Keresés

Moziajánló

2014. november 18., kedd 10:26
Nem tudom van-e kedve itt bárkinek is beszélgetni SPOILERESEN a filmről, de én belevágok :)

Feltettem másik filmes oldalon a kérdéseimet, onnan másoltam át. Igaz ott kaptam pár választ, de kíváncsi vagyok, hogy itt ki mit mondd :)

Áll Cooper lánya 35 évesen a szekrény előtt. Miből jött rá, hogy az apja lökdösde le a könyveket mikor ő gyerek volt? Megkérdezem máshogy :) Van egy 35 éves nő, aki az űrkutatásban dolgozik, az apja kb 30 éve lekoccolt és a többi és a többi... Áll a szobájában egy papírkával a kezében és rájön, hogy 30 éve az apja lökdöste le a könyveit a polcról úgy, hogy egy féreglyukon át belement egy hiperkockába, ahol is a 4. dimenzióban a gravitáció segítségével jelzett neki! Na erre ő miből jött rá? :)

Na ez jó lesz. Még mindig nem jöttem rá, hogy mit üzent Cooper a lányának, amivel sikerült megmenteni a földet. Persze, átküldte az adatokat, amiket a robot összeszedett. Egyrészt azért azt érdekes lehet elmorzézni, másrészt miket tudott a robot? Azt, hogy van egy bolygó ami tiszta víz és van egy ami tiszta jég és mindkettő élhetetlen. Nem értem, hogy mi a megoldása ennek...

Az egyes pontban írtam, hogy eltelt olyan jó 30 év a Földön a film szerint. Akkor Cooper hogy lehetett 124 éves mikor felkelt a kórházi ágyon? Akkor a lányának már meg kellett volna döglenie nem?

Csak az én ingerküszöbömet verte le, hogy belemegy Cooper a féreglyukba, ahol van egy hiperkocka, majd miután segít a lányának, úgy a hiperkocka összezárul, ő pedig megmenekül? Na most a kocka záródása és az ágyon kelés között kábé ez kéne történjen: kocka csukódik, Cooper tovább zuhan a féreglyukon, kidobja a lyuk valahol őt az űrben, majd pont rátalál egy űrhajó, ahogy ő lebeg egy szál szkafanderben az űrben, felveszik és meg van mentve....

Az a jelenet a vége felé, amikor Cooper leválasztja Hathaway-t és egyedül vág neki a féreglyuknak. Na ott elég fura érzésem volt, mert az egész úgy tűnt, hogy meg akarja menteni Hathaway-t (mondjuk nem tudom, hogy mit gondolt ezzel hogy fogja :)) ő meg önfeláldozóan belemegy a féreglyukba.
Ehhez képest Cooper megmenekült, Hathaway meg ott rohadt Edmund vagy kinek a bolygóján :DDD Ez nem volt fura? :)
Ez a féreglyuk amúgy ugyanaz volt amin átjöttek? Csak mert ennek volt neve is már, valami Gargantua, annak meg még az elején nem...

