Keresés

Mit fogtok megnézni karácsonykor?

2010. december 22., szerda 9:33
Kedveskedni próbáltam - a Te lelkiállapotodtól függ, mit miként veszel.
0
2010. december 22., szerda 1:17
Minden idők LEGJOBB karácsonyi filmjeit :D

Die Hard 1-2
Batman Returns
Nightmare Before Christmas
Tapló Télapó
Karácsonyi Vakáció
Gremlins
Terry Pratchet s Hogfather
Black Christmas (eredeti)
Rare Exports (remélem sikerül beszereznem, az év egyik legjobban várt filmje)
Karácsonyi Ének (Jim Carrey)
+esetleg ha lead valami jót a TV, de csak olyan filmet láttam a műsorban amit vagy sokszor adtak le és nem érdekel (Beethoven sorozat stb vagy nem ismerem, de amúgy sem érdekel (romantikus vígjátékok/drámák ismeretlen rendezőktől, harmad osztályú színészékkel)

+ 2 sorozat zseniális különkiadásait:

A Felhötlen Philadelfia karácsonyi külön kiadása
A Fekete Vipera Karácsonyi Éneke
0
2010. december 22., szerda 0:56
Nekem van 104 dvd filmem, és 22 Blu ray filmem, amit meg kéne néznem, csakhát időm nincs rá.
0
2010. december 22., szerda 0:32
Az az adatbázis állapotától függ :D
0
2010. december 21., kedd 23:45
Mér, má megin karácsony van???
0
2010. december 21., kedd 21:30
Nem, de azért jó érzés, hogy az én feliratom kering a neten... Nyugodtan ironizálhatsz és gúnyolhatsz, lesz*rom...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 21., kedd 21:14
Azt hiszem a Gyűrűk ura és a Karácsonyi lidércnyomás lesz a program.
0
2010. december 21., kedd 20:51
szerintem nekiesek a Texasi láncfűrészes sorozatnak, ha már megvan az összes része. aztán most megjött pár kékség, amiket le kellesz csekkolni, hogy működnek-e, úgyhogy azokat is meg kellene nézni. aztán van egy pár régebben beszerzett DVD amit szintén pótolni kellene már, mondjuk ezek egy részét már láttam (Doboz, Ház a tónál, A fiúk nem sírnak, Tökéletes másolat, Gyilkosság a fehér házban,  Az Eastwicki boszorkányok, Pillangó hatás, Láncreakció, Fekete víz, Valentin nap, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Jákob lajtorjája).

ez a terv, aztán majd meglátom, mennyi teljesül belőle... :)
0
2010. december 21., kedd 20:45
Legközelebb már az lesz a kérdés, van-e rajta Tadam vonatkozás. :)
0
2010. december 21., kedd 20:29
"elsőként Tadam barátom ajándékát ejtettem meg, naná, hogy Nicolas Cage, a film címe pedig a Trapped In Paradise"

