajánlanám a Tokiói keresztapákat.
most posts by TM
0
2007. november 19., hétfő 12:23
Úgy éreztem, hogy itt az ideje előszedni ezt a topicot, mivel hamarosan itt a Karácsony. A hátralévő egy hónapban pedig az itt megismert/megkedvelt filmek beszerzésére is van idő.
Mivel évről-évre egyre kevesebb az esély a fehér-karácsonyra (vagy akár a hóesésre az egész tél folyamán), így Én a filmekből hozom át a télies hangulatot.Tehát az ünnepek alatt nem csak kimondottan olyan filmeket szeretnék nézni, ami kimondottan karácsonyi, hanem olyat is aminek semmi köze nincs hozzá, viszont baromi sok hó van benne :)(Na most nem éppen a Fargo-ra gondolok, vagy a The Thing-re, mert azért mégiscsak komor hangulatúak)De pl. biztos, hogy műsoron lesz az Idétlen időkig... Most más ilyen jellegű film nem jut eszembe ezért erre a kategóriára várnék 1-2 ajánlatot (előre is köszi:))
Egy másik kedvenc filmemnek meg aztán végképp semmi köze sincs még a hóhoz sem, de annyira jó hangulatot áraszt, hogy ezt is meg kell majd néznem. Ez pedig nem más mint a Vissza a jövőbe trilógia.
Ami még biztos, hogy kötelező lesz:
Igazából szerelemReszkessetek betörők 1-2Aludj csak, én még álmodomKapj el, ha tudszPolar ExpresszTapló télapóA szomszéd nője mindig zöldebb...(Lehet, hogy egy Titanic is becsúszik majd. A Potter filmek is mehetnének, de őket nemrég néztem meg a LOTR trilógiával egyetemben)
Szóval lehet egymásnak ajánlgatni a filmeket....lesz 1-2 film, ami mindenkinél felhozódik majd, de hátha sikerül megismerkedni néhány újdonsággal is.
0
2005. december 23., péntek 12:25
Egy film-ajánló:

december 24. Szombat, 11:30 /  december 26. Hétfő, 09:30 /  december 27. Kedd, 13:00

0
2005. december 23., péntek 11:52
Sziasztok!

Csak szólok,hogy ma este 7-től a Minimaxon A hóember!
Ugye,hogy zsír karácsonyi téma a Szörnyecskék? A héten már meg is néztem, emellett még ma, vagy holnap nekiülök a Ben Hurnak, amit még soha nem láttam. A Tízparancsolat ugyan nem közvetlenül kapcsolódik a karácsonyhoz, viosznt nagyon látványos, és igazán komoly film, réges-régről! Kár, hogy most nem adja a TV!

Midnen jót nektek, BOLDOG ÜNNEPEKET!
0
2005. december 23., péntek 9:34
ezt most találtam:

Filmek karácsonyra TOP 10

Ha karácsonykor a tévében nem találnád meg a neked való mozit, íme egy kis ajánlat.

1. Tapló télapó - Igazi antikarácsonyi film karácsonyra, ha már eleged van a mindent elárasztó giccsből.

2. Igazából szerelem - szerelmespárok ideális karácsony esti programja.

3. Reszkessetek, betörők! - Vérbeli karácsonyos mozi némi karácsony kritikával, és fergeteges esés-kelésekkel.

4. Drágán add az életed - Bruce Willis megmenti karácsony szellemét a terroristáktól a Nakatomi toronyházban.

5. Aludj csak, én álmodom - Ismét egy film szentestére a romantikusabb lelkületű nézőknek, Sandra Bullock-kal.

6. Szörnyecskék - Karácsonykor is elszabadulhat a pokol, ha az ember nem jól választ ajándékot...

7. Hulla, hó, telizsák - Ünnepi feeling gengszterekkel, kaszinóval, és sok-sok Mikulással.

8. Szellemes karácsony - Charles Dickens regényének adaptációjában Bill Murray javul meg.

9. A Grincs - Kicsit nyálas, de azért mégiscsak Jim Carrey az ász!

10. Karácsonyi lidércnyomás - Tim Burton antikarácsonya sok horrorisztikus bábbal.

Szerző: [Tulu]

forrás: HotDog.hu
0
2005. december 21., szerda 12:15
Én valószínűleg beiktatok egy komoly, vallásos témájú Zefrelli filmet, a Názáreti Jézust, vagy a Napfivér, Holdnővért. Meg valami vígjátékot, pl. Brian élete vagy Tapló télapó.
0
2005. december 21., szerda 10:00
a legutóbb megvett DVD-ket a szünetben remélem meg tudom nézni: Bridget Jones 1-2, Kedves ellenségem, Jeanne D Arc, Idétlen időkig, Szellemes Karácsony (harmadszor), Grincs, Fehér Karácsony, Rém rendes 4. évadból pár rész stb. stb. meg amihez még kedve lesz az embernek (pl. VHS-ről Igazságosztó, Full House meg ilyenek ...) :D
0
2005. december 21., szerda 9:45
Én is megvettem a szinkronos Reszekessetek betörők! 1-2.-t. A harmadik részt egyelőre passzolom, talán a jövőben majd arra is sort kerítek.