Előre szólok (így a végén ugye :)), hogy most nem a kvantumfizikai zanzásításokkal volt bajom (azon szépen túllendültem), hanem a vége megoldásával, ott is inkább a számomra logikátlan, vagy fura bakikkal. Úgy éreztem magam a végén, hogy Nolan nem adott elég kapaszkodót a megértéshez, vagy, hogy teljesen máshová futott ki az egész mint ahogy azt gondoltam a film alatt...
0
2014. november 18., kedd 8:56
Vigyázzál mert Buddha is így kezdte :D Na de viccet félretéve örülök, hogy vannak még gondolkodó lények akik ledöntik belső korlátaikat.
0
2014. november 18., kedd 2:18
Nekem J.J Abrams-szel kapcsolatban volt ilyen érzésem, mindaddig míg meg nem világosodtam. :) Azóta úgy vélem, hogy a mások pozitív érzéseire generált negatív érzelem - finoman szólva - felesleges hülyeség. :)
most posts by TM
0
2014. november 18., kedd 2:05
Illetve, ha már megtiszteltél: Te tudod. :)
most posts by TM
0
2014. november 18., kedd 2:05
Ennek ellenére én azt ajánlom, hogy ha csak egyszer is megnéznéd, akkor azt moziban tedd, mert ott hat igazán, főleg a végkifejlet, amire úgy emlékszem vissza, mint az eddig látott legjobb térhatású jelenetre, holott a film csak 2D-s. Szerintem ez otthoni körülmények között sokkal unalmasabb lesz, de te tudod. :)
most posts by TM
0
2014. november 18., kedd 1:59
Szó sincs arról, hogy a Te véleményedre kevésbé adnék, sőt. Inkább az a helyzet, hogy előítéleteim vannak a filmmel kapcsolatban és pozitív irányba nehezebben mozdulok el. Láttam Nolan eddigi filmjeit, van amelyik tetszik, de egyiket sem szeretem. Azt meg egyenesen utálom, hogy ahogy elhangzik a neve, mindenki térdre esik.
Mindenképpen meg fogom nézni ezt is, de nem moziban.
0
2014. november 18., kedd 1:55
Ja igen, még annyit, hogy még egy olyan könnyzacskókímélő filmre nem igazán tudnék visszaemlékezni, amelyikben a szeretet a történet fő eleme, hát most már ilyen is van. :)
Legközelebb kérem majd az antitézist, mondjuk szóljon a történet a húrelméletről, de úgy, hogy tízpercenként elsírhassam magam. :)
most posts by TM
0
2014. november 18., kedd 1:47
Nekem például már amiatt is egy egyedi élmény marad ez a film, mert annak ellenére, hogy teljesen rendben valónak érzem, mégis úgy jöttem ki a moziból, hogy "de fasza volt, nem akarom még egyszer megnézni".
Megviselt a Csillagok között, mert olyan színvonalt húzott három órán keresztül, ami a kommerszebb vonulathoz szokott ingerküszöbömet végig felülről súrolta. Ráadásul a játékidőnek is roppant dramaturgiája van, mivel ha nem kínlódom végig fájós derékkal és sajgó seggel a három órát, akkor kevésbé érzem át a szereplők által űrben töltött sok-sok eltelt évet. Ez tök világos. Valaki írta, hogy 40 percet kivágva milyen feszes lett volna a cselekmény. Persze. Sőt vannak azok az animált Dude-múvik, amiben egy percbe sürítik a Star Wars-filmeket, az milyen kib.....t feszes, nem igaz? Nem, ez nem akciófilm, ez annál több, ez még úgy is átjött, hogy nem akartam az alanya lenni. Tud ez a Nolan! Megint egy olyan filmet csinált, amiről sokat lehet agyalni, beszélgetni, vitatkozni. Érzelmileg ezúttal sem fogott meg, ehhez most sem tett le eleget az asztalra, de elfogadtam, hogy ő az intellektusomat buzerálja inkább, abban viszont egész jó. :)  A filmzene nem jött be, nálam Zimmertől továbbra is a Black Rain-Rain Man páros a csúcs, meg néhány kilencvenes évek első felében készült mozimuzsika, valamint az ezektől homlokegyenest eltérő Lesz ez még így se-filmzene, aztán jóvan. De ha örömet okoz a mostani munkássága másoknak, ám legyen. A hagyományos hangszereket jobban szeretem.
A történetre visszatérve, nem zavart az űrutazás-terminológia, annak teljeskörű ismerete nélkül is működött a történet. Baseball-filmből már láttam tucatnál is többet, de 25 év alatt sem tudtam megjegyezni a szabályokat. :) Ha viszont írnak köré egy jó történetet, akkor lényegtelen, legfeljebb a sportfanatikusok jobban élvezik, mint én, na bumm. Tudományilag állítólag a Csillagok között is rendben van, amiatt meg, hogy nem kaptam egy gyorstalpaló Hawking-zanzásítást, nekem nem volt hiányérzetem. Spielberg a Jurassic Parkban még shortanimációban lezavarta a DNS-témát, Nolan nem tökölt ezzel. Megjegyzem, nem is olyan történet, ahol valaki egy másik valakinek elkezdhetné a szájába rágni, hogy "figyelj, a fekete lyuk az azt jelenti, hogy...". Az űr, az űrhajók, meg a bolygók sem azért voltak,  hogy bárkit földbe döngöljenek, itt a gondolatiságra, az agyas dolgokra volt kihegyezve a téma. Ahogy a Gravitáció nem sci-fi, csak azért, mert űrben játszódik, ez sem az a látvánnyal érvényesülő film, mégha sci-fi is. Annak ellenére, hogy egyébként szerintem látványos, nekem a mondanivalója sokkal nagyobb "látvány" volt. Hogy aztán ezt ki, milyen formában, mennyire fogadja be, az más tészta. Picasso vagy Dali sem könnyen emészthető, ahogy a free jazz is sokak számára borzalom. Kellő nyitottság nélkül több mindenbe beletörhet az ember bicskája. A magam részéről örülök, hogy Nolan megcsinálta ezt a filmet, számomra ez a legnagyobb dobása.
Az külön öröm, hogy végre nem képregény-adaptáció. :)
most posts by TM
0
2014. november 18., kedd 1:30
"Rohanni"? Már lassan két hete műsoron van. :)

