Keresés

Mit fogtok megnézni karácsonykor?

2010. december 21., kedd 9:36
Az After the Weddding nagyon érdekel, de ahogy látom, neked is csak kintről van meg! Jó lenne belőle egy magyar megjelenés is!
A Love Actually meg mindig nézhető, nagyon jó kis mozi, én is imádom!
0
2010. december 21., kedd 9:36
Amikor aktuális volt (képekkel), akkor elfelejtettem megvizslatni, szóval légyszi csak címszavakban: mi ez az After the Wedding?
0
2010. december 21., kedd 9:35
Hogy ne legyen annyira OFF:

Nálam minden karácsonykor lemegy a Nightmare Before Christmas, illetve idén jó lenne, ha a Reszkessetek betőrőket is meg tudnám nézni újra, de sajna mire meg akartam venni kéken, eltűnt a boltok polcairól! :(
Ha esetleg valaki tud olyan helyet, ahol beszerezhető még, szívesen fogadnám az infót!
0
2010. december 21., kedd 9:34
Tudom, hogy nem azért került ide, de kvázi helyettem szóltál. Itt ez műsoron lesz, és a tervek szerint még a Levelek Júliának - barátnős mozizás -, és egy nagyobb dózis dán. (Zöld hentesek, Gengszterek fogadója, After the wedding)
0
2010. december 21., kedd 9:30
De hogy lásd, nekem veled semmi bajom, ezért küldöm ezt neked és z Orosznak nagy szeretettel:

0
2010. december 21., kedd 9:27
obis = ovis
Még valami, kérlek ne találj ki nekem fantázianevekete, én sem hívlak Mr. Rovarölőnek! :D
0
0
De én megvédem a társaimat, mert jó obis vagyok! :D
0
2010. december 21., kedd 9:26
De az a hozzászólás nem a tiedre ment Mr. Michelin, hanem TM-ére. Az meg, hogy magadra veszed a leírtakat, az a te bajod. És igen, ilyet az oviban látni, amikor Pistikénél van a lapát, Lórikánál meg a vödör, és megy a csörte a homokozóban.
0
2010. december 21., kedd 9:22
Én lezártam, és karácsonyos vonatkozással, egy szavad sem lehet! :)
0
2010. december 21., kedd 9:20
No akkor tisztázzuk a dolgot: az Orosz nyomott egy olyan hsz-t, amivel gyakorlatilag ledegradálta azokat, akik beírtak ide pár filmet. Én ezt szóvátettem (nem hiszti, csak te, kedves vape, állítottad be annak!)
Utána meg egész ovis módon nekiálltatok engem fikázni, gyógyszer meg óvónénis szinten (amelyik szintre én most nem süllyednék le) és ezen látom elég jól szórakoztok, aminek, ha így van, örülök.
Szóval ha megvolt a reggeli mosolygás-adagotok a gép előtt és ettől jobban telik a nap a káromra elkövetett poénjaitokon, akkor vegyétek ezt tőlem előkarácsonyi ajándéknak!
Békés Ünnepeket Nektek! (és ebben semmi irónia nincsen most, őszintén írtam!)
0
2010. december 21., kedd 9:15
b+ már ez a topik is oda...
0
2010. december 21., kedd 9:12
:D :D ő minden inget magára vesz. Michelin baba.
0
a sok közül egy csak meglesz... :)
0
Bibis lett az ujjad? Mutasd meg az óvónéninek, ad rá egy puszit és elmúlik.
0
2010. december 21., kedd 9:11
ki generál itt mit?

amúgy meg.... szerintem téglagíári hozzászólására reagáltam és nem a tiedre... hoppá lali... ha már vape-be belekötaz hogy minek szól bele ha nem is hozzászóltál...
0
2010. december 21., kedd 9:10
Szerinted van rá esély? :)
0
2010. december 21., kedd 9:07
Ezt pont a legnagyobb veszekedés-generáló mondja! :)
Vicces! :D
De inkább legyen vicces a karácsonyunk, mint szomorú!
0
2010. december 21., kedd 9:06
Előre is köszönöm!
0
2010. december 21., kedd 9:06
És akkor mi van? Itt úgy látom, van pár megmondóemberke, akik minden esetben kiosztják a többieket! Nem is a te hozzászólásodra reagáltam! Ezt már a múltkor si eljátszottad! Majd ő szól, ha van valami baja! Légyszíves szállj le rólam, ha megkérhetlek!
0
2010. december 21., kedd 9:05
karácsonyig csak megtalálja a gyógyszerét és lenyugszik :))
0
2010. december 21., kedd 8:53
Már megint a hiszti.
0
2010. december 21., kedd 8:39
Ja, azt nem írtam, hogy nekem ezek a filmek dec. 22-től január 2-ig értendőek! (Mivel szünetünk lesz!)
Bírom ezeket a hozzászólásokat, hogy nekem a karácsony a családról szól! Mert nekünk nem? Azért, mert be mertünk írni pár filmet, amiket esetleg közösen meg szeretnénk nézni? Komolyan mondom, néha felforr az agyvizem az ilyenektől!
0
2010. december 21., kedd 8:28
Szintúgy. Nem lesz tévézés, végre otthon leszek, eszem-iszom, pihenek, aztán úgyis munka, nincs szilveszter meg egyéb marhaság.

0
2010. december 21., kedd 8:26
ahogy a hozzászólásokat látom mindenkinek kilóméteres filmnlisták megnézése van betervezve.... :)
nekem a karácsony a családról szól, az hogy megy valami a háttérben tvben az egy dolog, de ilyenkor még egy dvdt is nehéz megnézni, nemhogy mozizni... majd ha mindenki elment aludni, csend van és nyugalom akkor beizzítom a mozit :D napközben meg ott a család és egyebek...
0