A minap megnéztem a Hull a pelyhest VHS-ről (a szinkron miatt), de lehet, hogy még egyszer nekiugrok DVD-ről is - csakhát botrányos a magyar felirat a lemezen... :-(

Vannak más karácsonyi filmek is a tarsolyban:

Reszkessetek betörők!
Reszkessetek betörők! 2. - Elveszve New Yorkban
Télapu
Télapu 2. - Veszélyben a karácsony
Varázslatos karácsony
Grincs

Szintén nemrég néztem meg az Ollókezű Edwardot, még erre is ráhúzható a karácsonyi téma.

Emellett jók lehetnek a bibliai témájú filmek is:
Ben Hur
A Biblia
A Názáreti Jézus
Passió (?)

De hogy mire lesz időm az ünnepek alatt, azt még nem tudom. Gyakorlatilag egyetlen napot sem fogok otthon tölteni 22-től 26-ig. Lehet, hogy elviszek magammal pár korongot... :-)

Az biztos, hogy a Reszkessetek betörők filmeket meg akarom nézni. Ha nem lesz többre időm, akkor két ünnep között fogok sort keríteni rájuk.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. december 21., szerda 8:32
Mivel karácsony összes napján vagy a vendégek fejét nézem vagy az én fejemet nézik mint vendégét, így karácsonyIG ezeket tekintem/tekintettem meg: Star Wars maraton, Reszkessetek, betörők!-trilógia (természetesen a feliratos díszdoboz van meg, nem ezek a gagyi menüs vackok, bár a feliratot jobb kikapcsolni, olyannyira borzasztó), Tapló télapó, Túlélni a karácsonyt, Kelekótya karácsony, Polar Expressz. Ezeket gyűjtöttem idén karácsony témakörben (bár Az élet csodaszépet és a Mi a manót is idén vettem meg, de azokat január-februárban már kivégeztem egyszer, most meg nem férnek be az időkeretbe), és most fogom/fogjuk előkapni őket. Sőt, a Star Wars maratonnak már vége is. :)
0
2005. december 21., szerda 1:55
Ben hur a nagy esélyes, de van nálam egy rendhagyó is.
Minden évben ilyenkor -> Dune. :-)

Na persze az utolsó 4,5 órás verzió mert a David L. féle az kaki.
Az időpont pedi azért ilyenkor, mert máskor nincs időm ennyire hosszú filmre. :-)))
0
2005. december 21., szerda 1:01
inkább menjünk át 1 másik topikba. gyere a chat-be. oda írok.
0
2005. december 21., szerda 0:58
Faszályos cuccosod van Gerike!
Majd csinálok egy-két képet a sajátomról kiváncsi vagyok véleményedre, egyébként detto úgy néz ki mint a tied, még színre is.
Amúgy mennyi ideje gitározol, miket játszol?
0
2005. december 21., szerda 0:51
na de, hogy ON legyek, én a Keresztapákat fogom nézni a Viasaton.
0
2005. december 21., szerda 0:46
képet tudnál mutatni róla. Az én gitárom nem Gibson, de a formája Les Paul. Mutatok képet:

a jobb felső sarokról enyhén visszatükröződik a vaku és ez megvilágítja az ujjlenyomatokat a gityón, ezt nézd el nekem:)

guitar 1

giutar 2

guitar 3

0
2005. december 20., kedd 23:54
Én valószínű a 35 éves Gibson Les Paul gitáromat és tán nem is nézni hanem nyúzni Kővágószőlősön a haverokkal meg sok-sok rockkal:)
0
2005. december 20., kedd 23:10
Én már kétszer is szóltam Clifford-ügyben :]
0
2005. december 20., kedd 22:55
Cliffordot mi is nézzük,alap!:)állati soxor láttam HBO-n,sajnos nem vettük fel,no majd most.
WARNER,INTERCOM ébresztő bárkihez is tartozik,ki kellene adni,a remek szinkronnal!

Karácsonyi vakációt fogjuk még nézni 2x-3x legalább az Ünnepek alatt.Mi a Manó is nagy kedvenc,nomeg Reszkessetek betörők.Hull a pelyhest kiadhatta volna még Intercom újra szinkronnal.Marad VHS:(
Nomeg nem ünnepi film,de télen játszódik,Belevaló papapótló!:)

Szegény John Candy,ha élne milyen remek filmeket készítene még nekünk:(

0