Amúgy meg ha mások kommentárjai alakítják az életedet, én már korábban megírtam, hogy tetszett, sőt, Simon is. A pozitív vélemény nem meggyőző? :)

most posts by TM
0
2014. november 17., hétfő 23:55
Tudom, én merészkedtem odáig! :D
0
2014. november 17., hétfő 14:35
Nézd, attól függ. Ami nekem gond volt, hogy a tudományos dolgokat úgy tálalták, hogy azt feltételezték van ismereted róla. Nekem semmi sincs, semmit nem értettem abból amit mondtak. Ez okés, sok sci-fi van amivel így vagyok és élvezhető. Engem a látvány se döngölt a földbe. Se az űr, se a hajó, se a bolygók, semmi. Az utolsó harminc-negyven perc meg.... Gyerekek... Vicc.
0
2014. november 17., hétfő 14:28
Engem megerősítettél benne, hogy ne rohanjak a moziba.
0
2014. november 17., hétfő 13:42
Nem tudom mennyire számít moziajánlónak, hogy ez az Interstellar egy ritka híg fos :)
0
2014. november 16., vasárnap 3:37
Éjjeli féreg / Nightcrawler

Lou Bloom egyik napról a másikra élve, néha csak piti lopásokból tartja fenn magát, mígnem egy számára szerencsés véletlen egy teljesen új világot nyit meg számára: a híradóknak dolgozó szabadúszó videósokét, akik az éjszakai Los Angeles utcáit róják, fülelve a rendőrségi frekvenciát, hogy minél gyorsabban a bűntények, balesetek helyszínére érve minél jobb szögből és lehetőleg elsőként vehessék fel a minél szaftosabb részleteket. Lou lelkesen, égve a tanulási vágytól vág bele az új szakmájába, párszáz dollárjából egy egyszerű kézikamerát véve, ócska tragacsával tényleg az alapoktól kezdve a munkát, hasznosítva az ingyenes online kurzusokon hallottakat, az egyre gyarapodó felvételeket pedig L.A. egyik alacsony nézettségű tévécsatornának adja el, ahol Ninát, a középkorú hírszerkesztőnőt nem különösebben aggasztja, hogy Lou hogyan jut az egyre közelibb, egyre véresebb felvételekhez, amíg a jogi osztály nem emel kifogást, a nézők viszont zabálják azokat. Lou anyagai egyre gyakrabban bukkannak fel a reggeli híradóban, ami lehetővé teszi, hogy egy asszisztenssel bővítse a remek kilátásokkal kecsegtető cégét... de ezzel együtt a féltékeny konkurencia is megpróbál nyomást gyakorolni rá, Lou enyhén szólva is megkérdőjelezhető módszerei miatt pedig hamarosan gondjai akadnak a "személyzettel", az akadékoskodó nyomozókról nem is beszélve. Lou azonban nem az a fajta ember, akit az efféle akadályok letérítenének a célja felé vezető útról.