Köszönöm, Kedves Téglagyári Megálló, ez igazán jól esett. :)
Egyébként azért is vagyok elfogult a filmmel kapcsolatban, mert 2 évvel ezelőtt én fordítottam le a feliratot angolról magyarra, és ez a felirat van a mostani lemezen is. :)
Ja, és nagyon megszerettem már a filmet, kiváló karácsonyi hangulatkeltés, 3 remek főszereplővel.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 21., kedd 12:19
Nem rossz! Kedvet kaptam hozzá én is! Csak a magyar vonatkozás hiánya bántó.
0
2010. december 21., kedd 12:17
Természetesen.
0
2010. december 21., kedd 12:13
Hogy végül velem se legyél teljesen egyező, nálam a karácsony odáig tart, hogy egyszerre fekszünk le aludni is. :) Az ilyen kis különutas játékok ilyenkor nem szoktak lenni. Igyekszem a lehető legjobban a szeretteimre hangolódni. S nem azért, mert a naptár előírja, mint a nők napját vagy a halottak napját (amivel szintén nem értek egyet) hanem mert belülről érzem a késztetést és ilyenkor van rá jobban lehetőség, mert ilyenkor ér rá jobban a család. Persze magam azt tartom, hogy az az ideális, ha az ember úgy él, hogy minden nap egy karácsony, na de az ideákat olykor nehéz materializálni. Lényeg a lényeg, a karácsonyt oly mértékben nem szabad filmnézésileg túlmisztifikálni, hogy erre egy egész topikot kelljen létrehozni és megtölteni. Akinek viszont azzal kényelmesebb az ünnep, hogy hever a tévé előtt, hát tegye azt. Szerintem pótcselekvés valami fontosabb és szentebb dolog helyett, viszont emiatt biztos nem fogok senkivel pörölni, elvégre a karácsony nem a veszekedés ünnepe. :)
Mint írtam, én karácsonyig kívánom megnézni azokat a témával foglalkozó filmeket, melyeket arra érdemesnek tartok, s ami a készülődés idejébe, menetébe, hangulatjavításába belefér, utána pedig takarékra állítom a masinát.
Nekem így jó, másnak máshogy, na bumm, és akkor mi van.
most posts by TM
0
2010. december 21., kedd 11:56
Akkor ha megkérhetlek, írj majd egy mailt a hantosandras@gmail.com-ra..
Előre is köszi!
0
2010. december 21., kedd 10:48
Szerintem van. Bővebben holnap tudok nyilatkozni.
0
2010. december 21., kedd 10:03
Igen, csak ennyi, azt nem íratm, hogy fontban. Amennyit erről a filmről itt szűkkörben beszéltünk, biztosan többen kedvet kaptak hozzá, csak kiadó még nem találta meg magának, hiába "kóbászoltam" a dánok kiadójánál, hallgat... Pedig esküszöm, magyarul is megvenném, hogy minél több barátnak meg tudjam mutatni.

Nem, nem hallottam az új filmről, elég sok az elmaradásom, így  inkább hátrafele nézegetek mostanában, de ennek most majd utáanézek. Köszi.
0
2010. december 21., kedd 10:00
Ilyen olcsó odakint? Jómagam is várom a magyar megjelenést, de ha sokáig nem jön, lehet, hogy én is meglesem az amazont.
Azt tudtad, hogy februárban jön a rendezőnő új filmje (Egy jobb világ) a magyar mozikba a Cirko forgalmazásában? Most jelölték Golden Globe-ra a filmet.
0
2010. december 21., kedd 9:48
Amazon 5.49. Legalábbis, én annyiért vettem. Az a zseniális benne, hogy akkora csavar van a sztoriban, amire képtelenséág készülni és/vagy számítani. Amikor meg bekövetkezik, csak ülsz és "azta".
0
2010. december 21., kedd 9:47
0
2010. december 21., kedd 9:45
A tartalom tetszik, megyek is megnézem mennyiért vágják hozzám kint. :)
0
2010. december 21., kedd 9:45
Köszi, inspiráló! :)
0
2010. december 21., kedd 9:43
A magyar cím, bár ezt goondolom összeraktad, Esküvő után. 2006-ban készült, Susanne Bier (Hogy szeretsz?, Testvéred feleségét)rendezte, a két főszereplő Mads Mikkelsen és Rolf Lassgard. A filmet számos díjra jelölték, de a legrangosabb a 2007-es Oscar-jelölés volt.

A kritikustömegről íme a tartaom, nagyon szűkösen:

Jacob egy árvaházat vezet Indiában, de fogytán a támogatás, így haza kell utaznia Dániába, hogy pénzt szerezzen az intézmény fenntartására. Hazaérve a mecénása egy millió dollárt ígér neki, s mellesleg meghívja a lánya esküvőjére, ahol a férfi szembesül múltjával.

Az egyik legjobb mozi, amit valaha láttam és ezt minden túlzás nélkül állíthatom. Nagyon sokáig vűrtam hazai megjelenésre, de feladtam és kintről vettem meg, dánul, angol felirattal. Sajnos, magyar vonatkozással sehol sem érhető el....
0
2010. december 21., kedd 9:38
0
2010. december 21., kedd 9:37
Tadam, van valahol Reszkessetek betörők offline? :D :D :D (Hátha benéz ide!) :)
0
2010. december 21., kedd 9:37
Tadamtól kérdezd, ő az offline guru :)
0