Keresés

Moziajánló

2013. november 19., kedd 18:43
Én ezt az idézetet háromszor is elovastam, hogy egyszer megértsem... :))
0
2013. november 19., kedd 18:39
"...a kajával elárasztott sziget egyfajta ökológiai pityputtyon esett át, így különféle kulinárlények mutálódtak hamburgerből meg a többi zabából..."

Utoljára talán a World War Z-s beírásodon röhögtem ennyit. Mondjuk a mostani röhögésem a film bullshit-faktorának is szól. :D
0
2013. november 19., kedd 18:36
Phillips kapitány

Artu írásával egyetértek, annyit tennék hozzá, hogy a legvégén Tom Hanks egy olyan szívbemarkoló jelenetet produkál, amire kevés másik színész lenne képes, tulajdonképpen csak ez az egy jelenet simán megéri a jegy árát.

Turbó

Itt meg Niwrok kapitánnyal értek egyet, remek, bájos film volt. Elképzelni sem tudtam, hogy ebben a filmben mi lesz a "turbó", de olyan jópofán oldották meg az egészet, hogy egy pillanatig sem akadtam fenn rajta. Nem is lehetett volna, elvégre ez egy mese. :)

Derült égből fasírt 2.

Erről se tudtam semmit, ezért előtte megnéztem az első részt. Mit mondjak, nekem elég gusztustalan volt a látvány, az égből folyamatosan ömlő kajatenger szabályosan hányingert okozott és még csak vicces se volt. Gondoltam, hogy a folytatás majd más lesz, nos az volt, tényleg, kiderült, hogy a kajával elárasztott sziget egyfajta ökológiai pityputtyon esett át, így különféle kulinárlények mutálódtak hamburgerből meg a többi zabából, amit egy gonosz tudós  megsemmisítene, de aztán a csipetcsapat megvédi az életet, hiszen még a gyorskajának is van lelke.
Fura egy kutyulmány, ha választani kellene, kisgyereket biztos nem erre vinnék
el.

Szupercella

Ismét csak lásd: R2-D2. Butaarcú Sylvesternek kissé hiteltelen agyasszerep, viszont Arnoldra mintha ráöntötték volna a szerepét, ő nagyon remek volt.

A jogász

Hátezmia...? A film elindul valahonnan, majd eljut valahová, közben megtörténnek dolgok, de olyan zavaros az egész, ráadásul sztárokkal játszatnak el több olyan szerepet is, amihez elég lenne egy nóném. Mondhatnám, hogy A jogásznak se füle se farka, de mivel a címszereplő az intim adottságairól hírhedt Fassbender, ez így nem teljesen állná meg a helyét.
A Bardem család bizonyára unta a házastársi közönyt, ezért külön-külön beújítottak maguknak egy játszótársat. Szerintem Javier járt jobban, legalábbis azt tutira megnéztem volna én is, amikor Cameron Diaz, a Ferrari szélvédőjén  spárgázva, bugyi nélkül dörgöli az üveghez a húsevő virágját. :)
Na de aztán mindenki megkapja a magáét, Pitt oly módon, hogy ha az az előző filmjében lett volna látható, akkor magasabb korhatár-besorolást kapott volna.
Nekem ez a film inkább Michael Mann-fílinget adott, semmint Ridley Scott-osat.
Pár jó jelenet, sok rossz és unalmas, talán így tudnám összegezni.
A Cameron Diazos viszont már most kult! :)
most posts by TM
0
2013. november 19., kedd 18:13
:D Szerintem sokan vagyunk még így.
Amúgy szerencsére a Szürke 50 árnyalatától megkímélte magát, meg engem is, úgyhogy az remélhetőleg nem kerül fel a mozis programra.
Az Éhezők Viadalával meg szintúgy úgy állunk, mint ti, moziban láttuk, és baromira megtetszett mindkettőnknek, a második részt is már nagyon várjuk, tuti, hogy még a héten megejtjük moziban.
Az még a mázli asszonyban, hogy -bár filmek terén nagyon eltérő az ízlésünk, minimális átfedésekkel- hogy elég feledékeny, és ha egy szeretett film bekerül a BD gyűjteménybe, szívesen hajlandó újranézni velem, mert amúgy sem emlékszik már sok mindenre a filmből, így szinte minden alkalommal ugyanúgy tud örülni a filmeknek.
Amúgy már sokat sikerült csiszolnom rajta az évek során, a Kill Bill-el megszerettettem vele Tarantinót, a Djangóért egyenesen oda volt, sőt, már horrort is hajlandó velem nézni... még ha azt nem is élvezi annyira.
De még mindig jobb a helyzet, mint pár éve, mikor megnézettem vele a Silent Hillt, és utána napokig nem volt hajlandó egyedül aludni. :D

Sőt, már arról is leszokott, hogy végigkommentálja a filmeket, lévén, hogy médiatagozatos volt, mindig szeretettel hangoztatta filmnézés közben, mikor volt szar a vágás és a szinkron, meg miegymás...