Igen, ez pont úgy hangzik, mint az a film, ami arról szól, hogy a vérszomjas média által biztosított gyors meggazdagodás lehetősége megszédít egy amúgy jobb sorsra érdemes fiatalembert, aki egyre távolabb kerül korábbi erkölcsi aggályaitól, és kezdetben a puszta megélhetés reményében, később az őt magával ragadó hírörvény miatt egyre vakmerőbb helyzetekbe vág bele, kísértve a sorsot, egyre mélyebbre süppedve a média vérmocskos mocsarában. De nem "csak" az. Az ismert, de mégis elgondolkodtató téma és az undorítóan tökéletesre formált dráma mellett, miközben a Nightcrawler egy pörgős thrillerként is megállja a helyét, talán érdemes feltenni azt a kérdést is, mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás?

Egyelőre 8,5/10.

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p462-niwrok-irasai
0
2014. november 16., vasárnap 0:06
"Egyre nagyobb lesz a bizonyos viszketés", "jellemfejlődés":)?! Nagyon más filmet láttunk:)...

Ennyit mindenképpen szerettem volna reagálni, mielőtt bővebben írok a filmről, de csak most értem haza róla a moziból.
0
2014. november 15., szombat 17:05
Éjjeli féreg- Nightcrawler

Az amerikai álom elérhetetlen távolságba került Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) generációja számára. A munkanélküliség, nagyratörő célok és az elkeseredett próbálkozás olyan útra sodorja a férfit, ami a mélybe vezet. Minden éjjel, míg a város az igazak álmát alussza, véres sztorikra éhes mini stábok, gyors kocsikkal, kamerákkal és harsogó rendőrségi rádiókkal felszerelve portyáznak a terpeszkedő Los Angeles szennyes utcáin. A rendőrséget megelőzve egyik tetthelyről a másikra rajzanak és a felvételeket a televízióknak eladva váltják dollárra a vért. Lou megmámorosodik a nagy pénzzel kecsegtető lehetőségtől és gátlástalanul gázol át mindenen és mindenkin a sötétben.

Kritika:

Mielött valaki azt mondaná, hogy "Én már láttam ilyet!!!"

Nem, nem láttál!!!

Dan Gilroy rendező/ forgatókönyvíró (egyébiránt a Vasököl, A Bourne- hagyaték és Tarsem Singh, Zuhanás című filmjének írója) filmjében megmutatja milyen szinten is zajlik a hírmanipulálás. (legutóbb például a Holtodiglan is kikacsintott a témára)

