Én hétfőn rendeltem és utaltam az Állatkerti Alapítványnak, + emailen mindjárt elküldtem az utalás visszaigazolását, és ma jött meg a dvd.
0
2011. december 22., csütörtök 12:30
6403
Neked már megérkezett a Vad Magyarország ? Én rögtön utaltam pénteken, de még sehol a csomag.
Amúgy a teljes dvd készlet elfogyott már belőle.
0
2011. december 22., csütörtök 12:26
899
Hogy karácsonykor mit nézünk, az még kérdéses, ha nézünk valami, akkor legnagyobb esélye valamilyen családi filmnek van, amit a család apraja nagyja együtt nézhet. Viszont a karácsonyi dvd csomag (aminek összeállítása mindig az én - hozzáteszem, nagyon kedves :) - feladatom, így fog kinézni:
Aranyhaj és a nagy gubanc Így neveld a sárkányodat (házi digipack) Gru (házi digipack) Toy Story trilógia (házi digipack) Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken A Hős legendája I. évad X-Men - Az elsők (házi digipack) El Cid A katedrális (házi digipack) 24 - a teljes sorozat (8 évad + A szabadulás) Valami Amerika 2. Vad Magyarország - a legújabb szerzeményem, 2011 legnézettebb magyar filmje
Ez így elég sok, de én mindig egész évben folyamatosan gyűjtöm a karácsonyi ajándékokat - így az évvégi tumultus is mindig kimarad az életemből :)
0
2011. december 22., csütörtök 2:39
82
A legkedvesebb karácsonyi filmemet: Batman visszatér
0
2011. december 16., péntek 18:05
4842
Igyekszem addigra megszerezni Michael Curtiz, azaz Kertész Mihály Fehér karácsony című filmjét. :)
S, ha minden jól megy az lesz a fő karácsonyi film az idén. :)
0
2011. december 16., péntek 17:49
16099
Dettó, eddig stimmel. :)
+ Igazából szerelem, az összes Mickey egér karácsonyi mese, Csoda New Yorkban, Die Hard 2., Mi a manó?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 16., péntek 17:20
8851
Hull a pelyhes Reszkessetek betörők 1-2.
+amihez kedvünk lesz, meg időnk rá. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. december 16., péntek 17:18
2546
ezek után jöhet a 3. terv egymás után többször:)
0
2011. december 16., péntek 17:17
2546
nagyon jó az észre vételed:))) az 1. terv nekem sem tetszik. a 2. terv lesz az igazi:)
0
2011. december 16., péntek 17:08
7252
Az 1. tervet nem igazán értem: miért pont ezeket a filmeket?!? :-O
A 2. terv jónak tűnik! :-D
A 3. terv meg majd lefekvés után... ;-)
0
2011. december 16., péntek 17:06
1130
Terv szerint ezeket: 1. A dolog 2. Reszkessetek betörők 1-2-3 3. X- akták 1. évad/A jég
0
2011. december 16., péntek 17:03
2546
1. terv: Mennyből az ördög Karácsonyi rémálom Fekete karácsony Véres karácsony
2. terv: A halál 1000 arca A halál 1000 arca 2. A halál 1000 arca 3. A halál 1000 arca 4.
3. terv: Ami kezünk ügyébe akad.:)
0
2011. december 16., péntek 16:38
17243
Ó, köszi. Minden egyes filmes beszélgetés nyomot hagy, hol nyilvánvalót, hol mélyen gyökeredzőt. Egy dolgot nem bocsátok meg soha: hogy eladtam neked az EMpire Spielberg-különszámát. Ma már ilyen butaságot biztos nem tennék. :)
0
2011. december 16., péntek 16:19
6403
Fa alatt lesz: Kicsinek: PiROSSZka – A jó, a rossz, a farkas MEGA nagyi Változó szerelem Egy ropi naplója Egy ropi naplója: Testvérháború Nagynak: Pleasantville Scott Pilgrim a világ ellen Harry Potter és a Halál Ereklyéi - 2. rész (3 DVD) Anyusnak: Tökéletes világ - szinkronizált változat A szív hídjai (szinkronizált változat) Én, meg közös: A legényanya A lator Doctor Parnassus és a képzelet birodalma - Limitált digipack változat (2 DVD) A szabadság határai + nem is tudom mennyi W.A. film:)) (ezeket sajnos egyedül kell néznem mert a környezetemben mindenki útálja a ..t)
Biztosan be esik még valami, de hogy mi lesz megnézve azt nem tudom, túl rövid lesz a szünet hozzá, meg az első 2-3 nap állandó jövés - menés náluk, idő nem nagyon lesz ilyesmire.