Hehe, jók ezek az asszonyos-filmes sztorik! :)
0
2013. november 19., kedd 17:57
:D
Én is így voltam. Én is elvittem az asszonyt nem is tudom, hogy már melyik részre a beetetési időszakban. :)
Feliratos volt emlékeim szerint mindegyik rész. Utána a következő részt is végig kellett szenvednem vele moziban, azon egy picit el is pilledtem, mert nem érdekelt. Biztos velem van a hiba, de engem az a szenvedés nem fogott meg. Örülök, hogy végre vége.
Nah de most meg majd jön a Szűreke 50 árnyalata. :D

De, hogy valami jó is legyen a történeteben, az Éhezők viadala is tetszik neki és az nekem is. SŐT most nyertem a 2.részre mozijegyet csütörtökre az Arénába!
És örülök, hogy feliratos lesz mert ez is úgy az igazi, mint sok más film. ;)

SuperHeRo
0
2013. november 19., kedd 17:55
Na, ennyire vagyok képben! :)
0
2013. november 19., kedd 17:31
A sátrazás a harmadikban volt. :) Az a legjobb rész (meg az ötödik).
most posts by TM
0
2013. november 19., kedd 17:26
Az a része tetszett, mikor kicsinálták a vörös némbert. A többire már nem nagyon emlékszem. Volt még valami nagyon kínos sátrazós jelenet a hegytetőn, de ennyi! :D
0
2013. november 19., kedd 16:52
Pedig mind az öt része feliratos volt. Ahogy szoktam mondani, jó filmeknél az ember az élményt jegyzi meg, nem azt, hogy milyen nyelven volt. :)
most posts by TM
0
2013. november 19., kedd 16:46
Az Alkonyat is felirattal lett volna? De érdekes... csak a második részét láttam moziban (beetetési időszak volt, és az asszony biza szerette a csillogós vérszopókat annak idején), de meg mernék esküdni, hogy azt szinkronnal vetítették... :/
0
2013. november 19., kedd 16:39
Ennél a filmnél kivételesen nem, már eleve feliratról volt szó, és a következő(k) is azzal lesz(nek), akárcsak az Alkonyat-sorozat esetében.
most posts by TM
0
2013. november 19., kedd 15:58
Manapság az.
0
2013. november 19., kedd 15:54
Az első is csak úgy volt, ez nem váratlan.
most posts by TM
0
2013. november 19., kedd 15:21
Hunger games feliratosan lesz!Csodálatos hír,mert Jennifer Lawrence nálam nagy kedvenc lett.Az összes filmjét megnéztem eredeti hanggal.

A könyveket is olvastam,úgyhogy hétvégén indulhat a móka!
Egyébként tényleg ez a legjobb rész a trilógiából,szóval tényleg várós.
0
2013. november 19., kedd 1:19
Dióhéjban most annyit, hogy nem fogok azon kevesek közé tartozni, akik jót mondanak róla.
most posts by TM
0
2013. november 18., hétfő 23:37
Itt elsősorban a nagy mennyiségű üdítővel van a baj, amit ledöntök film közben, nem a vizelettartási problémákkal. Azzal még ráérek, remélem! :D

Jogász jó volt? Na jó, tudod mit, nem is érdekel. Államvizsga közeledtével elég, ha csak meghallom a "jog" szót, és már kiver a víz. :)
0
2013. november 18., hétfő 22:58
Pedig Te még benjámin vagy a témában. :) Ma a Jogászról kellett kimennem, mondjuk nem maradtam le közben sokmindenről, mert elég lassú tempója volt, s szerencsémre egy ismerősöm is ott ült a nézőtéren, aki a közben történt keveset elmesélte a kijáratnál. :)
most posts by TM
0
2013. november 18., hétfő 22:53
Pont azon filóztam egyik nap, hogy manapság a gyerekmeséken kívül alig akad film, ami ne lenne 2 órás. Régebben valahogy olyan bevett alapnak számított a 90 perces játékidő, most meg ha megyek moziba, az esetek 99%-ában számolnom kell a minimum 2 órás filmekkel. Régi szép idők, mikor nem kellett mozi előtt kiereszteni a hólyagomat. Most már be se mernék úgy ülni... :D
0
2013. november 18., hétfő 22:36
Éhezők viadala - Futótűz csak 146 perc hosszú? Hogy lehet így összecsapni egy filmet? :))
most posts by TM
0
2013. november 18., hétfő 16:38
Akit érdekel, hogy a Collector-os szál hogyan fog kapcsolódni a filmes Marvel univerzumhoz, az innen megtudhatja, tök jól elmagyarázzák.
Természetesen spoileres.

http://www.youtube.com/watch?v=m4VDHArC53U

Nekem baromira tetszik ez az ötlet, és hogy ennyire előre gondolkodva építkeznek az univerzumon belül.
0
2013. november 17., vasárnap 1:08
Akkor a Guardians of the Galaxy, vagy mi. Az entes-mosómedvés bagázs. :D
0
2013. november 17., vasárnap 0:55

az Igazság Ligája az DC Comics, itt most a Marvel-figurákról van szó :)
0
2013. november 16., szombat 23:52
Nemrég láttam részletekben az első részt, s már az sem kötött le, pedig az akkor még újszerű volt.
Talán kijelenthető, hogy ezeknek a trükkfilmeknek hamarabb jár le a szavatosságuk, mint mondjuk egy Kerülőutaknak. A következő hasonló (vagy folytatás)film, de legkésőbb az azután következő után - pár kivételtől eltekintve - már egyáltalán nem nagy pukkanás.
most posts by TM
0
2013. november 16., szombat 23:41
A bemutatójakor tetszett az is a moziban, bár kristálytisztán nem értettem a kapcsolatot Rourke-fater és Stark mellkütyüje között, ezt leszámítva én bírtam.
most posts by TM
0
2013. november 16., szombat 23:29
Szerintem a Vasember második része kifejezetten gyengére sikeredett. De mondom, az Avengersben tetszett a karakter, egyéni filmjeibe annyira nem dobbantott nagyot.
A hogyan továbbot meg majd meglátjuk, úgyis jön sok új karakter az Igazság Ligájával.
0