Én elhiszem neki, hogy a valóságban is ilyen a dolog kinézete. Gyllenhaal karaktere Lou Bloom, előszőr kellemetlen tapasztalatokra tesz szert az új munkájával kapcsolatban. Nem tudja, hogy mozogjon, hogy is viselkedjen ebben a környezetben. De mihelyst ráérez a dolgok nyitjára, egyre nagyobb lesz benne az a bizonyos viszketés, hogy még nagyobb dolgokat kapjon lencsevégre. És, azt a viszketést, bizony csillapítani kell! Először még csak a fotókat rendezi át a házban, amibe besurran egy helyszínelés alkalmával, aztán azon kapja magát, hogy odébb húzza egy autóbalesetben elhunyt férfi holttestét a jobb fényviszonyok és a kamerabeállítások érdekében!
Végül eljön a gigasztori, amivel hősünk jellemfejlődése nem várt iramban halad a lejtőn lefelé és viselkedése morális szinten valóban megkérdőjelezhetővé válik.
Dan Gilroy forgatókönyvírói, és rendezői bravúrt hajt végre a Nightcrawlerrel. Okosan használja a fordulatokat, így filmje egy percre sem lesz unalmas. Feledhetetlen konklúzióval ér véget, és szinte tapintani lehet a feszültséget a záró képsorokban. Figyeld a kávéházi jelenetet! Gilroy beállitásai megkapóak, a film hangulata lehengerlő. Sok helyütt olvastam, hogy hasonlítják a Drive című filmhez, de ennek csak nagyon kis részére igaz, főként egyes autós jelenetek illetve az éjjeli város látványa okozhat deja vu-t, amúgy meg történetileg végképp semmi köze Nicholas Winding Refn remek alkotásához.

Jake Gyllenhaal tavaly is valami fantasztikusat alakított a Fogságban című filmben! Az Éjjeli féregben ismét bebizonyítja, hogy egészen tehetséges színész! A szerep kedvéért még fogyott is pár kilót, hogy még karakteresebb legyen kinézetre, és egy minden tekintetben releváns szerepet tudjon megformálni. Karakterének viselkedése szofisztikált, megválogatja a szavait. Okos és törekvő, de szó rosszabbik értelmében. Bár már látott, de ennek ellenére mégis ritkán alkalmazott fogás, hogy egy olyan személyt állít a cselekmény középpontjába a film, akivel nehezen lehet azonosulni. Gyllenhaal pontosan ezt az ellentmondásos karaktert hozza. Rene Russo pedig hiteles a hírhajhász médiaribanc szerepkörében, és aki egyébként a való életben, a rendező, Dan Gilroy felesége.

Ezt a filmet mindenképp érdemes megtekintenetek. Képet kaphat az ember, hogy milyen szinten is befolyásolják a hírszerkesztők az életünket, bár ez sokaknak talán nem meglepő dolog. De ezentúl még figyelsz esetleg arra is, hol hallasz babasírást az esti hírekben!

Értékelésem: 10/10 (nagyon ajánlott)

színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-dráma, 117 perc, 2014 (16)

rendező: Dan Gilroy
forgatókönyvíró: Dan Gilroy
zeneszerző: James Newton Howard
operatőr: Robert Elswit
producer: Jennifer Fox, Tony Gilroy, Jake Gyllenhaal, David Lancaster, Michel Litvak
vágó: John Gilroy

szereplő(k):
Jake Gyllenhaal (Lou Bloom)
Bill Paxton (Joe Loder)
Rene Russo (Nina)
Ann Cusack (Linda)
Kevin Rahm (Frank)
Kathleen York (Jackie)
Riz Ahmed (Rick)
0
2014. november 15., szombat 17:05
John Wick- John Wick

John Wick (Keanu Reeves) nyugodt életre vágyik. Magányosan akarja tölteni a napjait: kutyája, sportkocsija, üres, hideg lakása éppen elég neki - nincs szüksége többre. De egy nyugdíjas bérgyilkos nem pihenhet. És amikor bántják, ő sem marad tétlen. Előveszi rég elrejtett fegyvereit, és elindul véres bosszúhadjáratára. Egyetlen ember harcol gengszterek és bérgyilkosok egész hadserege ellen, New York pedig valódi csatatérré válik. És az őrült, véres ütközetben mégsem egyértelmű, ki fog győzni: a gyilkosok légiója vagy a magányos harcos. Hiszen ő John Wick.

Kritika:

Tudom, hogy ez nem az a film, de...!