0
2011. december 15., csütörtök 14:37
3721
Egy lakótelepen laktál Terrence Malick-kel? Vagy Pitt-ről van szó? :)
0
2011. december 15., csütörtök 12:53
52685
Biztos vagyok, hogy nem fogok csalódni. Az élet fájától félek egy picit. De nem a film miatt, hanem miattam, ha érted...
A magam részéről büszke vagyok rá, hogy egy barátom eljutott oda, ahová a képességei, a tudása, vagy mondjuk úgy a szenvedélye alapján eljuthatott. Talán valamikor magam is szerettem volna ezt, (ezer más dolog mellett, amiből ugyanúgy nem lett semmi) ezért jó látni, hogy valaki, akit ismerek, kiteljesedhetett ebben a számomra is kedves közegben. S ha ehhez néhány filmajánlással, filmes újságok kölcsönadásával, vagy a filmekről szóló dumálásainkkal (emlékszem, egyszer a lakótelepi házak között olyan sokáig beszélgettünk, hogy én közben elszívtam egy teljes doboz cigit) csak egy nagyon apró mértékben hozzájárulhattam, akkor most egy Az élet fája bemutóban lehet hogy nekem is van egy milliomodnyi részem. Ami persze végtelenül gyerekes gondolat, mégis jó érzés. :)
most posts by TM
0
2011. december 15., csütörtök 12:35
52685
Persze ez nem panasz, jó így, találkozni a szeretteimmel mindig élmény, főleg, hogy sajnos ritkább, mint kellene. Akadt úgy is, hogy egyedül voltam, és karácsony este az egész napos videotékás őrült hajsza után egy szatyor filmet vittem haza, amit bambulhattam két napig. Visszagondolva, az nem ért sokat, bár akkor még nem voltam olyan bölcs, mint most. Na de a lényeg a lényeg, örülök, ha mások akár egyedül, akár társsal, akár családdal arra szakítanak időt, abban lelik meg az ünnepek alatt a boldogságot, ha megnéznek egy-két jó filmet. Nálam ez naptárilag totálisan fordítva zajlik. Pedig ilyenkor még az is megesik, hogy valamelyik adón normális filmet vetítenek.
most posts by TM
0
2011. december 15., csütörtök 12:31
17243
Bocs. :)
De szerintem nem fogsz csalódni. A minap egy volt évfolyamtársam talált meg 12 év után e-mailben, hogy mekkora élményt szerzett neki ezt a film, és nem is tudta, hogy közöm van hozzá.
0
2011. december 15., csütörtök 12:31
16458
Szintúgy, Karácsonykor nincs filmezés.
0
2011. december 15., csütörtök 12:24
52685
Mi karácsonykor nézzük a legkevesebb filmet, sorozatot. Már most annyi szervezés van a családi körökön kívül is, hogy igazán kényelmes, ejtőzős filmezésem január elején lesz. Addig meg örülök, ha eljutok a mozipremierekre. Ráadásul Jamamura is csak csinálja a programot nekem.
most posts by TM
0
2011. december 15., csütörtök 12:02
7721
Nővéremmel:A köd(1980), Az élet csodaszép Ismerősökkel:Marley meg én, Kung Fu Panda 2 Egyedül:Die Hard, Végre..., Horgász a pácban, Szerelem és halál Ez lenne a terv az ünnepek környékére.
0
2010. december 22., szerda 13:22
16099
Ha kedveskedésnek szántad akkor köszönöm, lehet kicsit én voltam rosszindulatú. Bocs.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 22., szerda 11:33
826
How the Grinch stole the Christmas Black Christmas (1974)