Már túl vagyok életemben jó néhány filmen, és néha az az érzésem, hogy a legtöbb hollywoodi forgatókönyvírónak van otthon egy kis doboza, amire az van írva: "Jól bevált filmes sablonok!" Ebből aztán kivesznek pár ötletmorzsát, amit akkor használnak fel, amikor a tehetségük a második oldal környékén elapadni látszik! John Wick végiglövöldözheti a várost, miközben vagy 70(!!!) embert küld át egy jól nyomatékosított, plusz fejlövéssel a másvilágra, és mindezt bűntetlenül meg is úszhatja. Olyan nincs, hogy a főszereplőre nyilt terepen húszan nyitnak tüzet és abból egy sem találja el. Bezzeg ő, leszedi az összeset, gondosan, fejlövésre becélozva úgy, hogy ráadásul szinte minden találata pontos legyen. Erre utoljára csak Amidala volt képes az új trilógiában! Utána még egy papot is lábonlőnek/kivégeznek, de még erre sem figyel fel senki, még az öreglány se, aki épp miatyánkot mormolt...
De lehet, valóban én nem vagyok normális, hogy még próbálok értelmet keresni a John Wickhez hasonló filmekben.

Létezik az a bizonyos két véglet: az első szerint, ha elvonatkoztatunk a fentiektől, akkor a John Wick egy pokolian szórakoztató, bűnös élvezet is lehet. A film kielégítheti azon nézők igényeit, akik azért fizetnek mozijegyet, hogy másfél órán keresztül nézzenek- amúgy remekül megkoreografált- harcijeleneteket és hallgassanak némi fegyverropogást. A másik oldal pedig próbál valami logikát keresni ebben az elég abszurd és bizarr módon felvázolt világban. Az utolsó öt percben pedig gyorsan elvarrják az összes szálat amire addig nem jutott idő. Valamint még idegesített Wick motivációjának egyszerű, röhejes mivolta.

Azt viszont meg kell hagyni, hogy a film eszméletlen gyönyörüen van fényképezve és a metálos filmzenei alap egész coolá teszi a néha egész szépen lassított képsorokat.

Keanu Reeves hozta magát, jól állt neki a szerep. Egy tényleg jól megírt/rendezett filmben még zseniális is lehetett volna. Willem Dafoenak nagyon kellhet a pénz, ha egy ilyen semmilyen, jellegtelen karaktert elvállalt. Alfie Allennek (aki a Trónok harca Theon Greyjoya) még te is behúznál egyet, szó szerint tenyérbemászó! Feltűnik még a svéd Michael Nyqvist is (ő, a svéd verziós A tetovált lány Mikael Blomkvistja) hozza a mostanság egyre gyakrabban ráaggatott, negativ karaktert az orosz maffia fejeként.

Értékelésem:6/10

színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller, 96 perc, 2014 (18)

rendező: Chad Stahelski
forgatókönyvíró: Derek Kolstad
zeneszerző: Tyler Bates, Joel J. Richard
operatőr: Jonathan Sela
producer: Basil Iwanyk, David Leitch, Eva Longoria Parker, Chad Stahelski
vágó: Elísabet Ronaldsdóttir

szereplő(k):
Keanu Reeves (John Wick)
Adrianne Palicki (Ms. Perkins)
Willem Dafoe (Marcus)
John Leguizamo (Aureilo)
Bridget Moynahan (Helen)
Ian McShane (Winston)
Alfie Allen (Iosef Tarasov)
Lance Reddick (Charon)
Dean Winters (Avi)
David Patrick Kelly (Charlie)
Michael Nyqvist (Viggo Tarasov)
Kevin Nash (Francis)
Daniel Bernhardt (Kirill)
Jason Isaacs (David)
0
2014. november 15., szombat 15:02
Keanu újratöltve. - JOHN WICK kritika:

http://filmekapolcrol.blog.hu/2014/11/15/moziajanlo_john_wick
0
2014. november 13., csütörtök 1:44
Két nap, egy éjszaka / Deux jours, une nuit

A hosszabb betegállományából nemrég felépült Sandra egy napelem-gyártó cégnél dolgozik... azaz hogy éppen ez a gond, hogy nem dolgozik. A cég főnöke ugyanis gazdasági okokra és a válságra hivatkozással ultimátumot adott Sandra 16 kollégájának, hogy Sandra csak akkor tarthatja meg az állását, ha a többségük lemond az év végi, teljesítményalapú bónuszáról, ami akár 1.000 euro is lehet. A nőt igencsak nehéz helyzetbe hozná, ha két gyerek mellett a férje szintén nem túl magas keresetéből kéne fenntartaniuk négyüket, ezért Sandrának a szavazásig hátralevő időt, egy hétvégét kell arra szánnia, hogy megpróbálva személyesen vagy telefonon beszélni a kollégákkal meggyőzze őket, hogy az ő állásának megmaradására tegyék a voksukat.

Nekem erős közepes volt, de ez nem a főszereplőt alakító Marion Cotillardon vagy akár a többi színészen múlt, vagy azon, hogy a történet, a helyzet nem volt szerteágazóan érdekes a film meg kiválóan leforgatva, hanem inkább pár túlerőszakolt jelenet ill. Sandra időnkénti magatartása miatt nem éreztem jobbnak.

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p459-niwrok-irasai
0
2014. november 10., hétfő 14:18
WOW!!! Ki a kritikus ismerőse, hogy oda került??? :PPPP

Vicc volt, gratula!
0
2014. november 10., hétfő 14:07
A hírnév átka :).
0
2014. november 10., hétfő 12:58
Én az ötödik után feladtam..
Siralmas..
0
2014. november 10., hétfő 12:55
Ezeket a most tucatjával érkező habzó szájú kommenteket én is nagy élvezettel olvasom! :)
0
2014. november 10., hétfő 11:40
Mivel Removal és Artuval kb. 75%-ban egyet értek már látom, hogy ez nekem sem lesz a kedvencem, ezért a cikket még el sem olvastam, csak a végére görgettem megnézni a százalékot.:)
Viszont a hozzászólásokat elolvastam. Lett két kedvenc gyöngyszemem.
" VogelZsigmond 2014.11.10. 05:32:27
Ebbol a cikkbol csak ugy sut a Nolan gyulolet! :) Helytallo egy kritika lehet a filmrol. A filmet nem lattam meg de az egyik vasarlo a boltban ahol dolgozom azt mondta, hogy NAGYON JO FILM. Csak mellekesen jegyzem meg, hogy ez az ember Asztrofizikat es filmmuveszetet tanit a cardiffi egyetemen... De biztos a cikkironak lesz igaza.
:D
Ez tipikusan az a hozzászóló aki egy pornó blogba ezt írná be:
Ebbol a cikkbol csak ugy sut a Kovi gyulolet! :) Helytallo egy kritika lehet a filmrol. A filmet nem lattam meg de az egyik vasarlo a boltban ahol dolgozom azt mondta, hogy NAGYON JO FILM. Csak mellekesen jegyzem meg, hogy ez az ember szexuálpszihológiát es filmmuveszetet tanit a cardiffi egyetemen...és Aleska Diamont testvére mellékesen De biztos a cikkironak lesz igaza.
:)

A 2. meg ez:
"Sch-Fi filmektől"
megkerestem a klaviaturán a betűket, ez nem elírás.:)

Szóval nem megyek moziba, amúgy is október a Ken Follett élet trilógia olvasásával telt, most meg beszippantott a Trónok harca. Látom már ,  hogy ez a hónap másról sem fog szólni számomra, bár gondolkodom, hogy kiveszek 2 hét szabit vagy inkább 3 hónapot és a könyveknek is nekifogok.:)
Ja és k@rvára bosszant, hogy még 6-10 év mire vége lesz, hülyeség volt belekezdeni.
0
2014. november 10., hétfő 10:26
:D
0